Burak ve Galatasaray

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
    Konu Sahibi
Burak ve Galatasaray
Bu kadar olur harika bi maç oluyo:aha:

doctorrr

doctorrr

Üye
Vuhuu

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
    Konu Sahibi
yine gol oldu :ehe

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
lay lay lay lay saldır galatasaray

Türe

Türe

Üye
Evet beyler muslera yılın en iyi asistini , selçuk da en iyi golünü attı hayırlı olsun :zuhaha:

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
O Degilde Galatasaraylı olmak cok zor mesela şimdi gelde kafa yor, Sneıjder'in golü mü güzel Selcuk'un mu :D :D

Türe

Türe

Üye
O değil de sneijder harbi takmis bea..

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
    Konu Sahibi

kunduzz01

Üye
Arkadaslar yanlıs anlamayın ama boyle bir galibiyete sevine biliyormusunuz. Orduspor 1967 yılında kurulmus 46 yıllık bir takım 108 yıllık asırlık cınarı sallamayı becere biliyor. 2-0 ondeyken ne hikmetse 58 70 dakikalarda 4 gol yemek ve macı 4-2 vermek ne oluyor. Acık konusmak gerekirse gs oynadığı tiyatroyu ayakta alkıslıyorum. Her mac oynayarak kazanılmaz. Ben bunu bu macla oğrendim. Herkeze saygılar sevgiler.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar yanlıs anlamayın ama boyle bir galibiyete sevine biliyormusunuz. Orduspor 1967 yılında kurulmus 46 yıllık bir takım 108 yıllık asırlık cınarı sallamayı becere biliyor. 2-0 ondeyken ne hikmetse 58 70 dakikalarda 4 gol yemek ve macı 4-2 vermek ne oluyor. Acık konusmak gerekirse gs oynadığı tiyatroyu ayakta alkıslıyorum. Her mac oynayarak kazanılmaz. Ben bunu bu macla oğrendim. Herkeze saygılar sevgiler.

Ben Galatasaray taraftarı değilim. Fenerbahçe, Beşiktaş ya da Trabzonspor taraftarı da değilim. Türkiye liginden herhangi bir takımı desteklemem. Konuyu açma amacım Burak'ın yine gol atmasıydı. Maçla ilgili olsaydı gereksizlere açmazdım zaten.

kunduzz01

Üye
Sen bana bakma icimden geldi yazdım. Ciddi değildim. Benim demek istediğim 2-0 yenerken 10 15 dakkada ne olduda ordunun 4 golle macı bıraktığı. İnsanın icine kurt dusuruyorlar sikemi var diye 1. Lige cıkmak kolay değil orduspor gucsuz bir takım değil 2 gol atmasından belli zaten. Gs Keske yenilseydide sayibeli mac olmasaydı. Mac bu yenmekte var, yenilmekte

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
    Konu Sahibi
Sen bana bakma icimden geldi yazdım. Ciddi değildim. Benim demek istediğim 2-0 yenerken 10 15 dakkada ne olduda ordunun 4 golle macı bıraktığı. İnsanın icine kurt dusuruyorlar sikemi var diye 1. Lige cıkmak kolay değil orduspor gucsuz bir takım değil 2 gol atmasından belli zaten. Gs Keske yenilseydide sayibeli mac olmasaydı. Mac bu yenmekte var, yenilmekte

Ordu 2 gol atmadı 1 gol attı. Selçuk'a çarpan top için Ordu attı diyemeyiz. Diğer gol de penaltı zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...