İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

Murat Alper

Murat Alper

Üye
ya telefonun özelliklerinde heralde çalar saat özelliği yok galiba bulamadımda

hllsvrn

hllsvrn

Üye
ya telefonun özelliklerinde heralde çalar saat özelliği yok galiba bulamadımda

Sola kayıdırıp menüye geçtiğin zaman "Alarmlar" diye görürsün. Yalnız kapalıyken alarm çalmıyor..

- - - Eklendi - - -

Hiç telefonu kendiliğinden kapanan arkadaşlar yok mu ? Deli olacağım vallahi.. Cihaz kafasına göre aniden kapanıp donuyor... Açmak içinde Soft reset'i kullanıyorum. Umarım sorun yazılımsal diye düşünüyorum.. Yoksa kaç defa yeni yazılım attık, sonuç aynı.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
C6 01 ipuçları; Siz uyurken telefonunuzda sizinle birlikte uyusun, telefonunuzu kapatın. Telefonunuzun alarmı ayarlamış olduğunuz saatte çalacak ve sizi uyandıracaktır. :D

hllsvrn

hllsvrn

Üye
C6 01 ipuçları; Siz uyurken telefonunuzda sizinle birlikte uyusun, telefonunuzu kapatın. Telefonunuzun alarmı ayarlamış olduğunuz saatte çalacak ve sizi uyandıracaktır. :D

Derken? C6 01? :)))

- - - Eklendi - - -

Bir şey merak ettim Lumia 920 kutusundan çıktığı zaman. ekranda koruyucu jelatin oluyor mu? Benim cihazımda alırken yoktu öyle bir şey. telefonda bu aralar başıma bela olmaya başladı acaba sorunlu cihazı bana bilerek mi verdiler diye düşünmeye başladım..

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Derken? C6 01? :)))

- - - Eklendi - - -

Bir şey merak ettim Lumia 920 kutusundan çıktığı zaman. ekranda koruyucu jelatin oluyor mu? Benim cihazımda alırken yoktu öyle bir şey. telefonda bu aralar başıma bela olmaya başladı acaba sorunlu cihazı bana bilerek mi verdiler diye düşünmeye başladım..

lumia920'nin ekraninda koruyucu olmuyor.

serinaga

serinaga

Üye
İşletim sisteminden olsa gerek, ve bir çok akıllı telefon modeli kapalıyken alarm çalmıyor diye biliyorum,

NOKIA Symbian S^3 hemen hemen tüm modellerde tel kapalıyken ALARM ve bildirimler için telefon çalar ...
Aynı marka ama işletim sistemi farklı olduğundan ŞİMDİLİK böyle bir özellik yok, ama ileride olmayacak diye de bir şey yok :bilmm

PureFood

PureFood

Üye
Chip online facebook sayfasında adamın biri beni fandroidçi yaptı :) Sebep , i5'i kötüledim diye. Hahaha ne insanlar var ya.

- - - Eklendi - - -

C6 01 fazla akıllı demek istedim :)

Havaya gerek yok :D 5800'da da telefonu kapatıp yatıyorum alarm uyandırıyor :cool:

serinaga

serinaga

Üye
Chip online facebook sayfasında adamın biri beni fandroidçi yaptı :) Sebep , i5'i kötüledim diye. Hahaha ne insanlar var ya.

- - - Eklendi - - -

Havaya gerek yok :D 5800'da da telefonu kapatıp yatıyorum alarm uyandırıyor :cool:

Waaayyy Hazırol'a geçin MİLLET 5800 gelmiş :bye2:

• Beğen
Tepkiler: PureFood

power_24

Üye
whataapp nın guncellemesını naıl yaparız arkadaslar?

mad-x

mad-x

Üye
Ekranı yana kaydırdığımızda açılan program listesinin sıralama şeklini değiştirmemiz mümkünmü. Bende lumia 920 var ve liste alfabetik sırada ve her harf ayrılmış durumda. Arkadaşımda 820 var, 820de alfabe başlıkları gösterilmiyor. Mesela 920de a ile başlayan programlar "a" harfi altında ama 820de böyle her harf için ayırıcı yok. Aslında programları yüklenme sırasına gösterse süper olurdu, mağazadan 3-5 program yükledikten sonra listede neyi yüklemiştim diye arama yapmak can sıkıcı oluyor

PureFood

PureFood

Üye

Mağaza-uygulamalar-popüler ücretsiz-orada dördüncü beşinci sırada whatsapp oluyor içine gir, güncelle yazıyor ona dokun günceller kendisi.

- - - Eklendi - - -

Waaayyy Hazırol'a geçin MİLLET 5800 gelmiş :bye2:

İki sene az ekmeğini yemedim dokunmatiğinden dolayı uğraştırsada müzik kalitesinde eline su döken yok :nargile:

aenescan1994

Üye
Ben 620 aldım da açılmamış kutu geldi yani ilk ben açtığımdan eminim biliyoruz bişeler neyse ekranda yüzülme gibi bir şey var değiştircem sorun çıkartırlar mı?

serinaga

serinaga

Üye

Mağazaya git, Whatsapp diye arama yaptır ve güncelle ... :good:

- - - Eklendi - - -

Ekranı yana kaydırdığımızda açılan program listesinin sıralama şeklini değiştirmemiz mümkünmü. Bende lumia 920 var ve liste alfabetik sırada ve her harf ayrılmış durumda. Arkadaşımda 820 var, 820de alfabe başlıkları gösterilmiyor. Mesela 920de a ile başlayan programlar "a" harfi altında ama 820de böyle her harf için ayırıcı yok. Aslında programları yüklenme sırasına gösterse süper olurdu, mağazadan 3-5 program yükledikten sonra listede neyi yüklemiştim diye arama yapmak can sıkıcı oluyor

Bir 3-5 Uygulama daha yüklerseniz L820'ye onda da alfabetik liste gelecek. Yani Uygulama sayısı belli bir sayıyı geçince alfabetik arama özelliği geliyor ...

Murat Alper

Murat Alper

Üye
620 için kılıf çıktımı

power_24

Üye
tşk ederim saolun oldu.

Üst Alt