arkadaşlar sizce ne yapayım ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MrExpert

MrExpert

Üye
Bende benim telefonu değiştircektim 700le son anda faz geçtim eskiden kullandım c601 aklıma geldi hemen neyseki vazgeçtim elindeki telefon fena değil ... Her nekadar olursa olsun android androiddir ...

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
anroid androiddir demek bence yanlış sonuçta 3gs de donanımı düşük olsa bile wildfire s dengi bir model.

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Bende benim telefonu değiştircektim 700le son anda faz geçtim eskiden kullandım c601 aklıma geldi hemen neyseki vazgeçtim elindeki telefon fena değil ... Her nekadar olursa olsun android androiddir ...

işte Android Android dir demek olmuyor kardeşim.. birde Androidlerin acaip şarj sorunu var. bir günü zar zor çıkarıyor arkadaş. bu huyundan da bıktım

- - - Eklendi - - -

anroid androiddir demek bence yanlış sonuçta 3gs de donanımı düşük olsa bile wildfire s dengi bir model.

ayrıca bilgisayar dan ne yapmak gerek hafıza sorunu için kardeş ? bir yardımcı olur musun ? eğer bu sorunu çözülürse telefonu değiştirmek ten vazgeçerim

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Allah Allah sen de :D

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
cümlemizden.zor bir işlem değil bence.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
her işin bir çetrefili var :D

MrExpert

MrExpert

Üye
işte Android Android dir demek olmuyor kardeşim.. birde Androidlerin acaip şarj sorunu var. bir günü zar zor çıkarıyor arkadaş. bu huyundan da bıktım

Andoidde şarj sorunu var diyorsun hangi akıllı telefon 1 günden fazla gidiyor ben günde 1 saat oyun 1 saat internet arama vs. 1 gün çok zor akşama telefon kapanmış oluyor..

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
mesela nokia 700 , oda akıllı telefon katagorisin de ama şarjı rahat 2 gün gidiyormuş. tamam sybian ı andoroid ile kıyaslamamak gerek biliyorum ama bu şarj konusu gerçekten benim için sorn, bir yere giderken sürekli cebin de kablo taşımak pek güzel bir olay degil sanırım..:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...