Atrix nerden alabilirim?

Sponsorlu Bağlantılar

TuRKGuCu

TuRKGuCu

Üye
rom yok dediler deli gibi rom deneyip en iyilerini paylaşıoruz daha ne olsun bu telefonu çekemeyen niye çekemiyor biliyomusun aynı özellikte daha pahalı cihaz alıp sonradan pişman oldukları için hep eksik yanını kolluyorlar.

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
gold bilgisayarın siteleri var madem hb daya güvnmiyorsun oraya bi bak bn goldun mağazasından aldım 679 tl şuan daha ucuz diye biliyorum. ama bu yeni gelen stoklarda sıkıntı varmıdır yokmudur bilemem sitedeki yakın tarihli yapılan yorumlara bakıp karar verebilirsin kardeşim.
teşekürler usta sagol

ney27

Üye
Siz benim mesajımda ki ironiyi anlamamışsınız. :) Öncelikle şunu belirteyim ki ben Atrix kullanıcısıyım ve telefonumdan çok ama çok memnunum. Arkadaşın çelişkiye düştüğü durumların hepsini okudum malum sitelerde ama aldırmadan gittim Atrix aldım.

Kutu içeriği konusunda gelince HB ve Gold ve Hızlıal (Gold ile Hızlıal aynı firmadır.) cihazı almadan önce hepsini inceledim. Sadece HB sitesinde DOCK STATİON yazıyor ki gidip siteleri inceleyin hala aynı şekilde görürsünüz ama Gold ve Hızlıal sitelerinden gönderilen cihazlardan DOCK STATİON çıkıyordur orasını bilemem. Yorumu sitelerde ki bilgilere dayanarak yapıyorum.

Atrix için ruberfresh diyenler artık direk şu cevabı veriyorum. Almayın, Türkiye'ye gelen bütün Motorola Atrix tamir görmüş cihazlar diye ironi yapıyorum. S3 Mini almanın eşiğinden döndüm bununda tek sebebi Atrix. Çünkü aynı donanımlara sahip hatta daha iyi Atrix'e 599 TL verdim S3 Mini alsaydım 900 TL verecektim.

Atrix, Türkiye'de uygun fiyatla satılmasını tamamen Motorola politikası olduğunu düşünüyorum. Türkiye akıllı cihaz alanında önemli bir pazar onun içinde Motorola Atrix'i bu fiyattan sattırıyor. Pazarda ki pastadan pay almak için. Gider cihazı internet sitelerine 300 TL verir onlara bir de kota koyar şu kadar adet hakkınız var diye ve piyasa da adını dururur ki bunda da çok başarılı olduğunu düşünüyorum açıkçası.

Umarım anlatabilmişimdir derdimi. :D[/QUOT]

kardeş harika bir yorum yapmışsın bende seningibi araştırdım yorumlara ve şikayetlere baktım yinede aldım
fiyatı ucuzz oldugu için
için de genelde birçok firmanın yapdıgı gibi orjinal rom da programlar yüklü oldugu için
veya motorolanın ülkemizde bir temsilcisi olmadıgından dolayı ithal eden firmanın asyadan getirp firma logolu kapakları degiştirmesine bile insanlar bozuk veya onarılmış diye şikayet etmesi ne üzücü bir durum degilmi

ssusku

ssusku

Üye
bende atrix almayı düşünüyorum yaklaşık 1 aydır inceliyorum geçenlerde carrefoursadaki katalogda gördüm ama inceleme fırsatım olmadı sizce carrefoursadan alayım mi yoksa internetten mi alayım Bide çok kararsızım s3 mini ile atrix arasında kullanıcılar yardım ederlerse sevinirim.

TuRKGuCu

TuRKGuCu

Üye
bende atrix almayı düşünüyorum yaklaşık 1 aydır inceliyorum geçenlerde carrefoursadaki katalogda gördüm ama inceleme fırsatım olmadı sizce carrefoursadan alayım mi yoksa internetten mi alayım Bide çok kararsızım s3 mini ile atrix arasında kullanıcılar yardım ederlerse sevinirim.

Atrix s3 mini ile aynı seviyede denecek kalitede bi cihaz kullanan biri olarak söylüyorum. Güncelleme takıntın yoksa ve uzun bir süre kullancm diyorsan al. Telefoncular almıyor satmaya kalktığın zamn.

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Atrix hem ucuz hem kaliteli bir cihaz güncelleme işini rom atarakda yaparsın ama bi kaç özelljk çalışmıyor onların çalışması için kernel projesinin bitmesini beklicez tabi yinede karar senin

ssusku

ssusku

Üye
telefoncular almazsa ikinci tel olarak kullanırız ben 1...2 sene kadar kullanırım Yani bu telefon gözümde kaldı s3mini alsam bile gözüm bunda olur ne yapacağım bilemiyorum ama kullanıcılar çok öneriyor karar kıldım artık atrix :)

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Hayırlı olsun şimdiden :)

TuRKGuCu

TuRKGuCu

Üye
Pişman olmassın

ssusku

ssusku

Üye
teşekkür ederim Peki nerden alayım carrefoursa da satılıyormuş ordan alsam ?

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Farketmez

ssusku

ssusku

Üye
hb , ereyon Bide carrefourdan bunlardan birinden alacağım hayırlısı bakalım :)

Sarangni

Sarangni

Üye
HB aldım internetten almanın guzel yani 7 gün içinde koşulsuz iade edilebilir. Normal mağaralarda bu şans yok.

ssusku

ssusku

Üye
HB aldım internetten almanın guzel yani 7 gün içinde koşulsuz iade edilebilir. Normal mağaralarda bu şans yok.

doğru söylüyorsun koşulsuz iade var zaten iade edince yenisini gönderiyor değilmi ?

ssusku

ssusku

Üye
internetten alıyorum o zaman :)

ssusku

ssusku

Üye
arkadaşlar trdükkan sitesinden almayı düşünüyorum sizce alsammi (dock station hediyeli

Sarangni

Sarangni

Üye
HB al derim orda da dock var oradan aldım ve 7 gün içinde sorun çıkarsa iade etmek daha kolay

ssusku

ssusku

Üye
evet trdükkanda veriyor dock ama 7 gün içinde koşulsuz iade varmi bilmiyorum. Sen cihazdan memnun musun Peki herhangi şikayetin varmi atrixden ?

Sarangni

Sarangni

Üye
evet trdükkanda veriyor dock ama 7 gün içinde koşulsuz iade varmi bilmiyorum. Sen cihazdan memnun musun Peki herhangi şikayetin varmi atrixden ?

Memnunum. Her hangi bir aksilik çıkmadı. Cihaz elinize gelince iyice inceleyin. Yenilenmiş ürün iddia var. Etrafımda 5 kişi aldı hiç kimsede sorun çıkmadı.

Takipçi Satın Al

Üst Alt