Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
850 tl civarı telefon önerileri
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
POLİNOM
Üye
Konu Sahibi
850 tl civarı telefon önerileri
S3 mini alcaktım ama uygulamalar sd karta tasinmadigi icin vazgeçtim (root yapmak istemiyorum).
S3 Mini ye benzer özelliklerde telefon önerilerinizi bekliyorum
Ram ve işlemcisi iyi, kamerasi iyi, internette hizli dolasabilecegim bir telefon olmali
hereklitoz
Üye
valla kardeş ben n8-00 kullanıyorum gayette memnunum hafıza sıkıntısı yok hızı süper kamera 12mp extradan 32gb hafıza eklenedebiliyor yeni güncellemesiyle görünümü falan da gayet geliştirilmiş istersen bir araştır tavsiye ederim en önemlisi verdiğin paranın karşılığında rezil etmiyor telefon seni. umarım iyi bir tel seçerssin
ridvan_ozturk
Üye
ikinci el düşünüyorsan galaxy s2 alabilirsin. hiç kullanmadım ama araştırırsan hakkında çok fazla bilgi bulabilirsin.
valla kardeş ben n8-00 kullanıyorum gayette memnunum hafıza sıkıntısı yok hızı süper kamera 12mp extradan 32gb hafıza eklenedebiliyor yeni güncellemesiyle görünümü falan da gayet geliştirilmiş istersen bir araştır tavsiye ederim en önemlisi verdiğin paranın karşılığında rezil etmiyor telefon seni. umarım iyi bir tel seçerssin
kardeş araştırdım telefonu biraz. Çok hoşuma gitti. S2 den farkı yok, özellikleri çok iyi ama fiyatı 1200tl diyor?
skywalker06
Üye
Samsung nexus a bak o zaman sıfırı baya bir düştü fiyat olarak
ugur1000
Üye
niye root yapmıcan ki ? root falan yapmassan telfonun kölesi olursun zevk alamassın.kendi romuyla oyunlardanda zevk alamassın
gerçi ne önemi var ki yorumuma bakan mı var
POLİNOM
Üye
Konu Sahibi
Garantiden çıkıyor telefon root yapınca
- - - Eklendi - - -
Galaxy Nexus almaya karar verdım arkadaşlar
Kurfali66
Üye
Nexus bir ara pendorya(pendik) media markette 900 tl idi (899) iyidi ama ben note 2 aldım