Haber Windows Store Uygulama Güncellemeleri

Sponsorlu Bağlantılar

nanotex

nanotex

Üye
7 tane güncelleme geldi. nokia bilen göz, şebeke, nokia müzik, erişim noktası, aksesuarlar, ses, akran+dokunma, ekstralar bilgi
Çok derin çalışmışlar :D Bekliyorum bakalım :D Arkadaşlar bu arada bing'in arama uygulaması yok mu? veya google?

ANIL

ANIL

Admin
Battery Level güncellendi.
Twabbit güncellendi.

kursatalpkaan

kursatalpkaan

Üye

Bana da gelmedi kontol ettim. Güncel dedi. Muhtemelen arkadaş telefonunu yeni almış servisler güncellenmemiş.

hayır yeni almadım 1 hafta önce format atmıştım belki o yüzden gelmiş olabilir. gerçi bundan öncede format atmıştım gelmemişti ama bilemiyorum :bilmm

kaltintop

kaltintop

Üye
App Highlights güncellendi

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Nokia Pulse Beta güncellendi.

ANIL

ANIL

Admin
Memdoh güncellendi.

nanotex

nanotex

Üye

WhatsApp tekrar güncellendi :D

Tek farkedebildiğim profil resminin büyük boy görüntülenmesi ve belki de stabilizasyon

ANIL

ANIL

Admin
güncellendi.

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
guncellendi.

eRdaL.

eRdaL.

Üye
Bir ayı askın süredir kullanıyorum hiçbir güncellemeyi gostermedi mağaza bu neden olabilir

ecel54

ecel54

Üye
Bir ayı askın süredir kullanıyorum hiçbir güncellemeyi gostermedi mağaza bu neden olabilir

ilk aldığımda bende geliyordu 1 ay sonra gelmemeye başladı. aylar sonra wp 7.8 güncellemesinden sonra 3 hafta boyunca geldi sonra yine gitti :ehe neden olduğunu çözemedim ama :D

ANIL

ANIL

Admin
güncellendi.

hasansen_83

hasansen_83

Üye
whatsapp
photopatcher
photofunia
magicphotos
file downloader guncellendi :)

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Daha önce haberini burada paylaştığımız Win8 Controller Güncellendi.

[video=youtube;1LMWaR_UUW0]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=1LMWaR_UUW0[/video]

2.0 sürümüne yükselen uygulamada öne çıkan özellikler:
  • Uygulama Komutları:Genel kullanım için uzaktan yönetim işlevi, Windows Media Player, VLC Player, IE, Firefox, Chrome, YouTube ve Netflix player iyileştirmeleri.Daha fazlası da yakında gelecek.
  • Custom Tiles:En sevdiğiniz web sayfalarınızı,uygulamalarınızı,klasörlerini zi sabitleyin ve tek dokunuşta ulaşın.Yeni sürümde daha çeşitli jestler de sunulacak.
  • Web Shortcuts: En sık kullandığınız web sayfaları için sabitleme.
  • Klavye ve bağlantı sorunları da giderilmiş.

hasansen_83

hasansen_83

Üye
whatsapp
tv türkiye güncellendi

PureFood

PureFood

Üye
Nokia Bilen Göz güncellendi. Yeni adı HERE City Lens.

Açıklama

Nokia Bilen Göz, artık size etrafınızdakileri fark etmenin yepyeni bir yolunu sunan HERE City Lens oldu. Telefonunuzu basitçe fotoğraf çeker gibi kaldırdığınızda HERE City Lens en iyi mağazaları, restoranları ve ilkgi çekici noktaları doğrudan ekranınızda önünüze serer.

Sürüm

2.2.18.217

Son Güncelleme

25.02.2013

Link

(US)

Cep telefonunuzdan bağlantıyı açarsanız kendi ülkenizin mağazasıyla karşı karşıya kalacaksınız.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

tanercoskun

tanercoskun

Üye
Evernote güncellendi :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt