Sophie Cam

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seglopsi

Seglopsi

Üye
    Konu Sahibi
Sophie Cam
Fotograflariniza Instagram tarzi efektler ekleyebilen basarili bir program. Gorsellerine magazadan bakabilirsiniz. indirme linki;

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Teşekkürler :)

Seglopsi

Seglopsi

Üye
    Konu Sahibi
[ENGİN];5832376' Alıntı:

rica ederim, @meg1ddo isimli arkadas sorun yasamakta suan sophie cam'i yukledikten sonra ortaya cikmis. ben kullanmaktayim herhangi bir problem ile karsilasmadim. birazdan SS'de aticam zaten sophie cam'i kurupta sorun alan varsa yazabilir mi? "aslinda imzali uygulama sertifikali yani ovi store'da nasilsa aynisi."

pRime.

pRime.

Üye

rica ederim, @meg1ddo isimli arkadas sorun yasamakta suan sophie cam'i yukledikten sonra ortaya cikmis. ben kullanmaktayim herhangi bir problem ile karsilasmadim. birazdan SS'de aticam zaten sophie cam'i kurupta sorun alan varsa yazabilir mi? "aslinda imzali uygulama sertifikali yani ovi store'da nasilsa aynisi."

sophie cam ile ilgili değil sorun zaten bende de var. qad cleaner'dan kaynaklanıyor büyük olasılıkla.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
sophie cam ile ilgili değil sorun zaten bende de var. qad cleaner'dan kaynaklanıyor büyük olasılıkla.

Olabilir bencede ama arkadaşın başka kullandıgı uygulamalar varmı acaba Qad cleaner ile çakışan bilmek lazım

dawid

dawid

Üye
tesekkurler kardesim

meg1ddo

meg1ddo

Üye
bendeki sorun qad cleaner'dan kaynaklıymış arkadaşlar, qad cleaner i kaldırıp yeniden kurdum sophie cam i sorun yok şimdi düzgün çalışıyor herşey ;) teşekkürler.

Seglopsi

Seglopsi

Üye
    Konu Sahibi
bendeki sorun qad cleaner'dan kaynaklıymış arkadaşlar, qad cleaner i kaldırıp yeniden kurdum sophie cam i sorun yok şimdi düzgün çalışıyor herşey ;) teşekkürler.

12 tane SS attim duzgun calissin bi zahmet :)

dawid

dawid

Üye
arkadaslar molome nasil

pRime.

pRime.

Üye
ustadim biliyorum da acaba hangisi daha iyi diye sormustum.sophie cam mi?molome mi?
sophie cam'in daha çok efekti var ve daha iyiler ancak resimleri instagram veya molome gibi bir servise paylaşamıyorsun. ancak twitter veya facebook'a paylaşabilirsin galeri üzerinden.

dawid

dawid

Üye
teskkur ederim saygimla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt