Galaxy S2 alıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

taylan08

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S2 alıyorum
2. El alıyorum garantisi falan var.temiz cihaz .neyse asıl konuya gelelim S2 rom ve kernelleri hakkında bilgim yok en güzel ve performanslı rom ve kerneli arıyorum S2 kullanan arkadaslar yardımcı olabilir mi bide rom ve kernel ismi verirken antutu puan sonucuda koyarsanız sevinirim :)

Dampierre

Dampierre

Üye
Disaster Rom v10, ile birlikte siyah kernel b5 kullanıyorum gayet memnunum.

• Beğen
Tepkiler: taylan08

taylan08

Üye
    Konu Sahibi
oyun konusunda sıkıntı var mı anlık fps dusmesi falan

Dampierre

Dampierre

Üye
Fps olarak cogu oyun 50-60 fps ancak modern combat 4 falan islemciye cok yukleniyor CPU daha fazla isinmamak icin 800 mhz e dusuyor kasiyor o fps 20 lere dusuyor. Cpu 1.2 iken yine 50 fps falan. Kisaca cihaz yeni ve agir oyunlarda donanimi yetmesine ragmen throttle nedeniyle ara sira kasiyor. Kisaca oyun oynayacaksaniz biraz tatmin olmayabilirsiniz. Ben pc dururken telefonda 3d oyun oynamadigim icin telefondan cok memnunum.

• Beğen
Symbianize

Symbianize

Üye
S4 çıkacak biraz eski kalır bence

taylan08

Üye
    Konu Sahibi
Fps olarak cogu oyun 50-60 fps ancak modern combat 4 falan islemciye cok yukleniyor CPU daha fazla isinmamak icin 800 mhz e dusuyor kasiyor o fps 20 lere dusuyor. Cpu 1.2 iken yine 50 fps falan. Kisaca cihaz yeni ve agir oyunlarda donanimi yetmesine ragmen throttle nedeniyle ara sira kasiyor. Kisaca oyun oynayacaksaniz biraz tatmin olmayabilirsiniz. Ben pc dururken telefonda 3d oyun oynamadigim icin telefondan cok memnunum.
illaki çözümü vardır bunun ve telefon çok ısınıyormu şarj konusu sıkıntı değil bana .bu arada 50 fps de kötü değil yani oynanabilirlik seviyesinden %20 daha fazla :)

- - - Eklendi - - -

S4 çıkacak biraz eski kalır bence
kardeşim o kadar param olsa zaten xperia z alırım s4 le hiç uğraşmam :)

• Beğen
Tepkiler: osicik
mertekin34

mertekin34

Üye
Güncelleme konusunda sıkıntı olmaz nasılsa amiral gemisiydi Samsung'un, ama çok geç verirler güncellemeleri. S2, Mercedes'in eski modelleri gibidir yani değerli hala.Hayırlı olsun ne diyelim :)

Dampierre

Dampierre

Üye
illaki çözümü vardır bunun ve telefon çok ısınıyormu şarj konusu sıkıntı değil bana .bu arada 50 fps de kötü değil yani oynanabilirlik seviyesinden %20 daha fazla :)

- - - Eklendi - - -

kardeşim o kadar param olsa zaten xperia z alırım s4 le hiç uğraşmam :)

Isınıp kasmanın çözümü yok, çok denedim, hiç başarılı olamadım. HEr türlü kernel ile min cpu yu 1.4 ghz dahi bile yapsan ısınınca otomatik 800 mhz oluyor.

avcitalip

avcitalip

Üye
Isınıp kasmanın çözümü yok, çok denedim, hiç başarılı olamadım. HEr türlü kernel ile min cpu yu 1.4 ghz dahi bile yapsan ısınınca otomatik 800 mhz oluyor.

s2'nin ince olmasının dezavantajı işte,genel anlamda iyi cihaz yani

rom olarakta en son 4.1.2 sızıntı romu var samsung'un onu öneririm TouchWiz 5 Nature + Premium Suite Güncellmesiyle beraber

- - - Eklendi - - -

I9100 olanını al I9100G falan olanını sakın alma

plus'ı çıktı şimdi ama normali çok çok daha iyi bunuda bildiriyim sana :oke:

• Beğen
PureFood

PureFood

Üye

rom olarakta en son 4.1.2 sızıntı romu var samsung'un onu öneririm TouchWiz 5 Nature + Premium Suite Güncellmesiyle beraber

- - - Eklendi - - -

S2 Plus Türkiye'de şu anda mevcut değil zaten.

• Beğen

taylan08

Üye
    Konu Sahibi
ne kadar süre çok ısınıyor telefon nova 3 veya real racing oynarken ve kac dereceye cıkıyor .ortalama kac fps düşüyor

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

o olayi biliyorum.telde ilk baktıgım şey o zaten :)

avcitalip

avcitalip

Üye
ne kadar süre çok ısınıyor telefon nova 3 veya real racing oynarken ve kac dereceye cıkıyor .ortalama kac fps düşüyor

- - - Eklendi - - -

o olayi biliyorum.telde ilk baktıgım şey o zaten :)

iyi o zaman ne diyelim hayırlı olsun :oke: umarım sorunsuz ve tamir görmemiş bulabilirsin...

yakupb03

yakupb03

Üye
hayırlı olsun kardesim

• Beğen

taylan08

Üye
    Konu Sahibi
eğer 1 saat falan oynayınca çok ısınıp 800 mhz e düşüyorsa sıkıntı değil o kadar oynayacagımı sanmıyorum :)

- - - Eklendi - - -

bide şöyle ilanlar var sıfırlanmış s2 diye sıfırlanınca ne oluyor ?

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Tertemiz s2 satılır. 19 ay garanti. 0 ekran takıldı. çiziksiz 900 Tl beyaz.

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye

iyi fiyat :oke:

- - - Eklendi - - -

mevcut olsa bile alınmaması gerekiyor bence :evet: normal I9100 bence çok daha iyi :)

Ayrıca ilan onay sürecinde şuan. (#115063624) Tertemiz s2. Ekranda çizik
bulana bedava.kodlu ilan sahibinden.com da. İlanın açıklamasını buraya da atayım.

Telefon oldukça temizdir. 14 Eylül 2012 de değişim kağıdı vardır.
Değişimden geldi. Fatura gibi yani.

kutu eksik yoktur.

Telefonda 4.1.2 Jelly Bean ispanya sürümü kuruludur. Sorunsuz bir halde.
Türkiye için 4.1.2 henüz çıkmadığı için bu sürüm kurulu. İsteyene orijinal 4.0.3
kurulup gönderilebilir. Üstüne siyah ve kırmızı 2 adet flip cover vereceğim.

taylan08

Üye
    Konu Sahibi
ben elden alcam bursa için . ama söylemediniz hala bu sıfırlanmış cihaz ne kadar güvenilirdir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt