Nokia N8 kırmızı ışığı açık tutma

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
artist0064

artist0064

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N8 kırmızı ışığı açık tutma
arkadaşlar N8 in xenon flaşı olduğu için açık kalmıyor ama kırmızı ışığı eski telfonda açık tutuyordum bir programla ama bunda çalışmıyor var mı kullanan?

EXTREMELLY

Üye
Arkadaslar n8 bi hata veriyor veri yukleme hatasi daha once de basima gelmisti yazlim atmistim sorun halletmistim ama sehir disindan geldim birsuru fotografim var icinde ve hepside onemli bir daha o kisileri bulup ayni fotoglaflari cekemem cok kotu durumdayim :(
telefondaki verileri kurtarma sansim yokmu lutfen yardim ne olur

- - - Eklendi - - -

TELEFONUN SON DURUMU SUREKLI ACILMAYA CALISIYOR FAKAT ACILAMIYOR RESETLIYOR KENDINI NOKIA SUIT BAGLANTI KURAMIYOR NE OLUR YARDIM

asigsasi

asigsasi

Üye
Arkadaslar n8 bi hata veriyor veri yukleme hatasi daha once de basima gelmisti yazlim atmistim sorun halletmistim ama sehir disindan geldim birsuru fotografim var icinde ve hepside onemli bir daha o kisileri bulup ayni fotoglaflari cekemem cok kotu durumdayim :(
telefondaki verileri kurtarma sansim yokmu lutfen yardim ne olur

- - - Eklendi - - -

TELEFONUN SON DURUMU SUREKLI ACILMAYA CALISIYOR FAKAT ACILAMIYOR RESETLIYOR KENDINI NOKIA SUIT BAGLANTI KURAMIYOR NE OLUR YARDIM

fotograflar depo hafızasında ise hard format attıgın zaman silinmemesi lazım çünkü ben 10 kere hard attım depo hafızasından hiçbirşey silinmedi ben 701 kullanıyorum herhalde n8 de öyledir

artist0064

artist0064

Üye
    Konu Sahibi
telefon hackli değil signedi varmı acaba ?

- - - Eklendi - - -

telefon hackli değil signedi varmı acaba ?​

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Signedi yok var ama hack olmadan kursan bile atamazsın çünkü dosyaya erişimin yasak

artist0064

artist0064

Üye
    Konu Sahibi
neden yasak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt