avcitalip
Üye
S3 için kılıf önerisi
1-) Flip Cover
gittigidiyor'da bir ton çakma flip cover var ve ben bu kılıfların telefonu pekte korumayacağını düşünüyorum
kullananlar ne düşünüyor ?
2-) OtterBox Commuter
bu kılıfın fiyatı 90 TL fakat oldukça iddialı bir kılıf
3-)OtterBox Armor(Zırh)
fiyatının 200 TL civarında olmasını tahmin ediyorum yeni çıktı daha gittigidiyor stoklarına düşmedi
aşırı iddialı bir kılıf gibi 2 Ton basınca dayanıklı,düşmelerde falan hiçbirşey olmuyor,30 dk su geçirmiyor,toz falan geçirmiyor...
aslında aradığım kılıfın biraz kibar durmasını ama telefonumu çok iyi korumasını istiyorum,şuanda arka kapağım iğrenç bir durumda onuda kılıf aldıktan sonra değiştirebilirim
- - - Eklendi - - -
başka önerebileceğiniz kılıflar varsa onlarıda beklerim...
- - - Eklendi - - -
ARMOR MWC13'te tanıtılıyormuş :hmm
- - - Eklendi - - -
e hadi birşeyler yazın
gittigidiyor'da bir ton çakma flip cover var ve ben bu kılıfların telefonu pekte korumayacağını düşünüyorum
kullananlar ne düşünüyor ?2-) OtterBox Commuter
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu kılıfın fiyatı 90 TL fakat oldukça iddialı bir kılıf
3-)OtterBox Armor(Zırh)
fiyatının 200 TL civarında olmasını tahmin ediyorum yeni çıktı daha gittigidiyor stoklarına düşmedi

aşırı iddialı bir kılıf gibi 2 Ton basınca dayanıklı,düşmelerde falan hiçbirşey olmuyor,30 dk su geçirmiyor,toz falan geçirmiyor...
aslında aradığım kılıfın biraz kibar durmasını ama telefonumu çok iyi korumasını istiyorum,şuanda arka kapağım iğrenç bir durumda onuda kılıf aldıktan sonra değiştirebilirim

- - - Eklendi - - -
başka önerebileceğiniz kılıflar varsa onlarıda beklerim...
- - - Eklendi - - -
ARMOR MWC13'te tanıtılıyormuş :hmm
- - - Eklendi - - -
e hadi birşeyler yazın