Sebebin internet bağlantısı ile ilgili bence. Programsal olamaz. En iyi programı sil tekrar kur diyebilirim. Aklıma başka birşey gelmiyor.Yine olmadı 8.8.8.8 8.8.4.4 yaptım dns ayarlarını yinede aynı hatayı alıyorum başka çözüm yolu yokmu whereismymind?
Bencede.. İlk indirdiğim zamanlar çok iyi indiriyodu zaten benim internette yavaş.. Bide senin dediğin gibi yapıyım en iyiSebebin internet bağlantısı ile ilgili bence. Programsal olamaz. En iyi programı sil tekrar kur diyebilirim. Aklıma başka birşey gelmiyor.
iTunes'u açın Düzen-Tercihler-Aygıtlar- Otomatik eşzamanlamayı engelle kutucuğunu işaretleyin.eşşamanlamayı nasıl kapatcam
O durum benim de başıma gelmişti.Uygulamayı iPhone'undan silip pp25 üzerinden tekrar yüklemeyi denemelisin.merhaba WhereIsMyMind ve diğer arkadaşlar öncellikle uygulama gayet güzel cazip gözüküyor bu açıdan teşekkürler . İOS 6.1.2 kullanıyorum anlattığınız adımları uygulayarak whatsapp ve fruitninja yı yükledim buraya kadar tamam ancak telefonda uygulamayı açtığım anda kapanıyor atıyor . sorunun kaynağı ios sürümü mü acaba ?
tamam dostum sen 25pp açıkken itunes açmayın diyorsun ya ben onu biraz fazla ciddiye alıp itunesi sildim ondan sonra yükledim biraz araştırma sonucu itunes yüklü iken denedim tüm uygulamaları sorunsuz şekilde çalıltırıyorum ama bir türlü tomtom türkiye veya sygic turkey gibi navigasyon bulamadım o konuda yardımcı olabilirmsin ?O durum benim de başıma gelmişti.Uygulamayı iPhone'undan silip pp25 üzerinden tekrar yüklemeyi denemelisin.
tamam dostum sen 25pp açıkken itunes açmayın diyorsun ya ben onu biraz fazla ciddiye alıp itunesi sildim ondan sonra yükledim biraz araştırma sonucu itunes yüklü iken denedim tüm uygulamaları sorunsuz şekilde çalıltırıyorum ama bir türlü tomtom türkiye veya sygic turkey gibi navigasyon bulamadım o konuda yardımcı olabilirmsin ?
düzeni bulamıyorumiTunes'u açın Düzen-Tercihler-Aygıtlar- Otomatik eşzamanlamayı engelle kutucuğunu işaretleyin.

Ben teşekkür ederim

Menü çubuğu gözükmüyor ise alt tuşuna basın sonra sağ üst köşeden düzen sekmesine basın ardından tercihler-aygıtlar-otomatik eşzamanlamayı engelle kutucuğunu işaretleyin.düzeni bulamıyorum![]()
oldu saolun ama yine bi oyun indirdiğimde id istiyorBen teşekkür ederim
- - - Eklendi - - -
Menü çubuğu gözükmüyor ise alt tuşuna basın sonra sağ üst köşeden düzen sekmesine basın ardından tercihler-aygıtlar-otomatik eşzamanlamayı engelle kutucuğunu işaretleyin.
iPhone'u restore etmeyi deneyin ?oldu saolun ama yine bi oyun indirdiğimde id istiyor
taamiPhone'u restore etmeyi deneyin ?
ben restore ettim sonra bi kaç oyun indirdim ilk gün güzelce oynadım ondan sonraki gün açtığımda ıd ve ş,fre istediiPhone'u restore etmeyi deneyin ?
Arkadaşım telefonda ne yaptığını ben de çözemedim valla.ben restore ettim sonra bi kaç oyun indirdim ilk gün güzelce oynadım ondan sonraki gün açtığımda ıd ve ş,fre istedi
acaba i tunes den bişey indirince mi oluyorArkadaşım telefonda ne yaptığını ben de çözemedim valla.
Bilgisayardaki iTunes'u kullanıyorsan büyük ihtimal ondandır. Kullanma.acaba i tunes den bişey indirince mi oluyor