maşallah öyle bi yazmışsın ki kullansaydım hemen bırakırdımForumda Baska Mazlum Var Mi Bilmem Ama .. Oncelikle Davet Icin Tesekkurler .. =]
Aslinda Belki Cok Siradan Olacak Ama Herkesin Dedigini Soylemek Zorundayim Degerli Yoldasim ..
Sitem Ederek ; Madem Birakacaktin Neden Basladin Diye Sorayim Sana .?! =]
Bol Bol Cekirdek Ye ..
Hergun Yiyebildigin Kadar Ye .. Ozellikle Tuzlu Ye Bulabilirsen .. Tuzlu Yedin Mi Seni Su Icmeyede Iter, Boylece Vucut Ihtiyac Duymaz Kolay Kolay (Bir Arkadastan Biliyorum)
Aslinda Sigarada Sevgili Gibidir .. Hatta Aynidir .. Ayrilik, Ve Birakmasi Zordur :P
Sigara Icilen Yerlerden, Ortamlardan Uzak Dur, Kendine Engel Olamayip Tekrar Icecegini Dusunuyorsan ..
Ama Ben Senin Yerinde Olsaydim Sigara Icilen Ortamdan Kacmazdim .. Gorur Ve Asla Icmezdim .. Birazda Kendine Guvenin Gelirdi (Bu Senin Bilecegin Is)
Oncelikle Dusun .. Seni Sigara Icmeye Neler Itiyor .?
Derdin Mi Var .? Yada Ask Hayati Mi Problem .? Yada Herneyse Iste ..
Ise Onu Cozmekle Basla Derim Yoldasima
Yani ; Sigaraya Yardim Ve Yataklik Eden Seylerden Basla Kisacasi ..
Ve Onemli Bir Karar Vermissin .. Umarim En Kisa Surede Birakip Saglikli Uzun Bir Omur Surersin ..
Unutma ; Bu Can Bizim Degil .. Emanet .. Ve Emanete Ihanet Edilip, Zarar Verilmez ..

maşallah öyle bi yazmışsın ki kullansaydım hemen bırakırdım![]()

Forumda Baska Mazlum Var Mi Bilmem Ama .. Oncelikle Davet Icin Tesekkurler .. =]
Aslinda Belki Cok Siradan Olacak Ama Herkesin Dedigini Soylemek Zorundayim Degerli Yoldasim ..
Sitem Ederek ; Madem Birakacaktin Neden Basladin Diye Sorayim Sana .?! =]
Bol Bol Cekirdek Ye ..
Hergun Yiyebildigin Kadar Ye .. Ozellikle Tuzlu Ye Bulabilirsen .. Tuzlu Yedin Mi Seni Su Icmeyede Iter, Boylece Vucut Ihtiyac Duymaz Kolay Kolay (Bir Arkadastan Biliyorum)
Aslinda Sigarada Sevgili Gibidir .. Hatta Aynidir .. Ayrilik, Ve Birakmasi Zordur :P
Sigara Icilen Yerlerden, Ortamlardan Uzak Dur, Kendine Engel Olamayip Tekrar Icecegini Dusunuyorsan ..
Ama Ben Senin Yerinde Olsaydim Sigara Icilen Ortamdan Kacmazdim .. Gorur Ve Asla Icmezdim .. Birazda Kendine Guvenin Gelirdi (Bu Senin Bilecegin Is)
Oncelikle Dusun .. Seni Sigara Icmeye Neler Itiyor .?
Derdin Mi Var .? Yada Ask Hayati Mi Problem .? Yada Herneyse Iste ..
Ise Onu Cozmekle Basla Derim Yoldasima
Yani ; Sigaraya Yardim Ve Yataklik Eden Seylerden Basla Kisacasi ..
Ve Onemli Bir Karar Vermissin .. Umarim En Kisa Surede Birakip Saglikli Uzun Bir Omur Surersin ..
Unutma ; Bu Can Bizim Degil .. Emanet .. Ve Emanete Ihanet Edilip, Zarar Verilmez ..
Bende neden başladım bilmiyorum.Bir bakmışım günde en az 9 10 tane içiyorum.
Bugün 2. günüm şu an için iyi gidiyorum.
Tavsiyeleriniz için teşekkürler.

Ben 2 haftada 1 kez iciyorum en erken. Dert yok![]()

Bi arkadaşım da öyleydi, şimdilerde...![]()

günde 2.3 paket iciyom.bırakmak istiyon.yok kardeşim.olmadımı olmuyo.insanın kafası rat olacak.sevinsek yakıyoz üzülsek yakıyoz,bırakanlara alah sabır versin

Tam sopaliksinOlay sende bitiyo. 14 gündür içmiyorum. Tabi ki istiyorum ama içmiyorum.
- - - Eklendi - - -
Belki 24 Mart'ta içmeye yeniden başlayacağım içindir bilmiyorum![]()

Tam sopaliksin![]()