Kargolarla ilgili bir sorum var ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Kargolarla ilgili bir sorum var ?
bugün babam saat 10:30 sıralarında s3'ümün ekranının ödemesini yapmış ve bugün kargoya verilmesini rica etmiş

İstanbul'dan Zonguldak'a kargolar bir aksilik çıkmazsa 1 gün içerisinde geliyor :evet:

bu gün okuldan sonra dershanem vardı ve kargo şubesi dershaneme 100-150 M uzaktaydı bende çıkışta bir gidip adımıza kargo var mı diye sorayım dedim bugün kargoya verip vermediklerinden emin olmak istedim yoksa yarın sabah boş boş kargoya gitmiş olacağım :evet:

sordum,adınıza kargo gözüküyor dediler araca yüklendiğini söylediler,bende yarın öğlen gelip bizzat şubeden alacağımı dağıtıma çıkmamasını söyledim onlarda tamam dediler

fakat demin eve geldim ve telpa'nın sitesinden sorgulama yaptım

Durum kısmında "son kontrol yapılıyor" yazıyordu buda benim kafamı karıştırdı ve konu açma gereği duydum yoksa yarın boş boş kargoya gideceğim :evet:

sizce cihaz nerededir ? konunun yeri yanlışsa bile admin arkadaşlarımızdan konuyu yarına kadar silmemelerini rica ediyorum ! ! !

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Kargo MNG Kargo...

mcnpl4

mcnpl4

Üye
Yola çıkınca kargo şirketi bildirir ona göre kargoya verildi diye yazılır herhalde. Biraz geriden gelir o

• Beğen
Tepkiler: avcitalip
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Talip konunun yeri burası ayrıca telpa bazen sitelerinde geç güncelleme yapabiliyor birçok cihaz gönderdim bugüne kadar cihaz elimde halen kontrolde yazabiliyor bunu göz önünde bulundur sonuçta adına kargo hatası yapamazlar :oke:

x-scarface

x-scarface

Üye
Aynen site güncellemesi yapılmamıştır.

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
o zaman ben yarın sabah okulda iken bir kargo şubesini arayıp sorar ona göre emin olurum,çünkü bu akşam bana çıkışı yapılmış dediler keşke takip numarasını alsaydım aceleye geldi :( :)

- - - Eklendi - - -

Yola çıkınca kargo şirketi bildirir ona göre kargoya verildi diye yazılır herhalde. Biraz geriden gelir o

birazdan yine bakarım o zaman :)

- - - Eklendi - - -

yine aynı :hmmm sabah yine bakarım :)

mcnpl4

mcnpl4

Üye
gelsin de yazmasa da olur:D

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Site Guncellememistir .. Kargoda Gorunuyorsa Sorun Yok :oke:

Symbianize

Symbianize

Üye
2 gün geç gelse bişey olmaz heralde :ehe

MrExpert

MrExpert

Üye
Kargo sisteminde görünüyorsa şu an kargodadar :oke:

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
evet dediğiniz gibi telpanın sitesi geç kalmış,bugün öğlen gittim ve cihazımı aldım...

konu :locked: emeği geçenlere :tşk:

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Geçmiş olsun:locked2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt