Nesnelerin Işınlanması!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
Nesnelerin Işınlanması!
Evet arkadaşlar, bu konumuzda Nesnelerin ışınlanmasına değiniyoruz :)

*****Nesnelerin Işınlanması bir diğer değişle ''TELEPORTATİON''*****

*Teleportation maddeyi bir noktadan ve biraz zamandan başka bir
noktaya ve zamana aniden ışınlama yeteneğidir.
*Bir çok farklı teleportation çeşidi vardır.
*Fiziksel, Görsel ikisinin birlikte yapmak mümkündür.
*Biz Görsel ışınlanma ile başlayacağız.
*Görsel Işınlanmanın bir çok çeşidi vardır.
*Görsel beden ve astral bedenin ışınlanması veya nesnelerin ışınlanması ama bir teleportation ustası olabilmemiz için Telekinezi/Psikokinezi ,Psikometri ve yedinci duyumuzun kuvvetli olması gerekir.
*Işınlanma zaman arasında, yıldızlar arasında ve boyutlar arasında olmak üzere 3’e ayrılır.

**Bir nesneyi ışınlamak.

***GÖRSEL TEKNİK***

//Adım 1//

*Vücudunuzu enerji ile doldurun.

//Adım 2//

*Önünüze bir obje yerleştirin.

//Adım 3//

*Gözlerinizi kapatın ve önünüze yerleştirdiğiniz objeyi gözlerinizin
önünde canlandırın.

//Adım 4//

*Enerjiyi nesnenin hertarafında hayal et ve sonra senin enerjin ile
objenin enerjisinin birleştiğini hayal edin.

//Adım 5//

*Şimdide nesnenin bulunduğu yerden ayrılıp kaybolduğunu imajine
edin.

//Adım 6//

*Aklından nesnenin meydana geleceği yere odaklan. 6 adım ötede bir
yer olması önerilir.

//Adım 7//

*Gözlerinizi açın.

:ünlem: DİKKAT :ünlem:

Unutmayınız Bu görsel bir alıştırmadır. Nesneyi sadece görsel olarak ışınladınız!

NOT1 : Konumdan hoşnut kalmadıysanız gereksiz yorum yapmak yerine ''Şikayet Et'' butonunu kullanınız :ünlem:
NOT2 : Konumun altında tartışmaya meydan verecek yorumlarda bulunmayınız :ünlem:

Güzel bir konu olup, keyiple okumanız dileğiyle :tebessüm:

SorgulayanAdam

SorgulayanAdam

Üye
Gözlerimizdi açtığımızda sonuç nasıl olacak yani gözlerimizi açtığımızda istediğimiz yerde olcak mı görsel olarak? nasıl anlicaz ışınlandığını ? :D

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
Gözlerimizdi açtığımızda sonuç nasıl olacak yani gözlerimizi açtığımızda istediğimiz yerde olcak mı görsel olarak? nasıl anlicaz ışınlandığını ? :D

Ya aslında konuyu açmakla açmamak arasında kaldım tam bi ikilemdeki konu yani! Sadece ben konuyu parçalayıp paylaştım, biraz karışık durumlar da var da :d: Sadece göreceli bi durum nesne sadece görsel olarak ışınlanıyor :) Yarın evde yalnızım akşama kadar hepsini deniycem zaten :naughty:

_RYUK_

_RYUK_

Üye
kendimi isinladim neresi burası :d:

SorgulayanAdam

SorgulayanAdam

Üye
Ya aslında konuyu açmakla açmamak arasında kaldım tam bi ikilemdeki konu yani! Sadece ben konuyu parçalayıp paylaştım, biraz karışık durumlar da var da :d: Sadece göreceli bi durum nesne sadece görsel olarak ışınlanıyor :) Yarın evde yalnızım akşama kadar hepsini deniycem zaten :naughty:
:aha:sana kolay gelsin pm leri bekliyor olucam yarın :ehe + :tşk:

saranghaee

saranghaee

Üye
saranghaee bunu beğendi :tebessüm:

ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
otobüs parası vermiycem artık :D :tşk: kaptanım

Preloader

Preloader

Üye
_kaptan_ bunu yapmak için chi master falan olmak lazım bu işler psi wheel döndürmekle olmuyor :D ben aerokinezi yapıyom 1 yıldır.Şimdi magnetokineziye merak sardım.Magnetokinezi ile ilgili bi konu da açarsan sevinirim... Bu arada konu için :tşk:

Not--> Telekinezi.org`a üye olmanı tavsiye ederim ...

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
_kaptan_ bunu yapmak için chi master falan olmak lazım bu işler psi wheel döndürmekle olmuyor :D ben aerokinezi yapıyom 1 yıldır.Şimdi magnetokineziye merak sardım.Magnetokinezi ile ilgili bi konu da açarsan sevinirim... Bu arada konu için :tşk:

Not--> Telekinezi.org`a üye olmanı tavsiye ederim ...

:rica: + İlerleyen saatlerde istediğiniz konuyu araştırıp detaylıca anlatmaya çalışacağım inşallah :tebessüm:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt