bu kabloyu bi bulamadim ya....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ibo_328_06

Üye
    Konu Sahibi
bu kabloyu bi bulamadim ya....

Ustteki verdigim linkteki gibi bi kablo var mi nette aradim anca sadece yabanci sitelerde bulabildim.....

benighted

benighted

Üye
elektrik elektronikcileri dolasin bulursunuz.kablo satan yerlerde.cok zor bulunan bir kablo degil ama cok da kullanilan olmadigindan internet ortaminda bulmaniz zor olur.

yunus4554

yunus4554

Üye
abi bu kablo ne ise yariyo kii

restmod

restmod

Üye
Usb dvd rw icin sanirim kablo satan yerlerde var 10 lira falan

ibo_328_06

Üye
    Konu Sahibi
Tamam arkadaslar sagolun..
Ben arastirdim baya ama hicbir yerde bulamadim

Bu kablo benim tabletimde tek mini usb girisi var ben tableti hem sarj edip hem de klavye mouse usb bellek vs. baglamak istiyorum tabletin tek boyle girisi oldugundan ikisinden birini sadece yapabilme imkanim oluyor.

restmod

restmod

Üye
Tamam arkadaslar sagolun..
Ben arastirdim baya ama hicbir yerde bulamadim

Bu kablo benim tabletimde tek mini usb girisi var ben tableti hem sarj edip hem de klavye mouse usb bellek vs. baglamak istiyorum tabletin tek boyle girisi oldugundan ikisinden birini sadece yapabilme imkanim oluyor.

Yalniz bu kabloylada baglayamazsin ki o iki usb de erkek usb klavye mause falan takmak icin disi usb olmasi lazim
Orn.

ibo_328_06

Üye
    Konu Sahibi
İste bu kablo araciligiyla 4 port usb takicam birine digerini de sarja takicam tabi eger olursa.. :-)

restmod

restmod

Üye
Usb coklayici al o zaman

ByBaterist

ByBaterist

Üye
evet arkadaşa katılıyorum en mantıklısı.

ags2002

ags2002

Üye
Kardes senın gosterdıgın kablodan bende vardı tasınabılır hdd ye aıttı ve orda ıkıncı usb sadece güc ıcın yanı tek usbden yeterlı güc gelmezse ıkıncısı ıle güc takvıyesı yapmak ıcın. Senın dedıgıne gelırsek aynı noktadan hem sarj oolup hemde baska seylerı calıstıracagını zannetmıyorum cunku aynı anda hem enerjı gırısı hem de cıkısı olacak yanı cakısma ıhtımalı yüksek denemek ıstıyorsan otg kablosunun (nette bulabılırsın) ucuna arkadasların dedıgı gıbı usb coklayıcı takacaksın oyle deneyeceksın baska turlu zor
bır de tabletının marka ve modelı neydı

ibo_328_06

Üye
    Konu Sahibi
Kardes senın gosterdıgın kablodan bende vardı tasınabılır hdd ye aıttı ve orda ıkıncı usb sadece güc ıcın yanı tek usbden yeterlı güc gelmezse ıkıncısı ıle güc takvıyesı yapmak ıcın. Senın dedıgıne gelırsek aynı noktadan hem sarj oolup hemde baska seylerı calıstıracagını zannetmıyorum cunku aynı anda hem enerjı gırısı hem de cıkısı olacak yanı cakısma ıhtımalı yüksek denemek ıstıyorsan otg kablosunun (nette bulabılırsın) ucuna arkadasların dedıgı gıbı usb coklayıcı takacaksın oyle deneyeceksın baska turlu zor
bır de tabletının marka ve modelı neydı

Oyle denedim olmadi bi de bu sekilde deneyim belki olur diye dusunmustum.... :-(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt