Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sophie Cam
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seglopsi
Üye
Konu Sahibi
Sophie Cam
Fotograflariniza Instagram tarzi efektler ekleyebilen basarili bir program. Gorsellerine magazadan bakabilirsiniz. indirme linki;
rica ederim, @meg1ddo isimli arkadas sorun yasamakta suan sophie cam'i yukledikten sonra ortaya cikmis. ben kullanmaktayim herhangi bir problem ile karsilasmadim. birazdan SS'de aticam zaten sophie cam'i kurupta sorun alan varsa yazabilir mi? "aslinda imzali uygulama sertifikali yani ovi store'da nasilsa aynisi."
rica ederim, @meg1ddo isimli arkadas sorun yasamakta suan sophie cam'i yukledikten sonra ortaya cikmis. ben kullanmaktayim herhangi bir problem ile karsilasmadim. birazdan SS'de aticam zaten sophie cam'i kurupta sorun alan varsa yazabilir mi? "aslinda imzali uygulama sertifikali yani ovi store'da nasilsa aynisi."
Olabilir bencede ama arkadaşın başka kullandıgı uygulamalar varmı acaba Qad cleaner ile çakışan bilmek lazım
dawid
Üye
tesekkurler kardesim
meg1ddo
Üye
bendeki sorun qad cleaner'dan kaynaklıymış arkadaşlar, qad cleaner i kaldırıp yeniden kurdum sophie cam i sorun yok şimdi düzgün çalışıyor herşey teşekkürler.
bendeki sorun qad cleaner'dan kaynaklıymış arkadaşlar, qad cleaner i kaldırıp yeniden kurdum sophie cam i sorun yok şimdi düzgün çalışıyor herşey teşekkürler.
sophie cam'in daha çok efekti var ve daha iyiler ancak resimleri instagram veya molome gibi bir servise paylaşamıyorsun. ancak twitter veya facebook'a paylaşabilirsin galeri üzerinden.