s3 (i9300) Android 4.2.1 Test Sürümü sızdırıldı !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hakan_710

hakan_710

Üye
    Konu Sahibi
s3 (i9300) Android 4.2.1 Test Sürümü sızdırıldı !!!
Sammobile'da verilen bilgilere göre s3 için test sürümü sızdırılmış bulunmakta. Yeni eklenen özellikler mevcut isteyenler deneyebilir. Ben şuan da indiriyorum. İndirme işleminden sonra ekran görüntüsü eklemeye çalışırım.

Ayrıntılı Bilgi için :

- - - Eklendi - - -

hızlı indirme linki isteyenler buradan indirebilir.

yada

Not: Wipe yaparsanız tr diliniz gider. wipe yapmadan önce tr vardı yapınca gitti :D neyse onu da hallederim. halledince konuya eklerim. Şebeke ile ilgili herhangi bir problem yok.

NOT: Türkçe Dil isteyenler cf-auto root ile root yapıp google play'den 'language enabler' uygulamasını indirip Türkçe olarak kullanabilirsiniz. Ayrıca eskiden 3 mesajı geçince otomatik olarak MMS oluyordu artık 10 mesaja kadar SMS olarak kalıyor

Root dosyasını eklentiden indirebilirsiniz

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Tracy35

SilentOne

SilentOne

Üye
dikkat modem yok bl yok haberiniz olsun

hakan_710

hakan_710

Üye
    Konu Sahibi
bekleyin bi ben deneyeyim ona göre siz de denersiniz. yeni indi şuan yedek alıp yükleyeceğim.

Tracy35

Tracy35

Üye
inşallah beklıyoruz :)

hakan_710

hakan_710

Üye
    Konu Sahibi
Resimler eklenmiştir.

PriZm

PriZm

Üye
Bu arada bu sızdırılma rom sayacınızı arttırır.Belirteyim.

Send from my Legend Nokia 3310

mcnpl4

mcnpl4

Üye
Hızlanma var mı rehbere girişlerde:D

- - - Eklendi - - -

https://cloudpt.pt/link/80b0c8d0-e576-4b15-b04d-8cafb16933f9/XXUFMB3v10_TugaPower.zip bu da zip hali cwm ile kurmak isteyen olur belki. Root felan yapılmış bazı düzenlemer de var

hakan_710

hakan_710

Üye
    Konu Sahibi
Rehberde bir değişiklik yok. Yine geç açılıyor. Yeni birşey daha farkettim artık klavyeyi kullanırken Türkçe karakterleri de tam olarak görebiliyorsunuz. Hatta F klavye bile eklenmiş. Tabi açınca tuşlar biraz küçülüyo yazmaya alışmak için zaman gerekli.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
Şu kamerayı cm10.1 ya da miui roma kurabilsem kullanmazdım orjinali. Miuide var ama 4.1.1deki sürümü. Az ışık modu yok mesela kötü oluyor benim için

Dampierre

Dampierre

Üye
S2 ye ruyamda gorurum bu romu s2 plus gibi bir sacmalik varken.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
bi de bu var. Şuan indiriyorum umarım dual boot ile çalışır(dual boot çalışmadı)

Türe

Türe

Üye
Acip kapanirken sacma sacma titriyo sinir oldum 4.1.2 ye geri dondum :zzz:

mcnpl4

mcnpl4

Üye
Açılışta titreyip durdu ilk verdiğim linkteki olmaz diye fazla beklemedim ikinciyi denicem

mcnpl4

mcnpl4

Üye
Aynen. Onda baştan düzen kurucam ufak tefek hatalar olucak uğraşamam şuan için bildirim ekranını da beğenmedim zaten. Bi rehber ve telefon hızlı açılsaydı yeterdi ama

Türe

Türe

Üye
Aynen. Onda baştan düzen kurucam ufak tefek hatalar olucak uğraşamam şuan için bildirim ekranını da beğenmedim zaten. Bi rehber ve telefon hızlı açılsaydı yeterdi ama

O sorun kronik hale geldi her romda onu deniyorum ama nafile. :zzz: Sadece Aokp ve Aosp based romlarda şak diye açılıyor.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
Arkadaşta galaxy pocket var anında açıyor bizimkiler böyle uygun görülmüş galiba. Hafızada tutarsam sorun çözülür ama o da ekstra uygulama istiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt