need for speed most wanted symbiana geliyor (kendi yapımım)

Sponsorlu Bağlantılar

Kayahan14

Kayahan14

Üye
    Konu Sahibi

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Arkadaşlar ben baktım hill climb'e.Emin olun şuan kayahanın yaptığı daha kolay.Hill climb için yol gerek mantık gerek vs vs cidden çok zor...

- - - Eklendi - - -

Ama gene de aklınızda bulunsun yani zor ama yapılabilir.

Kayahan14

Kayahan14

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar ben baktım hill climb'e.Emin olun şuan kayahanın yaptığı daha kolay.Hill climb için yol gerek mantık gerek vs vs cidden çok zor...

- - - Eklendi - - -

Ama gene de aklınızda bulunsun yani zor ama yapılabilir.

hünkarım onu yapmak çok zor çünkü adamın yapabileceği bir sürü olasılık var hepsini ayrı ayrı çekeceksin + birleştiricen falan imkansız subway surf de umut var ama çok kötü olur hiç zevk vermez şu an yapabileceklerim arasında bu kim milyoner olmak ister nova ve temple run var hayırlısı şu nu bi bitirsem

umitgul18

umitgul18

Üye

hünkarım onu yapmak çok zor çünkü adamın yapabileceği bir sürü olasılık var hepsini ayrı ayrı çekeceksin + birleştiricen falan imkansız subway surf de umut var ama çok kötü olur hiç zevk vermez şu an yapabileceklerim arasında bu kim milyoner olmak ister nova ve temple run var hayırlısı şu nu bi bitirsem

Hill climb için çok uğraşmak gerek gerçekten zor zaten tek kişinin yapabileceği birşey değil. Bir bölüm atıyorum 1 hafta(bu işlerden pek fazla anlamam belki daha uzun yada kısa) da bitse 52 bölüm 1 yılda biter. Cok zor. Aynştan mode on :kıskıs:

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
Temple Run da bekliyoruz :)

- - - Eklendi - - -

bi de basketball shot diye bi oyun var onu yapma ihtimaliniz var mı :)

umitgul18

umitgul18

Üye
kayahanı ne sandınız yavaş yavaş :D

asigsasi

asigsasi

Üye
ne oldu kim milyoner olmak ister ne zaman biter :)

maxicep250

Üye
ne zamana biter kardeşim?

erhanred

Üye
ne zaman biter çünkü symbian a tek destek veren sensin

meme4

meme4

Üye
biraz uzun sürmedi mi sence 2 güne bitecek dediğin oyun kaç gündür tamamlanmadı

MaxipmaN

Üye
ben 8.30 17 yapıyorum konuyu saptırmadan şunu da söyliyim foruma aynı gün üye olmuşusz :ehe

maxicep250

Üye
karaliste 7deyim demiştin şimdi kaçtasın

Üst Alt