Telefon Tavsiyesi htc wildfire s mi Nokia 700 mü ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
htc wildfire s mi Nokia 700 mü ?
3 aylik htc wildfire s im var. Nokia 700e
takas edeyim mi ?

Nokia 700 kullanışlı mi ? şarj i nasıl
gidiyor ? hızlı bir telefon mu ? kullananlar
bu sorulara cevap verirlerse sevinirim.

ben fazla oyun sevmem. ama arada
oynarım. uygulama lar a merakim vardır.
arada değişik değişik uygulamalar
yükleme yi denerim. bol bol mesajlaşırim.
biraz da internet e girerim. fotoğraf
çekmeyi severim.

Nokia 700 bu ihtiyaçlar ı mi karşılar mi
sizce ?

FordFocus RS

FordFocus RS

Üye
kardeşim takas felan etme elindeki telefon android işletim sistemine sahip.diğerinde uygulama ve oyun sorunun olur ama android de ve senin cihazında böyle bir sorun yok.yani takas etmemen senin yararına olur :)

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim takas felan etme elindeki telefon android işletim sistemine sahip.diğerinde uygulama ve oyun sorunun olur ama android de ve senin cihazında böyle bir sorun yok.yani takas etmemen senin yararına olur :)

Android ama hafıza sorunu var biliyorsun wildfire s te. su an telefonda 15-20mb boş alan var. root falan gerekliymis ama oda garanti dışı bırakıyor işte.

FordFocus RS

FordFocus RS

Üye
şimdi sadece hafıza sorunu için telefona yazık edersin benden söylemesi.hafıza sorununa gelince, telefona format at ve uygulamaları hafıza kartına yükle

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
şimdi sadece hafıza sorunu için telefona yazık edersin benden söylemesi.hafıza sorununa gelince, telefona format at ve uygulamaları hafıza kartına yükle

malumun bütün uygunlama ve oyunlar hafıza kartı na yüklenmiyor. zaten çok yükset oyunlarda oynaya mam . 600mgz hızı var. bilmiyorum. yine de kararsız im..

FordFocus RS

FordFocus RS

Üye
karar senin ama takas etme derim kardeşim

FordFocus RS

FordFocus RS

Üye
ne demek rica ederim :)

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
hay maşAllah konuya 30 kişi bakıyor ama 1 kişi düşüncesini yazıyor. arkadaşlar korkmayın yav düşüncelerinizi bizimle paylaşın. unutmayın paylaşmak güzeldir :)

Kerim.

Kerim.

Üye
tabikide etme

aleranol

aleranol

Üye
Eğer temiz ise et. 700 kullanışlı şarjı iyi giden ve wildfiredan bayagi hızlı bir telefon.
Zaten demişsin fazla oynamam ama merakım var diye. Bence 700 sana daha uygun. Mesajlaşmaya 1 haftada alışırsın

ka_za

ka_za

Üye
Oyunu gectimde Uygulama severim diyen birinin nokiada isi olmamalı bence etme

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
fikirleriniz den dolayı teşekkür ederim kardeşlerim ..:)bakalım diger arkadaşlar ne diyecekler. şu anda yarı yarıya bir durumdayım. kimisi et kimisi etme diyor :/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...