Xperia Z, Galaxy Note II ve Nexus 4 Kamera Testinde!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
Xperia Z, Galaxy Note II ve Nexus 4 Kamera Testinde!

HTC, LG, Samsung, Apple ve Sony cephesinden sadece Japon üreticinin amiral gemi olarak adlandıracağımız bir ürün sunmasıyla, uzun süredir gündemde olan telefon Xperia Z oldu. Qualcomm’un dört çekirdekli işlemcisi, 5-inç boyutunda oldukça parlak, net görüntüleme sunan Sony Bravia Engine 2 teknolojisini beraberinde getiren 5-inç boyutunda HD ekran, 2GB RAM, 2330mAh kapasiteli pil, Android 4.1 Jelly Bean, sıvı geçirmez kasa yapısı ve HDR video, fotoğraf çekimi sunan 13MP çözünürlüklü kamera; Xperia Z’nin neden bu denli gündemde kaldığını gösteren teknik özelliklerin başında geliyor.
Sponsorlu Bağlantılar

Telefonun sıvı geçirmez yapısı birçok platformda test edilirken, yine halihazırda en iyi kameraya sahip telefon olduğu iddia edilen telefonun söz konusu yetenekleri de birçok kullanıcı tarafından test ediliyor. Ortaya çıkan son videolarda Xperia Z’nin 13MP kamerası Google’un LG ortaklığı ile oluşturduğu Nexus 4 8MP ve Samsung’un Galaxy Note II 8MP kamerasıyla karşılaştırıldı.
Telefon kameraları ilk olarak Paris’in ışıltılı gecelerinden görüntüler sunuyor. Videoyu izlerken kameraların sunduğu yeteneklerin yanı sıra çekimlerdeki ses kalitesine de tecrübe edebilirsiniz. Ekranda değişkenlik gösteren mikrofon o an hangi telefonun çekimde olduğunu bildiriyor.

[video=youtube;el85dQDDSrY]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=el85dQDDSrY[/video]
[video=youtube;U8E3AlQYfxg]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=U8E3AlQYfxg[/video]
Telefonların gündüz çekiminde ise yine mikrofon değişkenlik gösteriyor. Videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.

Alıntıdır:Androidnova.com

CasuS_87

CasuS_87

Üye
:tşk:

FordFocus RS

FordFocus RS

Üye
güzel bir paylaşım :tşk:

PriZm

PriZm

Üye
Xperia Z'nin ses kalitesi çok iyi.Benim telefondan daha iyi :ehe

- - - Eklendi - - -

Nexus 4 sanki su altından kaydediyormuş gibi sesi kaydediyor :ehe

Kerim.

Kerim.

Üye
Nexus4un nasil bi mikrofonu varya:ehe

Placebo-

Placebo-

Üye
Xperia Z ile L920'nin karşılaştırmasını çok merak ediyorum. :)

enes-1907

enes-1907

Üye
mart ayını sabırsızlıkla bekliyorum :D arkadaşlar fps hızı nın iphone 5 ile aynı olduğunu biliyormuydunuz :D

Polymath

Polymath

Üye
Xperia Z bariz fark atmış :) Tadından yenmez bu cihaz. Sony i seviyorum =)

• Beğen
Tepkiler: ugur1000
ugur1000

ugur1000

Üye
sony farktır sonyli olmak farklılıktır :D

kadir9809

kadir9809

Üye
nexus 4 berbat bi cihaz. Sadece performans iyi gerisi boş.

Türe

Türe

Üye
Exmor farkı :ehe

enes-1907

enes-1907

Üye
ne farkı olcakki s4 ün bundan :D birde ben bunu bekleyemiyom s4 ü nası bekklim...adamlar martın ilk haftası dediler sonra 15 mart oldu şimdi ise mart sonu diyolar :( başlıcam çıkartcakları telefona :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt