anket doldurarak para kazan

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
emir28

emir28

Üye
    Konu Sahibi
anket doldurarak para kazan
arkadaşlar bu siteye yeni üye oldum kazanç sistemi il ilgili çok ayrıntılı bir bilgim yok ama site üzerinden söylendiğine göre günlük 3 anket dolduruluyormuş. anket başına da en az 0.3 dolar kazandırıyor. ödemeyi paypal üzerinde yapıyor fakat ödeme kanıtım yok. sağlam bir sisteme benziyor.
referans olarak ilk kayıt olurken kayıt bilgilerinin en altında soruyor beni yazarsanız 0.25 dolar kazanacaksınız.
referans kodundan sizinle beraber ben de kazanacağım şimdiden bol kazançlar diliyorum

ref kodum:
g3qkkf

sitenin resmi

silivriserdar

silivriserdar

Üye
Kardeşin bir ara Ben baya uğraştım bu işle bence hiç bulaşma sadece zaman kaybı sen üye olduktan sonra doğru dürüst anket gelmiyor ve gelsede tam doldururken yarıda üzgünüz bu anket size uygun değil deyip anketten atıyor. Ve genelde bu anket işi amerika ve diğer reklamcılığın gelişmiş olduğu ülkeler için geçerli bir sistem. Türkiye için anket doğru dürüst gelmiyor yani boş iş hatta bununla ilgili bir çok internette yazılar var bilgiler var. Hatta para ile satılan cd ve indirme dosyaları bile var Hepsi yalan inanma Ben üye olmadığım anket şirketi kalmadı ama belki 1 sene boyunca doğru dürüst anket gelmedi gelse bile o parayı toplayamazsın. Umarım yardımcı olmuşumdur.

emir28

emir28

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşin bir ara Ben baya uğraştım bu işle bence hiç bulaşma sadece zaman kaybı sen üye olduktan sonra doğru dürüst anket gelmiyor ve gelsede tam doldururken yarıda üzgünüz bu anket size uygun değil deyip anketten atıyor. Ve genelde bu anket işi amerika ve diğer reklamcılığın gelişmiş olduğu ülkeler için geçerli bir sistem. Türkiye için anket doğru dürüst gelmiyor yani boş iş hatta bununla ilgili bir çok internette yazılar var bilgiler var. Hatta para ile satılan cd ve indirme dosyaları bile var Hepsi yalan inanma Ben üye olmadığım anket şirketi kalmadı ama belki 1 sene boyunca doğru dürüst anket gelmedi gelse bile o parayı toplayamazsın. Umarım yardımcı olmuşumdur.
ben de cogu sistemi denedim fakat bunu da denemeye deger diye dusunuyorum

ds mosx

Üye
bir işe yaramaz

emir28

emir28

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar günde bir defa 1 adet anket geliyor. her anket başına 0.03 dolar veriyor. üyeliğinize her anketten sonra üyelik seviyesi puanı veriyor. bu puan yükseldikçe anket başına kazancınız artıyor. denemeye değer bence. ama değmez diyen de olabilir. herkezin düşüncesi farklı olabilir ama bence değer konuyu açtığım için söylemiyorum.

HakanLJ

HakanLJ

Üye
gereksiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt