Ferrari

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
Ferrari
Az önce önümden bir Ferrari gitti Allah'ım o ne sesti öyle yaaaa adam bulmuş düzlüğü basıyo da basıyo beee o arabayı bi kez daha görmek isterdim yani :eller:

Türe

Türe

Üye
A. Asıl sen bir gallardo dinle :(

Kerim.

Kerim.

Üye
Off hastayim bu arabanin sesine.varya ilerde ehliyetim olunca kiralicam bi gun bundan:aha:
Manueli ne surulur bunun be:pro:

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
A. Asıl sen bir gallardo dinle :(

Nasipse o da dinlenir yahu :tebessüm:

- - - Eklendi - - -

Off hastayim bu arabanin sesine.varya ilerde ehliyetim olunca kiralicam bi gun bundan:aha:

Ama varyaaaa köşeyi döndü bir asılıyo gaza arabayı boğuyo boğuyo F1 deki araçların arkada kırmızı ışık yanıp sönüyorsa bununda arkada ortada kırmızı ışık var kaptırdı bir geliş geliyor amaa, frene asılmasaydı lisenin bahçesine düşerdi vallahi :kıskıs:

Kerim.

Kerim.

Üye
Nasipse o da dinlenir yahu :tebessüm:

- - - Eklendi - - -

Ama varyaaaa köşeyi döndü bir asılıyo gaza arabayı boğuyo boğuyo F1 deki araçların arkada kırmızı ışık yanıp sönüyorsa bununda arkada ortada kırmızı ışık var kaptırdı bir geliş geliyor amaa, frene asılmasaydı lisenin bahçesine düşerdi vallahi :kıskıs:

Ben denizlideyim bundan 4-5yil once bi sari ferrari360 gordum sesi daha dun gibi aklimda:aha:o gunden sonra bi daha ferrari goremedim:zzz:denizlide yok zaten:zzz:

saranghaee

saranghaee

Üye
bu resimdekinin aynısı mıydı :hmmm

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi

Ben denizlideyim bundan 4-5yil once bi sari ferrari360 gordum sesi daha dun gibi aklimda:aha:o gunden sonra bi daha ferrari goremedim:zzz:denizlide yok zaten:zzz:

hmm :tebessüm: Ben Kayseri'deyim, geçtiğimiz sene yanılmıyorsam YGS 1'e girerken kayserinin lüks bi semtindeki okulda gircektim sınava babam yanımdaydı okulun yanında görmüştüm ben Ferrariyi, motoru arkada cam gibi gözüküyor falan Allah'ım yok öyle bişey o an bi foto çekinmeyi planlıyordum ama nasip olmadı somuru:

- - - Eklendi - - -

bu resimdekinin aynısı mıydı :hmmm

Üstteki resimdekinin aynısıydı Madmazel kafayı yedim yeminle ya bir sesi var ki 400 metre öteden sanki dibimdeymiş gibiydi hele önümden geçişi roket gibiydii :aha: somuru: <3

saranghaee

saranghaee

Üye
hmm :tebessüm: Ben Kayseri'deyim, geçtiğimiz sene yanılmıyorsam YGS 1'e girerken kayserinin lüks bi semtindeki okulda gircektim sınava babam yanımdaydı okulun yanında görmüştüm ben Ferrariyi, motoru arkada cam gibi gözüküyor falan Allah'ım yok öyle bişey o an bi foto çekinmeyi planlıyordum ama nasip olmadı somuru:

- - - Eklendi - - -

Üstteki resimdekinin aynısıydı Madmazel kafayı yedim yeminle ya bir sesi var ki 400 metre öteden sanki dibimdeymiş gibiydi hele önümden geçişi roket gibiydii :aha: somuru: <3

Ilerde senin de olur hiç belli mi olur :tebessüm:

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi

Ilerde senin de olur hiç belli mi olur :tebessüm:

:aha: iyi temennin için teşekkür ederim madmazel lâkin benim bu arabayı almam :aha: gece 3-4 gibi uyuyunca rüyamda alırım madmazel :sirit: anca rüyamda olur çünküüü somuru:

saranghaee

saranghaee

Üye
:( :(

Emip

Emip

Üye
ancak rüy​ada sürüyoruz :)

PriZm

PriZm

Üye
Sen Murcielago'nun sesini dinle gücün sesi konuşuyor resmen :ehe

Samet.25

Ford Shelby sesine hastayim oksure oksure calismasi yokmu

MrExpert

MrExpert

Üye

Günlük kirası 2500€ dan başlıyor yani bi doğan & şahin alabilirsin o paraya...

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
ben lamborcini gormustum beyaazzz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt