Uygulama Lütfennn yardim edin...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
skylinegti

skylinegti

Üye
    Konu Sahibi
Lütfennn yardim edin...
SELAMUN ALEYKÜM...Lg optimus l9 telefonum var bugün hafıza kartı aldım ve telefona taktım müzikleri videoları falan hafıza kartına taşıdım ama uygulamaları taşımaya kalktığımda (sd karta taşı) diye bişey yok şimdi diyeceksiniz her uygulama sd'ye taşınmaz diye ama bendeki sorun hiçbir uygulama taşınmıyor ve telefon sd kartı external sd yani telefonla tümleşik olarak görüyor harici olarak görmüyor acaba bilgisi olan biri bana yardım edebilir mi şimdiden teşekkürler...

furkey

Üye
sd yi nasıl görmesini bekliyordun ki? Kendi hafızası INTERNAL ek hafıza kartı EXTERNAL olur. Ve öyle iki tıkla da taşınmaz. Root yapman lazım ve app2sd gibi bir program kullanman lazım

skylinegti

skylinegti

Üye
    Konu Sahibi
dediklerini bende biliyorum ama benim demek istediğim kurulu bir uygulamayı sd karta taşımak istediğinde sd karta taşı tuşu bulunur aktif yada pasif durumda, ama bende o tuş hiç gözükmüyor bütün uygulamalarda. (bu arada app2sd hiçbir işe yaramıyor).

skylinegti

skylinegti

Üye
    Konu Sahibi
LG online destek ile bu sorunu görüştüğümde (uygulamalar sd karta taşınamamaktadır) diye bir cevap aldım ve ilk defa lg telefon aldığıma pişman oldum.böyle saçma birşey olabilir mi o zaman neden lg telefonlarına sd kart yuvası yapıyor hiç yapmasın nasılsa bir işe yaramıyor...

skylinegti

skylinegti

Üye
    Konu Sahibi
ilk defa android kullanmaya başladım ama bu ilk hayal kırıklığı oldu:angry:, o beğenmediğimiz symbianda bile yüklerken soruyordu sd'ye yükleyeyim mi diye resmen yazık yani boşuna sd karta para veriyoruz... :kotu:

yunusbulet

yunusbulet

Üye
Arkadaşlar rootladıktan sonra lin2sd yukleyerek rehber uygulamasını bile sıle bılırsınız. Onunla taşıya bılırsınız.

skylinegti

skylinegti

Üye
    Konu Sahibi
telefon daha 2 aylık olmasa root yapacağım ama brick olur diye korkuyorum neyse şimdilik böyle idare edeceğiz artık...

yunusbulet

yunusbulet

Üye
benim telefonda kernel yuklerken brick oldu garantiye gonderdim 3 saat once aldim

skylinegti

skylinegti

Üye
    Konu Sahibi
garanti telefon brick olduğu için herhangi bir masraf çıkardımı ?

skylinegti

skylinegti

Üye
    Konu Sahibi
vaybe şaşırdım, servisin kullanıcı hatası göstermemesi sevindirici...

yunusbulet

yunusbulet

Üye
bende sasirdim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt