HTC One’ın Türkiye çıkış tarihi ve fiyatı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
HTC One’ın Türkiye çıkış tarihi ve fiyatı

Akıllı cep telefonu üretiminin önemli isimlerinden birisi haline gelmeyi başaran Tayvan merkezli mobil cihaz üreticisi HTC, yeni amiral gemisi One’ın tanıtımını gerçekleştirdi. HTC One henüz teknoloji sevenlerle buluşmuşken basın tanıtımında telefonun Türkiye çıkış tarihi ve fiyatı ile ilgili de yetkililerden bazı bilgiler gelmesi aslında ülkemizdeki tüketicileri mutlu etmeyi başardı.

Tüm dünya pazarı ile birlikte aynı anda ülkemize merhaba diyecek olan HTC One, Mart ayının ortalarında vitrindeki yerini alacak. Ülkemizde aynı anda 3 resmi operatör kanalı ( Avea, Vodafone ve Turkcell ) ve TeknoSA tarafından 2.000 TL civarındaki bir fiyata satışa sunulacak.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Anıl'ım bu cihazın At&t fiyatı neymiş :hmmm

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Amerika'da bulunan operatörlerle akıllı telefon sözleşmeli olarak 32 GB versiyonu 199.99, 64GB versiyonu 299.99 dolar fiyat etiketiyle raflarda yerini alacak şeklinde bir bilgi buldum abi.

MaxipmaN

Üye
guzel de s4 daha mantıklı

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Amerika'da bulunan operatörlerle akıllı telefon sözleşmeli olarak 32 GB versiyonu 199.99, 64GB versiyonu 299.99 dolar fiyat etiketiyle raflarda yerini alacak şeklinde bir bilgi buldum abi.

la sozleşmeli alamam unlocked fiyat lazim bana:kop:

• Beğen
Tepkiler: ANIL
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
fiyati buldum ama inşallah gercek degildir:zzz:
£599&$929 USD

tapatalk

tapatalk

Üye
Oha ip5 600 dolardi

aleranol

aleranol

Üye
Ali abi sen unlock yaparsın ne olacak?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt