the end

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nimetullah_4761

Üye
    Konu Sahibi
the end
artık bende avea ya geciyorum.Bu zamana kadar beklememın tek nedeni cepnetti son ay Yeterli bakiyem olmasına rağmen yenilenneyince Aveaya geçmenin vakti geldi diye düşünüyorum.her Ne kadar sınırsız net olmayacak artık ama bende bol bol konuşup 1 gb ile yetinmeyi bilirim.esenle kalın...

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
nasıl bakiyen olduğu halde yenilenmedi ? bende bazen bakiye yetmese bile 1 hafta sonra yüklüyorum oluyo

calypso16

calypso16

Üye
sorun olmuştur,tekrar dene

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Sakın geçme. Ben çok pişmanım. çekim sorunu var :zzz:

ali.44

ali.44

Üye
bence çekim sorunu yerine göre değişir senin olduğun yerde sorun yoksa bence geç ben geçtim çok memnunum

plusnettr

plusnettr

Üye
Güle güle. Bir kişi bir kişidir şebeke yükünü hafifletir. Başka aveaya geçmek isteyen varsa durmasın hemen geçsin :D

• Beğen
Tepkiler: batuhan__41
messevim

messevim

Üye
Güle güle. Bir kişi bir kişidir şebeke yükünü hafifletir. Başka aveaya geçmek isteyen varsa durmasın hemen geçsin :D

sizi Vodafone nuzla başbaşa bırakıyoruz. o hafifleyen şebeke yükünüzle sevinirsiniz artk.:) bende avea ya geçiyorum

plusnettr

plusnettr

Üye
sizi Vodafone nuzla başbaşa bırakıyoruz. o hafifleyen şebeke yükünüzle sevinirsiniz artk.:) bende avea ya geçiyorum

:bye2: :bye2: Allah yolunuzu açık etsin. Yeni operatörünüz hayırlı olsun. :good:

bilge_adam

bilge_adam

Üye
arkadaşlar yerinizde olsam geçmem ben 3 Sene vodafone kullandım sizin gibi bir hırçın sinirlendim ve avea ya geçtim. Sadece 15 gün durmuşumdur. Geri vodafone a geçtim. Müşteri temsilcileri ilgilenmiyor. Bir pakete geçtin ekstra onun içindeki ucuz konuşmak için mesaj göndermen gerekiyor. Internet paketleri çabuk bitiyor. Bedavası çabuk bitiyor. Size tavsiyem geçmeyin derim.

messevim

messevim

Üye
arkadaşlar yerinizde olsam geçmem ben 3 Sene vodafone kullandım sizin gibi bir hırçın sinirlendim ve avea ya geçtim. Sadece 15 gün durmuşumdur. Geri vodafone a geçtim. Müşteri temsilcileri ilgilenmiyor. Bir pakete geçtin ekstra onun içindeki ucuz konuşmak için mesaj göndermen gerekiyor. Internet paketleri çabuk bitiyor. Bedavası çabuk bitiyor. Size tavsiyem geçmeyin derim.

beni turkcell den aradılar. ilk altı ay boyunca 20lira yüklememe 5.sms her yöne verecekler. 7 lira ya da 500mb verebileceğini söyledi kadın. ben daha dururmuyum Vodafone de ?

bilge_adam

bilge_adam

Üye
beni turkcell den aradılar. ilk altı ay boyunca 20lira yüklememe 5.sms her yöne verecekler. 7 lira ya da 500mb verebileceğini söyledi kadın. ben daha dururmuyum Vodafone de ?

valla kardeşim bedavaları kullandıktan sonra Ne yapacaksın. Internet 500 mb kaç gün yetecekki. Bitince sınır olmayacak liraların gidecek. Her Neyse sana nasıl uygunsa ona geç derim. Ama arada bir bana pm at ki memnun musun onu öğreneyim.

emreolol

Üye
bole rezil operatorde kalmaktan iyidir.bu ne yav cocuk oyuncagimi her ay internet paketi uye alimi duruyor bilmem ne...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt