Samsung S3 Güncelleme Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

delybedirhan

Üye
    Konu Sahibi
Samsung S3 Güncelleme Sorunu
Arkadaşlar telefonu alalı 1ay filan oldu nette son 2 gündür arama filan yapıyorum özelliklerini öğrenmek icin filan ve yeni güncelleştirme gördüm cok hosuma gitti ve kurmak istedim.Güncellemeleri kurmaya başladım kalan güncelleme 2 diyordu ve 138mp güncellemeyi kurmaya başladım.İndirdi ve kurmak için telefon kapandı acıldı acılırken adroid simgesinin orda kuruyordu güncelleştirmeyi ve hata verdi %30lar da daha sonra telefon güncelleştirmeyi iptal etti ve güncelleme yapmadı.Sizce sebebi ne olabilir arkadaşlar.

Norm_Gkhan

Norm_Gkhan

Üye
Kurmak istediğin güncelleştirme hakkında bilgi verebilirsin yada paylaşabilirmisin burada ona göre cevap veririz

Norm_Gkhan

Norm_Gkhan

Üye
En garanti ve en basit yöntem ile şöyle odin indir s3 için olan sonra en güncel s3 romunu indir 2-3 dk da güncelle telefonu bunlar ne diyeceksen konu mevcut forumda

delybedirhan

Üye
    Konu Sahibi
En garanti ve en basit yöntem ile şöyle odin indir s3 için olan sonra en güncel s3 romunu indir 2-3 dk da güncelle telefonu bunlar ne diyeceksen konu mevcut forumda

kardeşim baktım ama bulamadım dediklerinin bana linklerini verme şansın var mı gerekli olanların şimdiden teşekküler.

Norm_Gkhan

Norm_Gkhan

Üye
Telefonunda 4.0.4 yüklü değilmi 4.1.2 yapmak istiyorsun net ten odin indir s3 için sanırım odin 1.85 yada 87 di onu indir sonra resmi türkiye rom unu indir net ten yada forumda android rom bölümünde var ( bulamazsan google i9300 resmi türkiye rom 4.1.2 yaz gelir 833 mb boyutunda rarlı )rom un nasıl atılacağıı forumda mevcut yada youtube dan bak adam rom atarken canlı anlatım yapmıs cok basit 2-3 dk bişey sürüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...