c7 çok ilginç bir sorun...

Sponsorlu Bağlantılar

gestere41

Üye
    Konu Sahibi
c7 çok ilginç bir sorun...
telefon hackli. gerek nokianın kendi uygulamaları olsun, gerek benim kurduğum programlar olsun herşeye sorunsuz girebiliyorum. ama ayarlarda tercihlere bir türlü giremiyorum. diğer ayarlara da girebiliyorum. ama tercihlere giremiyorum, telefon tepkisiz kalıyor. görev yöneticisinden ayarları kapatınca kendine geliyor... telefonu açıp kapattım. ama tercihlere yine de ulaşamıyorum. yardım edin

kcr

Üye
Herhangi bir antivirüs, sistem koruma ya da tercihleri yönetebilecek bir program kurulu mu? Varsa ilk önce onun ayarlarına bir bak derim.

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Eğer çözmezse format at

gestere41

Üye
    Konu Sahibi
tercihlere bağlı, veya onunla ilgili hiçbirşey kurulu değil... biraderler, telefonun üstüne çok şey kurdum sistem modlama bölümünden. format atmak istemiyorum çünkü bunca şeyi tekrar yapmayı gözüm almıyor... ve tabi ki format atmak kesin çözüm ama çok garip geliyor; herşey düzgün çalışırken, ve tercihler bağımsız durumdayken, neden ulaşamıyorum?

kcr

Üye
tercihlere bağlı, veya onunla ilgili hiçbirşey kurulu değil... biraderler, telefonun üstüne çok şey kurdum sistem modlama bölümünden. format atmak istemiyorum çünkü bunca şeyi tekrar yapmayı gözüm almıyor... ve tabi ki format atmak kesin çözüm ama çok garip geliyor; herşey düzgün çalışırken, ve tercihler bağımsız durumdayken, neden ulaşamıyorum?

Madem ki istemiyorsun bu kadar uygulama vs.'i silip tekrar kurmayı. O zaman tercihleri ve tercih ayarlarını içerisinden düzenleyip değiştirebileceğin bir program bul ve kur. Telefonun kendi ayarlarından girememeyi de görmezden gel...

gestere41

Üye
    Konu Sahibi
eyvallah birader... yardımın için teşekkürler

serecans

serecans

Üye
o birşeymi arkadaşım refresh güncellemesinden sonra bluetoot kayboldu hiç bir şey gönderemiyodu

asigsasi

asigsasi

Üye
safe manager veya netquin yüklümü

gestere41

Üye
    Konu Sahibi
safe manager veya netquin yüklümü

hayır iki program da yüklü değil

- - - Eklendi - - -

o birşeymi arkadaşım refresh güncellemesinden sonra bluetoot kayboldu hiç bir şey gönderemiyodu

hack yamalarını kapatınca tercihlere girebildim. ama uzun zamandır kamerayı kullanmıyordum, şu an da kamerayı açamıyorum. ya benim telefon kafayı kırdı, ya da nokianın symbianın uyuzluğu... nokiayı çok severim. ama böyle şeyler can sıkıyor

asigsasi

asigsasi

Üye
Format ve ardından flash atman gerekir

gokhan gkhn

Üye
flash yada format atsam telefondaki hafıza kartı ve sin kartta ki veriler kaybolur mu. Yada söyle soruyum hafıza kartını ve sim i çıkarttık diyelim telefonun kendi hafızasındaki öğeler silinir mı. Tel nokia c7 bilgi verirseniz sevinirim

aklsm

aklsm

Üye
Silinr dostm hatta magaza haritalar vs gibi programlarda silinr bu dedigm hard format atarsn geçerli olur .

Takipçi Satın Al

Üst Alt