ya telefonun özelliklerinde heralde çalar saat özelliği yok galiba bulamadımda
Sola kayıdırıp menüye geçtiğin zaman "Alarmlar" diye görürsün. Yalnız kapalıyken alarm çalmıyor..
kapalıyken niye çalmıyor onu merak ettim benkapalıyken niye çalmıyor onu merak ettim ben
C6 01 ipuçları; Siz uyurken telefonunuzda sizinle birlikte uyusun, telefonunuzu kapatın. Telefonunuzun alarmı ayarlamış olduğunuz saatte çalacak ve sizi uyandıracaktır.![]()
))Derken? C6 01?))
- - - Eklendi - - -
Bir şey merak ettim Lumia 920 kutusundan çıktığı zaman. ekranda koruyucu jelatin oluyor mu? Benim cihazımda alırken yoktu öyle bir şey. telefonda bu aralar başıma bela olmaya başladı acaba sorunlu cihazı bana bilerek mi verdiler diye düşünmeye başladım..
Peki teşekkür ederim. Kısa zamanda yanıtladığın iyi oldu şimdi servise doğru gidiyordum bende..
lumia920'nin ekraninda koruyucu olmuyor.
İşletim sisteminden olsa gerek, ve bir çok akıllı telefon modeli kapalıyken alarm çalmıyor diye biliyorum,

C6 01 fazla akıllı demek istedimDerken? C6 01?))

Sebep , i5'i kötüledim diye. Hahaha ne insanlar var ya.C6 01 fazla akıllı demek istedim![]()
5800'da da telefonu kapatıp yatıyorum alarm uyandırıyor
:Chip online facebook sayfasında adamın biri beni fandroidçi yaptıSebep , i5'i kötüledim diye. Hahaha ne insanlar var ya.
- - - Eklendi - - -
Havaya gerek yok5800'da da telefonu kapatıp yatıyorum alarm uyandırıyor
:

whataapp nın guncellemesını naıl yaparız arkadaslar?
Waaayyy Hazırol'a geçin MİLLET 5800 gelmiş![]()

Havaya gerek yok5800'da da telefonu kapatıp yatıyorum alarm uyandırıyor
:

whataapp nın guncellemesını naıl yaparız arkadaslar?

Ekranı yana kaydırdığımızda açılan program listesinin sıralama şeklini değiştirmemiz mümkünmü. Bende lumia 920 var ve liste alfabetik sırada ve her harf ayrılmış durumda. Arkadaşımda 820 var, 820de alfabe başlıkları gösterilmiyor. Mesela 920de a ile başlayan programlar "a" harfi altında ama 820de böyle her harf için ayırıcı yok. Aslında programları yüklenme sırasına gösterse süper olurdu, mağazadan 3-5 program yükledikten sonra listede neyi yüklemiştim diye arama yapmak can sıkıcı oluyor