ftp 7 nezaman gerlir ustam)))
- - - Eklendi - - -
orjinal nokia c6 acılışının mod vere bilirmisin
onlar zaten... başlığı değiştirmeyi unutmuşumFp5 deki degisiklikler yaziyo fp6 ile gelenleri goremedim

hakan sana birşey soracağım kardeşime kurucam bu fp6 ama bu 808 klavyesini istiyor acaba belle modları arşivindeki 808 klavyesini atarsam olur mu![]()
Reis kolay gelsin bana bi ara bu mesajlardaki değişik simgeleri gösterecektin,müsaitsen bi halledelim mi?
usta ben senden senin nokia acılışını mod dunu istemiyorum orjinal nokia el tutuşma varya sadece onun mod varsa istedim güzümüz alışmamış atar yapmana gerek yok genede sağol yaptığın için cfw reis ne kızyorsun kalbimizi kırıyorsunftp 7 nezaman gerlir ustam)))
- - - Eklendi - - -
orjinal nokia c6 acılışının mod vere bilirmisin

hocam maaşAllah hızına yetişemiyoz ya eline sağlık şimdi yüklicem bi de araya soru sıkıştırayım benim orta beyaz tuş ışığı yanmıyor yazılımla alakası olabilir mi hiç yanmıyor

birkaç mod atıyorum aramada titret menü ortalatma batarya ikonu acaba çakışıyo falan mı diye düşündüm 
hakan abi bu web browser sorunu ne oldu
değişik simgeler vardı mesaj kısmında 6 sayfalık hani nasıl anlatim bilmiyorumki
Bende bu hata oluştu Neden
yazılımla değildir donanımsaldır bozsulmuştur herhaldehocam maaşAllah hızına yetişemiyoz ya eline sağlık şimdi yüklicem bi de araya soru sıkıştırayım benim orta beyaz tuş ışığı yanmıyor yazılımla alakası olabilir mi hiç yanmıyor
yanmadıbirkaç mod atıyorum aramada titret menü ortalatma batarya ikonu acaba çakışıyo falan mı diye düşündüm
- - - Eklendi - - -
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızdaha öncede söylemiştim hocam menü ortalatma modunda böyle oluyor sadece menüde düzgün diğer yerlerde yanda çözümü var mıdır
teşekkürler güle güle kullanEllerine Sağlık Hocam 5800 Uçuruyorsun![]()