5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

Dj_ShArK_001

Dj_ShArK_001

Üye
ftp 7 nezaman gerlir ustam :))))

- - - Eklendi - - -

orjinal nokia c6 acılışının mod vere bilirmisin

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

daha güncelleme yok.. sana kaç kez dedim mod filan isteme.. konu dışı bir daha demicem bak gerekli yerlere bildiricem

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Fp5 deki degisiklikler yaziyo fp6 ile gelenleri goremedim

ersdfqweasdzx

ersdfqweasdzx

Üye
hakan sana birşey soracağım kardeşime kurucam bu fp6 ama bu 808 klavyesini istiyor acaba belle modları arşivindeki 808 klavyesini atarsam olur mu :)

jasper1

jasper1

Üye
Reis kolay gelsin bana bi ara bu mesajlardaki değişik simgeleri gösterecektin,müsaitsen bi halledelim mi?

Dj_ShArK_001

Dj_ShArK_001

Üye

- - - Eklendi - - -

usta ben senden senin nokia acılışını mod dunu istemiyorum orjinal nokia el tutuşma varya sadece onun mod varsa istedim güzümüz alışmamış atar yapmana gerek yok genede sağol yaptığın için cfw reis ne kızyorsun kalbimizi kırıyorsun :(

TEKNO MANYAK

TEKNO MANYAK

Üye
hakan abi bu web browser sorunu ne oldu

jasper1

jasper1

Üye
değişik simgeler vardı mesaj kısmında 6 sayfalık hani nasıl anlatim bilmiyorumki

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Tamam o zaman haci :) persembe indirip kurucam

nefrt

nefrt

Üye
Bende bu hata oluştu Neden

aalpeer01

aalpeer01

Üye
hocam maaşAllah hızına yetişemiyoz ya eline sağlık şimdi yüklicem bi de araya soru sıkıştırayım benim orta beyaz tuş ışığı yanmıyor yazılımla alakası olabilir mi hiç yanmıyor

nefrt

nefrt

Üye
hocam maaşAllah hızına yetişemiyoz ya eline sağlık şimdi yüklicem bi de araya soru sıkıştırayım benim orta beyaz tuş ışığı yanmıyor yazılımla alakası olabilir mi hiç yanmıyor

Eğer şimdi attığın yazılımda yanarsa yazılımdandır. yanmazsa telefoncuya :D

• Beğen
Tepkiler: xlalper
aalpeer01

aalpeer01

Üye
yanmadı :D birkaç mod atıyorum aramada titret menü ortalatma batarya ikonu acaba çakışıyo falan mı diye düşündüm :)

- - - Eklendi - - -

daha öncede söylemiştim hocam menü ortalatma modunda böyle oluyor sadece menüde düzgün diğer yerlerde yanda çözümü var mıdır

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hakan abi bu web browser sorunu ne oldu

web browserda sorun yok ben kullanıyorum atma filan yok

- - - Eklendi - - -

değişik simgeler vardı mesaj kısmında 6 sayfalık hani nasıl anlatim bilmiyorumki

modlar bölümünde bak

- - - Eklendi - - -

Bende bu hata oluştu Neden

kırıntı kalmış ismini rofs2 de arat çıkar

- - - Eklendi - - -

yazılımla değildir donanımsaldır bozsulmuştur herhalde

- - - Eklendi - - -

yanmadı :D birkaç mod atıyorum aramada titret menü ortalatma batarya ikonu acaba çakışıyo falan mı diye düşündüm :)

- - - Eklendi - - -

daha öncede söylemiştim hocam menü ortalatma modunda böyle oluyor sadece menüde düzgün diğer yerlerde yanda çözümü var mıdır

yazılımı hiç mod atmadan flaşhla.. eğer çalışırsa kullandığın modlardandır ama yanmazsa donanımsaldır

SLH.55

SLH.55

Üye
Ellerine Sağlık Hocam 5800 Uçuruyorsun :ehe

TEKNO MANYAK

TEKNO MANYAK

Üye
abi ben jaf atım ama font degiştirmde tel açılmıyor hafıza kartını sildim 2 kerd jafjadım formatladım olmadı

- - - Eklendi - - -

birde abi kamera tam ekran olmuyo

Üst Alt