19 luk tarife geri mi geliyor?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[_ATHENA_]

[_ATHENA_]

Üye
    Konu Sahibi
19 luk tarife geri mi geliyor?
Avea dan gelen mesaj: Cok avantajli Yikilan Paket ile tanismamis arkadaslarini Avea'ya davet etmenin tam zamani! Her yone 500 dakika, her yone 1000 SMS, 1 GB cepten internet iceren Yikilan Paketi arkadaslarina anlat, onlar da bu firsattan yararlansin!

Umut

Umut

Üye
Geldi, ama 23 TL olarak.

katil_197

katil_197

Üye
tarife çok güzel bu ay kontörlüye geçcem alacam o tarifeyi :D

TeAmo42

TeAmo42

Üye
Ben aveayım vodafone geçip geri geçcektim ama malesef kbul edilmiyormuş öyle 90 gün geçmesi gerekiyormuş. Çok saçma geldi bana.
Avea kullandığım halde bu paketten yararlanamıyorum.

esmeerr

esmeerr

Üye
Ayin 20 sinde avea ya bu paketi geri getirmeleri icin yazi yazdim ayni gunde aveaya tasidim ayin 21 inde kampanya basladi bir gunden kaybediyorum

calypso16

calypso16

Üye
ama internet sınırsız değil,bende eski cepnet250 var

süper nova

süper nova

Üye
Bu tarifenin geri dönmesi çok iyi oldu. Birde acaba bu tarifedeki sms ler biterse sms ekleyebiliyor muyuz? yani başka bir sms paketi daha satın alabilir miyiz acaba buna ek olarak ?

bayon

Üye
ben bu paketi uzun zamandır kullanıyorum aynı paketi iptal ederek tekrar alabiliyorsunuz iki pakette ki kullanım hakları birleşiyo

süper nova

süper nova

Üye
ben bu paketi uzun zamandır kullanıyorum aynı paketi iptal ederek tekrar alabiliyorsunuz iki pakette ki kullanım hakları birleşiyo

sadece sms ekleme imkanı var mı acaba yani mesela bu peketteki smsler biterse buna ek olarak başka bir sms paketi daha satın almak mümkün mü?

Türe

Türe

Üye
sadece sms ekleme imkanı var mı acaba yani mesela bu peketteki smsler biterse buna ek olarak başka bir sms paketi daha satın almak mümkün mü?

Faturasız olduğu için ek olarak dilediğiniz alabilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: süper nova
xenon56

xenon56

Üye
23tl ye 500dk 1000sms 1gb internet. 4tl zam yapıp tekrar çıkarttılar.

69melik08

Üye
bence harika bi tarife ben kullanıyorum

rrecep

rrecep

Üye
taahhüt var mı acaba?

FordFocus RS

FordFocus RS

Üye
faturalı mi dostum

PureFood

PureFood

Üye
19 TL lik 100dk 1000 sms 1gb internet şu anda devam ediyor. Bu 23 tl olan aveaya geçenler için.

benighted

benighted

Üye
Harika bir kampanya arkadaslar 1 yildan fazla kullandim ve cok memnundum ancak bir ay once fiyati 23 liraya cikinca ben de faturaliya gectim.simdiki tarifem ise 12 ay taahhhutlu 500dk heryone+sinirsiz internet 25 tl bu da cok iyi istersen ekstra para odeyip sms paketi de yapabiliyorum.:)

mertekin34

mertekin34

Üye
Vay çok iyimiş bu.Şimdi 3'ü birden 23 lira kesin yani ? Güncel mi yani ve 23 tl nasıl yükletireceğiz ? :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt