Android telefonda en iyisi sony mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye

Ben samsung canlı demedim orda yanlış bişey yazmışsınız düzelttim

tamam anladım! :)
bende sony en iyi marka demiyorum ama o kadarda kötü cihaz deyil!
bunu anlatmak istemiştim
neden hep sony kötülemek isteniyor onu anlamadım :D

avcitalip

avcitalip

Üye
tamam anladım! :)
bende sony en iyi marka demiyorum ama o kadarda kötü cihaz deyil!
bunu anlatmak istemiştim
neden hep sony kötülemek isteniyor onu anlamadım :D

sony iyi ya telefonda belki çok iyi değilde ps3 var evde benim bir ses veriyor görmeniz lazım ondan sonra beats'ı çağırın :ehe (Beats Solo HD denedim ) :evet:

besim.farhan

besim.farhan

Üye
samsung tabiki adam lider

enes-1907

enes-1907

Üye

Ben kötü demedim yazılarımı düzgün okuyun. Samsung Sony'den daha kaliteli aletler yapıyor.
sana soruyorum samsungu sony den kaliteli yapan nedir.senin düşüncen su samsung çıkardığı zaman işlemciyi ve rami biraz artırıyodu o yüzden de millet işlemcisi ve rami yüksek olan telefonu alıyordu. bu nedenle çok satılıp kaliteli sanılıyordu.

kurd-0

Üye
xperia ekrani biraz sokulmu? :D
sence ekranı 3.3 olan bi tele 480x854 çözünürlük ile 297pp piksel veren sony ekranı sokulmu? :hmmm
o zaman samsung 3.2 ekrana sahip bi tel 240x320 olurda canlı oluyomu? :D

bence tüm xperialar öyle ben demedim ki samsung ace mininin ekranı süper onlar zaten telefon bile değil üst segment cihazları iyi ayrıca sonyide kötülemem yeni tel alsam %70 sony olur %da htc samsung almam

Kerim.

Kerim.

Üye
xperia ekrani biraz sokulmu? :D
sence ekranı 3.3 olan bi tele 480x854 çözünürlük ile 297pp piksel veren sony ekranı sokulmu? :hmmm
o zaman samsung 3.2 ekrana sahip bi tel 240x320 olurda canlı oluyomu? :D

Renkler ve ekran parlakliginin ekran çözünürlüğü ile alakasi yok

PureFood

PureFood

Üye
Şu anda Xperia Z müthiş benim için. İkinci nesil Lumia serisi çıkmasaydı kesinlikle Xperia Z alırdım. Ayrıca hem tasarım hem işçilik bakımından Samsung'dan üstün olduğu aşikar.

Türe

Türe

Üye
Şu anda Xperia Z müthiş benim için. İkinci nesil Lumia serisi çıkmasaydı kesinlikle Xperia Z alırdım. Ayrıca hem tasarım hem işçilik bakımından Samsung'dan üstün olduğu aşikar.

Samsung un plastiginden daha iyidir :good: Keskin hatları yapmasını iyi biliyor Sony

PureFood

PureFood

Üye

Samsung un plastiginden daha iyidir :good: Keskin hatları yapmasını iyi biliyor Sony

Aynen öyle. Samsung Ativ-S malzeme kalitesi bakımından çok iyi deniliyor tabi ama daha bu telefonu burada duymayan çoktur bile. Arka kapak metaldi sanırım.

Türe

Türe

Üye

Aynen öyle. Samsung Ativ-S malzeme kalitesi bakımından çok iyi deniliyor tabi ama daha bu telefonu burada duymayan çoktur bile. Arka kapak metaldi sanırım.

Evet metaldi sanırım. Onun da tasarımı güzel bence. :h

tapatalk

tapatalk

Üye
Samsumg metal radyasyonu arttiriyo demiyo muydu

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Bana göre samsung sony htc Lg :hmmm

aleranol

aleranol

Üye

sony iyi ya telefonda belki çok iyi değilde ps3 var evde benim bir ses veriyor görmeniz lazım ondan sonra beats'ı çağırın :ehe (Beats Solo HD denedim ) :evet:

Beatsler gereksiz pahalı. Benim türkiyede 260tlye satılan SHO9567GB/10
Kodlu philipsim var. Beats solo 170pound benimki 100pound ancak hemen hemen aynı sesi veriyorlar. Yani beats emin olki abartiliyor. Ama bir sennheiser ile karşılaştırma yaptım dersen :)

avcitalip

avcitalip

Üye

Beatsler gereksiz pahalı. Benim türkiyede 260tlye satılan SHO9567GB/10
Kodlu philipsim var. Beats solo 170pound benimki 100pound ancak hemen hemen aynı sesi veriyorlar. Yani beats emin olki abartiliyor. Ama bir sennheiser ile karşılaştırma yaptım dersen :)

dediğin gibi beats abartılıyor :evet:

Androidmeda

Üye
Bir Xperia S kullanıcısı olarak telefonumdan memnun olduğumu ancak bazı kusurları olduğunu da söyleyebilirim ekranı güzel özellikle de çözünürlük açısından, renkleri samsung kadar canlı değil, ama daha kötü yanları var 12mp kamera net resimler vermiyor ve odaklanma çok uzun sürüyor, hız olarak fena sayılmaz ama 100$'lık çin malı tabletin altında bir performans verebiliyor tabi bunda 342 ppi'lik çözünürlük önemli bir etken, genel kalitesi fena olmamakla beraber alacak olanlara kesinlikle ekran koruyucu ile kullanmalarını tavsiye ediyorum çünkü ne kadar çizilmez cam dense de camda çizikler oluşabiliyor. Ayrıca pili çok çabuk bitiyor gerçi bu akıllı telefonların genel sorunu, başka bir telefon kullanmadığım için kıyaslama yapamıyorum ama bir dahaki telefonum sony mi olurdu birşey diyemem.

Buraxlive

Buraxlive

Üye
Sony telefon olarak gerçekten kaliteli buna arayüzde güzel bir şıklık katıyor. Fakat bir samsungdaki multiwindow gibi yazılımsal degişiklikler yok. En son telefonlardan kıyaslama yapacak olursak xperia z - S3 arasında tasarım ve donanım olarak xperia z beni çok büyük cezbederken gider sadece multiwindow için s3 alırım. Sonynin bu şekilde can alıcı yazılımsal yeniliklerle gelmesi lazım.

enes-1907

enes-1907

Üye
Bana göre samsung sony htc Lg :hmmm
+1 benim görüşümdeki sıralama böyle ama bu sıralama her yönden değil çünkü herkesin beğendiği bir şey var kimi kamera kimi fiziksel görünüm v.s o yüzden bu sıralamaya satış rekorlarını varsayarak +1 diyorum :D yoksa 4 markanın da güzel telefonalrı var :d

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye

+1 benim görüşümdeki sıralama böyle ama bu sıralama her yönden değil çünkü herkesin beğendiği bir şey var kimi kamera kimi fiziksel görünüm v.s o yüzden bu sıralamaya satış rekorlarını varsayarak +1 diyorum :D yoksa 4 markanın da güzel telefonalrı var :d

aynen katılıyorum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt