850 tl civarı telefon önerileri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
POLİNOM

POLİNOM

Üye
    Konu Sahibi
850 tl civarı telefon önerileri
S3 mini alcaktım ama uygulamalar sd karta tasinmadigi icin vazgeçtim (root yapmak istemiyorum).

S3 Mini ye benzer özelliklerde telefon önerilerinizi bekliyorum

Ram ve işlemcisi iyi, kamerasi iyi, internette hizli dolasabilecegim bir telefon olmali

hereklitoz

hereklitoz

Üye
valla kardeş ben n8-00 kullanıyorum gayette memnunum hafıza sıkıntısı yok hızı süper kamera 12mp extradan 32gb hafıza eklenedebiliyor yeni güncellemesiyle görünümü falan da gayet geliştirilmiş istersen bir araştır tavsiye ederim en önemlisi verdiğin paranın karşılığında rezil etmiyor telefon seni. umarım iyi bir tel seçerssin

ridvan_ozturk

ridvan_ozturk

Üye
ikinci el düşünüyorsan galaxy s2 alabilirsin. hiç kullanmadım ama araştırırsan hakkında çok fazla bilgi bulabilirsin.

POLİNOM

POLİNOM

Üye
    Konu Sahibi
valla kardeş ben n8-00 kullanıyorum gayette memnunum hafıza sıkıntısı yok hızı süper kamera 12mp extradan 32gb hafıza eklenedebiliyor yeni güncellemesiyle görünümü falan da gayet geliştirilmiş istersen bir araştır tavsiye ederim en önemlisi verdiğin paranın karşılığında rezil etmiyor telefon seni. umarım iyi bir tel seçerssin

Android...

- - - Eklendi - - -

ikinci el düşünüyorsan galaxy s2 alabilirsin. hiç kullanmadım ama araştırırsan hakkında çok fazla bilgi bulabilirsin.

evet s2 düşündüm fakat 0 almak istiyorum ve 1250tl :/

s2 nin özellikleri hala birçok telefonun üzerinde. Jb de geliyor. Cok iyi ama fiyatı beni aşıyor. 2. El garantisiz bi telefon almak istemiyorum

kuralsiz9

Üye
Xperia P bak bence bende aynı arada kaldım P aldım.Bizdeuygundan şu an 760 TL idi.

POLİNOM

POLİNOM

Üye
    Konu Sahibi
Xperia P bak bence bende aynı arada kaldım P aldım.Bizdeuygundan şu an 760 TL idi.

kardeş araştırdım telefonu biraz. Çok hoşuma gitti. S2 den farkı yok, özellikleri çok iyi ama fiyatı 1200tl diyor?

skywalker06

skywalker06

Üye
Samsung nexus a bak o zaman sıfırı baya bir düştü fiyat olarak

ugur1000

ugur1000

Üye
niye root yapmıcan ki ? root falan yapmassan telfonun kölesi olursun zevk alamassın.kendi romuyla oyunlardanda zevk alamassın
gerçi ne önemi var ki yorumuma bakan mı var

POLİNOM

POLİNOM

Üye
    Konu Sahibi
Garantiden çıkıyor telefon root yapınca

- - - Eklendi - - -

Galaxy Nexus almaya karar verdım arkadaşlar

Kurfali66

Üye
Nexus bir ara pendorya(pendik) media markette 900 tl idi (899) iyidi ama ben note 2 aldım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt