Real Racing 3, Google Play ve App Store'da

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tapatalk

tapatalk

Üye
    Konu Sahibi
Real Racing 3, Google Play ve App Store'da
Electronic Arts'ın merakla beklenen ücretsiz mobil oyunu Real Racing 3, Google Play Store ve App Store'daki yerini aldı. Bakalım yeni oyun bizlere neler sunuyor?

iPhone 5'in tanıtımında gelişmiş grafikleriyle dikkatleri üzerine toplayanReal Racing 3, merakla beklenen mobil oyun yapımları arasındaki yerini alıyordu. Nihayet bugün itibariyle Real Racing 3; Android platformu içinGoogle Play Store'a, iOS için de App Store'a yüklendi.

Electronic Arts'ın daha önce ücretli olarak indirmeye sunduğu Real Racing ailesi, 3. nesil oyunuyla Free to Play yani ücretsiz yapıda olmasıyla dikkat çekiyor.
iOS tabanlı cihazlar için indirebilirsiniz.
Android tabanlı cihazlar için indirebilirsiniz.
Real Racing 3'te neler var?
Mobil platformlar arasındaki en gerçekçi yarış deneyimini sunan Real Racing, Mint Engine 3 grafik motorunu kullanıyor. Electronic Arts'ın 45farklı lisanslı aracı kullandığı Real Racing 3; gerçekçi grafikleri ve ses efektleriyle sizleri telefona kenetliyor.
900'ün üzerinde etkinlik ve yüzlerce saatlik oynama süresiyle beraber, çoklu oyuncu desteğini arkasına alan Real Racing 3, iOS tabanlı cihazlarda Game Center desteğini sunuyor.
Uygulama ne kadar yer kaplıyor?
Android için Google Play Store'dan indirdiğimiz dosya yaklaşık 6.1 MB'lık boyuta sahip. İndirilen uygulama, daha sonra oyunun başka dosyalarını internetten çekmeye başlıyor ve telefonda ortalama 1.7 GB'lık bir alan kaplıyor. Sonradan yüklenen diğer alan, SD karta kurulabiliyor. Yani pek çok Android cihazdaki uygulama yükleme alanı işgal edilmiyor.
iOS tabanlı cihazlarda da uygulamayı App Store'dan indirdiğinizde 716 MB'lık bir boyuta sahip olduğunu görüyoruz. Oyun yüklendikten sonra bu rakam 1.7 GB'a çıkıyor.
Real Racing 3'ü çalıştırmak için Android tabanlı cihazların en düşükAndroid 2.3.3 Gingerbread sürümüne sahip olmaları gerekiyorken,Apple'ın iOS cihazların da 4.3 ve üzeri sürümlerin yüklü olması gerekiyor.
::

[/B]
<font color="#000000"><span style="font-family: Verdana">[video=youtube;yjiYd64NWCw]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&amp;v=yjiYd64NWCw[/video]

PriZm

PriZm

Üye
Oyun çok güzel.Herkese tavsiye ederim.

Tek sorun Android Play Store Türkiye marketinde indirilmeye açık değil.Oyunun apk dosyasını farklı bir kaynaktan bulmalısınız.

tapatalk

tapatalk

Üye
    Konu Sahibi
tapatalk

tapatalk

Üye
    Konu Sahibi

PriZm

PriZm

Üye
Uyumsuzmuş.Peh.O zaman ben başka bir oyun oynuyorum?

Ekli dosyalar

tapatalk

tapatalk

Üye
    Konu Sahibi
asphalt dan daha iyi gibi duruyo

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
asphalt dan daha iyi gibi duruyo

Zaten daha iyi . Real racing bana göre araba yarışları içinde en iyi grafik motoruna sahip oyun. Temmuz basında sgs3 u aldığımda şans eseri Real racing 2 oyununu görüp kurmustum ve grafik kalitesi beni hayretler içinde bırakmıştı. Simdi 3. bölümü oynuyorum ; maşallah şarzın anasını aglatıyorum :ehe

Kerim.

Kerim.

Üye
Tablete yukledim manyak oyun ama ios ile cok fark var diyebilirim.
Bu arada bu asphalt ile karsilastirilmaz bence.cunku asphalt arcade bu simulasyon

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Wp ye yok sanırsam :)

Polymath

Polymath

Üye
oyunn cok guzell tavsiyee ederimmm. tablette 10 numaraaa oynaniyorrrr

By_Casparov

By_Casparov

Üye
Sonunda indrdim ve kurdum .d
oyun kasmadan çalışıyor teşekkürler .d

CasuS_87

CasuS_87

Üye
süper ya :eller: :D

avcitalip

avcitalip

Üye

senin yerine NFS Shift 2'de Bugatti Veyron'la 10 tur atam olurmu? :D

benim GranTurismo 5'te 1286 HP Bugatti Veyron var Kamber Açılarını Yatırıyorum Dehşet Oluyor :) bide Yumuşak Yarış lastiği takıyorum off :)

İtalyan Kırmızısı Bugatti Veyron

- - - Eklendi - - -

ben mağazadan indirdim ama sd dosyaları çok büyük sanırım onu gece açık bırakacam :ehe

gunes34

Üye
indirdim ama kurarken yetersiz disk alanı hatasını veriyor 6-7 tane uygulama sildim yer açılsın diye ama hala aynı hatayı alıyorum varmı bir çözümü?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt