Aydında Kavga Aleti

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kadir9809

kadir9809

Üye
    Konu Sahibi
Aydında Kavga Aleti
Arkadaşlar aydın merkezde oturanlar bilir. Bulaşanle falan çoktur. Bende gece antremandan dönüyorum tinercisi vb olabiliyo. Kendimi korumak için muşta veya çakı gibi aletleri nerden bulebilirim ?

Legendary.

Legendary.

Üye
Bizim burada sanayide el arabaları dolanıyor var oralarda :d:

Aydında bilemiyorum :bilmm
Çakıyı av malzemeleri olan yerlerde bulabilirsin. :hmmm

Ayrıca Sustalı taşımak suç diye biliyorum :hmmm

x-scarface

x-scarface

Üye
Biber gazı al hem suçu yok sık ve :kac:

mcnpl4

mcnpl4

Üye
İnternetten biber gazı sipariş et söylediklerin elinde hiç bişey olmayan biri için işe yarar o da her zaman değil. Daha tehlikeli bi duruma getirebilirsin.

- - - Eklendi - - -

Av bayilerinde bulabilirsin belki

kadir9809

kadir9809

Üye
    Konu Sahibi
Aydın Merkezde Muştayı Nerden Bulabilirim ? Demirciler Yapar Mı ? Yada ona benzer Korumak için aletler ?

ka_za

ka_za

Üye
Aydın Merkezde Muştayı Nerden Bulabilirim ? Demirciler Yapar Mı ? Yada ona benzer Korumak için aletler ?

Mustayla yapdıgını yumruklada yaparsın önemli olan ilk vurus sonucta. Bilmiyosan sonucu daha kotu de olabilir. Niyetin dovusmek degilse biber gazı daha mantıklı duruyor

kadir9809

kadir9809

Üye
    Konu Sahibi
Ya Olurda Dövüşte Olablir Bi Anda Belli Olmaz Hiçbişey. Onun için arıyorum aydında yok mu bilen ?

x-scarface

x-scarface

Üye
Seni anlıyorum muşta bıçak vs sana çok erkeksi geliyor ama olay öyle değil o bıçağı çektin diyelim karşıdaki elinden alırsa ne yapacaksın peki? Ya da sapladın öldü ne yapacaksın? Bak sana tavsiye üstte de dediğim gibi biber gazı al :oke:

kadir9809

kadir9809

Üye
    Konu Sahibi
Biliyorum Zatende Bak zaten Çakı demir Oluyo. Avuç içime alıp tersiyle demir tarafıyla vururum ben Sokmak O kadar Kolay Değil :) Muşta Lazım En iyisi :)

Legendary.

Legendary.

Üye
Seni anlıyorum muşta bıçak vs sana çok erkeksi geliyor ama olay öyle değil o bıçağı çektin diyelim karşıdaki elinden alırsa ne yapacaksın peki? Ya da sapladın öldü ne yapacaksın? Bak sana tavsiye üstte de dediğim gibi biber gazı al :oke:

Aynen abi :oke:

mcnpl4

mcnpl4

Üye
Biliyorum Zatende Bak zaten Çakı demir Oluyo. Avuç içime alıp tersiyle demir tarafıyla vururum ben Sokmak O kadar Kolay Değil :) Muşta Lazım En iyisi :)

Arka sokakaları izle hiçbirine gerek kalmaz. Muştayla uğraşma gören daha çok sataşır

- - - Eklendi - - -

İyi bi spor ayakkabı al sen dışarda olaylar beklendiği gibi gerçekleşmez

- - - Eklendi - - -

Eloktroşok cihazı da iyi olur:D

kadir9809

kadir9809

Üye
    Konu Sahibi
Sporcuyum Zaten :) Futbol Antremanından dönerken geceleri Falan Bulaşan tipler Oluyor Onun için :)

ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
Arka sokakaları izle hiçbirine gerek kalmaz. Muştayla uğraşma gören daha çok sataşır

- - - Eklendi - - -

İyi bi spor ayakkabı al sen dışarda olaylar beklendiği gibi gerçekleşmez

- - - Eklendi - - -

Eloktroşok cihazı da iyi olur:D

:zuhaha:

fk555897

fk555897

Üye
En iyisi biber gazı veya karakolların olduğu yerlerden geç.

TheMadness

TheMadness

Üye
Biber gazı iyidir

Yunkaai

Yunkaai

Üye
Anladığım kadarı ile yaşın küçük.Muşta sallama filan çekici geliyo.Benin Egm den aldığım biber gazım var.Ben 3 kişinin arasında kalmıştım.Cuzdanımı istiyolardı.yavaşça çantadan çıkardım ve tüm kutuyu boşalttım :D tek tek döküldüler Bu durumda muştan olsa bile ne yapabilirdin?

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
:locked2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt