Evols Meego İcon Paketi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Evols Meego İcon Paketi

Evols'da Kullandığım Kabuk Temadır... Güle Güle Kullanın...

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: gardi, alexkara, kacali ve 1 kişi daha

yaren_dede

yaren_dede

Üye
teşekkürler

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
:tşk::islik

akflat

Üye
teşekkürler

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
:tşk:

• Beğen
Tepkiler: ayran3883
emre.koc

emre.koc

Üye
teşekkürler :)

Pringles

Pringles

Üye
Abi direk sis. halinde yok mu ?? Gerçekten çok güzel tema :ağlarım:

ASC33

ASC33

Üye
bunda da cfwdeki gibi sorun varmı yoksa kullanacam

- - - Eklendi - - -

evet denedim yine t9 da sarun var,bıktım bu hatadan mesaj yazarken kelime tahminlerini ekliyemiyorsun şu sorunu çözersen süper olacak çok beğendiğim tema ve ikonlar ama bu yüzden bir türlü kullanamıyorum.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
bunda da cfwdeki gibi sorun varmı yoksa kullanacam

- - - Eklendi - - -

evet denedim yine t9 da sarun var,bıktım bu hatadan mesaj yazarken kelime tahminlerini ekliyemiyorsun şu sorunu çözersen süper olacak çok beğendiğim tema ve ikonlar ama bu yüzden bir türlü kullanamıyorum.
bunun t9 ile hiç bir alakası yoktur...

- - - Eklendi - - -

her zaman sitede olmuyor biraz sabır

ASC33

ASC33

Üye
bidene ozaman bu kabuk temayı kaldırıyorum düzeliyor,tekrar coreye atıyorum bozuluyor neden

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
bidene ozaman bu kabuk temayı kaldırıyorum düzeliyor,tekrar coreye atıyorum bozuluyor neden

ben çok denedim çokta kullandım hata olsaydı evolsda kullanmazdım...t9 da ne gibi hata alıyorsun...

ASC33

ASC33

Üye
şimdi mesaj yazarken üstte çıkan kelime tahminine basınca kelimeyi yazmıyor ve masajını yazdığın zaman mesaj göndere basınca mesajı göndermeyip tekrar klavyeyi açıyor.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
şimdi mesaj yazarken üstte çıkan kelime tahminine basınca kelimeyi yazmıyor ve masajını yazdığın zaman mesaj göndere basınca mesajı göndermeyip tekrar klavyeyi açıyor.

başka bir modla çakışıyordur herhalde bende öyle bir sorun yok...

ASC33

ASC33

Üye
sen bu kabuk temayı yaparken orjinal evolve nin içinemi dosyaları attın,yoksa yenimi oluşturdun çünkü yüzde yüz temadaki bişeyden kaynaklanıyor bu sorun çok denedim.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
sen bu kabuk temayı yaparken orjinal evolve nin içinemi dosyaları attın,yoksa yenimi oluşturdun çünkü yüzde yüz temadaki bişeyden kaynaklanıyor bu sorun çok denedim.
evolvenin...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt