S3 İmei Kaydı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cokpisyakısıklı

cokpisyakısıklı

Üye
    Konu Sahibi
S3 İmei Kaydı
Bundan 6 ay önce internet üzerinden aldım. Kayıtlı diye sattılar bana geçen hafta yasal uyarı geldikten 1 hafta sonra kapandı. Şuanda nasıl yaparım bilemiyorum. İmei klon öneren var önermeyen var. Ama bende klon yapmayı düşünmüyorum. Bir telefoncuya uğradım bunu nasıl çözeriz abi dedim. Dedi ki Vergi dairesinde bölüm var böyle telefonları pasaportsuz bi şekilde gerek duymadan kayıt ediyorlar dedi. Pek inanmadım ama daha vergi dairesine de uğramadım. Pasaport desen onun sıkıntısı başka pasaport tanıdıgım çevremde yok malesef bulammıyorum hala. Sizin tavsiyelerinizi bekliyorum nasıl yaparız da hallederiz

Samet.25

aldıgın yeri ara hatta şikayetçi ol

rapman

rapman

Üye
Öyle bir şey yok.

naklow88

Üye
Bundan 6 ay önce internet üzerinden aldım. Kayıtlı diye sattılar bana geçen hafta yasal uyarı geldikten 1 hafta sonra kapandı. Şuanda nasıl yaparım bilemiyorum. İmei klon öneren var önermeyen var. Ama bende klon yapmayı düşünmüyorum. Bir telefoncuya uğradım bunu nasıl çözeriz abi dedim. Dedi ki Vergi dairesinde bölüm var böyle telefonları pasaportsuz bi şekilde gerek duymadan kayıt ediyorlar dedi. Pek inanmadım ama daha vergi dairesine de uğramadım. Pasaport desen onun sıkıntısı başka pasaport tanıdıgım çevremde yok malesef bulammıyorum hala. Sizin tavsiyelerinizi bekliyorum nasıl yaparız da hallederiz

Kayıtlı diye verdilerse zaten imei kaydı yapmışlardır. Telefonun altındaki imei ile içindeki imei'yi kontrol et.

cokpisyakısıklı

cokpisyakısıklı

Üye
    Konu Sahibi
Altındaki ve içindeki imei tutuyor birbirini zatende mesaj geldi şuanda hattı taktıgımda operatör hatası veriyo. Yani arama yapmıyor. kapalı gözüküyor.

rapman

rapman

Üye
Telefonun Altındaki ve içindeki imei tutar zaten. Telefon kayıt edince imei değişmiyor sadece ülke sınırları içerisinde açık hale geliyor. 2 gün önce kayıt işlerimi yaptım çok sıkıntılı işler, ülke içine girişi 30 günü geçmemiş birini bul ve işlemlere başla derim. Kolay gelsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...