Pc yazilim sorunlari -yardim-

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
beyaz_dis123

beyaz_dis123

Üye
    Konu Sahibi
Pc yazilim sorunlari -yardim-
arkadaşlar sade anlatacağim. Bir sorun var laptop umda. Google chrome kullaniyorum ve cihazi aldiğimda norton yüklü idi ama günü bitince ben de internetten avira yi indirdim ve yükledim cihaza. Ama avirayla birlikte birde uzanti kurdi ask tolbar die. Ben bunu hiç sevmedim ve ask tolbari kaldirdim ama olmadi google chrome uzanti ayarlarindan zaten silemiyorum çünkü diğer uzantilarin yaninda çöp kutusu işareti var ama bunun yok (ha bu arada ask tolbari avira kullaniyo yani ikisi birlikte iş yapiyo) uzanti ayarlarindanda silemiyorum pc de ask tolbara ve aviraya dair hiç birşey kalmadi herşeyi sildim ama o nalet olasica halen yeni sekme açinca orda karşima çikiyo arama motoru olarak yeni sekmede aviranin kullandiği ask toolbar var bana yardim edin kafayi yiycem ya pc nin ekranini sökecem sinirden

coolasker54

coolasker54

Üye
Program Files'tan ask toolbar ile ilgili klasörü silin. Sorununuz çözülmezse veya klasör yoksa Chrome'yi kaldırın ve ccleaner ile temizlik yapın(Kayıt defteride dahil) restart atıp, chrome'yi tekrar yükleyin.

ecel54

ecel54

Üye
Program ekle-kaldırdan ask toolbar varsa sil yoksa yukarıdakileri yap

coolasker54

coolasker54

Üye
Program ekle-kaldırdan ask toolbar varsa sil yoksa yukarıdakileri yap

Bu dogrudur pardon kacırdım bu ayrıntıyı. Geçen bi bilgisayardada olmustu ordan kaldırmıştım @beyaz_dis123 bu yolu dene

beyaz_dis123

beyaz_dis123

Üye
    Konu Sahibi
ARKADAŞLAR ALLAH RAZI OLSUN YARDIMCI OLDUNUZ ŞUAN SORUNU ÇÖZMÜŞ BULUNMAKTAYIM SAYENİZDE ASLINDA ARKADAŞLAR DAHA ÖNCE CCLEANER VE REVOUNİNSTALLER KULLANNDIM AMA SORUNU ÇÖZEMEMİŞTİM İKİSİDE MUHTEŞEM PROĞRAM coolasker54 ÜN DEDİĞİ GİBİ YAPACAKTIM AMA NE ASK TOLBARIN NE DE AVİRANIN HİÇ BİR KALINTISINI BULAMADIM EN SON BELKİ GÖZDEN KAÇIRMIŞIMDIR DİYE TEKRAR CCLEANER E BAKTIM ORDA BULDUM VE YAPTIM
YARDIMCI OLDUNUZ ALLAH RAZI OLSUN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM BENİ MUTLU ETTİNİZ ÇÜNKÜ HALİMİ GÖRSEYDİNİZ NE DERDİNİZ BİLMEM AMA SİNİR KRİZİ GEÇİRECEKTİM PC Yİ KIRCAKTIM OH BEA TEKRAR ALLAH RAZI OLSUN

ecel54

ecel54

Üye
ARKADAŞLAR ALLAH RAZI OLSUN YARDIMCI OLDUNUZ ŞUAN SORUNU ÇÖZMÜŞ BULUNMAKTAYIM SAYENİZDE ASLINDA ARKADAŞLAR DAHA ÖNCE CCLEANER VE REVOUNİNSTALLER KULLANNDIM AMA SORUNU ÇÖZEMEMİŞTİM İKİSİDE MUHTEŞEM PROĞRAM coolasker54 ÜN DEDİĞİ GİBİ YAPACAKTIM AMA NE ASK TOLBARIN NE DE AVİRANIN HİÇ BİR KALINTISINI BULAMADIM EN SON BELKİ GÖZDEN KAÇIRMIŞIMDIR DİYE TEKRAR CCLEANER E BAKTIM ORDA BULDUM VE YAPTIM
YARDIMCI OLDUNUZ ALLAH RAZI OLSUN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM BENİ MUTLU ETTİNİZ ÇÜNKÜ HALİMİ GÖRSEYDİNİZ NE DERDİNİZ BİLMEM AMA SİNİR KRİZİ GEÇİRECEKTİM PC Yİ KIRCAKTIM OH BEA TEKRAR ALLAH RAZI OLSUN

rica ederim. Bu tür reklamlı uygulamalar genellikle ücretsiz uygulamaların yanında geliyor fakat çoğunda yüklenilsinmi diye soruyor :)

beyaz_dis123

beyaz_dis123

Üye
    Konu Sahibi
bilmiyorum hatırlamıyorum öyle bi soru soru

coolasker54

coolasker54

Üye
Sorununun çözülmesine sevindim. Uygulama yüklerken her aşamada biraz dikkat edin. Şuan çoğu uygulama bu tür reklamları kullanıyor.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
sorun çözüldüğüne göre :locked2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt