Kurtlar Vadisi Pusu Leyla Ajan

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nedensiz-Sebebsiz

Nedensiz-Sebebsiz

Üye
    Konu Sahibi
Kurtlar Vadisi Pusu Leyla Ajan
Aslan'ın Lübnan da bombalanan kampda ölen yengesinin adı Leyla. Aslan'ın yazdığı Polat'ın hikayesindeki kadının adı Leyla. Savcı Leyla karakteri Aslan'ın ölmeyen yeğeni olabilir. Leyla eskiden şişmanmış ama artık zayıf. Nasıl zayıfladı? Polat'a aşkını itiraf eden ilk Leyla'ydı. Polat incinin hamile olduğunu öğrendiği anda yine vazgeçmedi. Hep Polat'ı elde etmek istedi. Evli olduğunu öğrendi yine vazgeçmedi. Hep Polat'ın yanında yer aldı. Kadınlık gururunu çiğnedi. Polat ve İnci kavga ettiğinde arkadan sinsi sinsi güldü. Polat'ı dinleme için tesbih verdi. İhtiyarlar Kara'nın sahaya girmesini istedi. Polat istemedi. Ne hikmetse Leyla ortaya çıkması için Kara'nın üstüne gitti. Yani İhtiyarlar aynı fikirde. İhtiyarlar heyetine giren evlenmesi ve çocuk yapması yasak. Gerçi Polat bu yasağı çiğnedi. Son bölümlerde Leyla çocuğum olmuyor dedi. Sanki bu yasağın altyapısını ayarlıyor gibi. Polat ve İnci'nin evliliği devlet için tehlike. Tataroğlu'nun güçünü alan Polat babası gibi güçe esir olup devlete düşman olabilir. Devlet'de Tataroğlu ve Polat'ın bağını bozmak ister. Hesabına gelmez. Risk etmez. Babasının yaptığı hataya oğluda düşsün istemez. Leyla gerek ailesinin intikamı (Aslan Akbey gibi) gerek devlet görevi yüzünden Polat ile yakın temas kuruyor. Ali'yi eğiten Amca neden Leyla'yıda gizli eğitmesin. Eski istihbarat başkanı iskenderin ve aron fellerin adamı olan polatın mekanını aldığı sıralar elinde bi dosya vardı daha savcı leyla ortaya çıkmadan istihbarat başkanının elindeki dosyada savcı leylanın resmi vardı. Bu kadar tesadüf olurmu ?

- - - Eklendi - - -

uzun ama okuyun çok mantıklı bence.

ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
bu filmi izlemeyi bırakalı 2 sene oldu :D

Nedensiz-Sebebsiz

Nedensiz-Sebebsiz

Üye
    Konu Sahibi
ooo sen kopmuşsun bea :)

semihguney

semihguney

Üye
abdülleyh ölüp tekrar canlanınca bende bıraktım

Samet.25

hacı buna kafamı yorulur bi dizi için ne takıyon bunlara parayı götüren onlar 10 senedir bende Memati ölünce izlemeyi bıraktım sende bırak gıtsın

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Bi zamanlar ben de izliyordum bayadır izlemiyorum. Geçen hafta biraz baktım eski bölümlerinden daha keyifli gibiydi. Hayırlısı artık :ehe

Yalnız bu anlattıkların eskide kalmış sanki, geçen sene vardı bunlar :hmmm

abdülleyh ölüp tekrar canlanınca bende bıraktım

:kop:

ümran

Üye
bu filmin iyice içine ettiler :)

esokmen

esokmen

Üye
İlk 2 3 yil mi diyeyim iste o zamana kadar cok iyiydi bende gecenlerde izledim gercekten.uzuldum bu kadar sacmaliga. İlk yayinlandigi kanalda yazin aksam saat12 de tekrar verirlerdi onlari izlerken simdi yeni bolumleri dikkat cekmiyoe

Nedensiz-Sebebsiz

Nedensiz-Sebebsiz

Üye
    Konu Sahibi
yine de güzel ilerliyor :)

x-scarface

x-scarface

Üye
Ajan mı :aha:

Nedensiz-Sebebsiz

Nedensiz-Sebebsiz

Üye
    Konu Sahibi
ajan çıkarsa finalde hiç şaşırma :)

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
maskeli biri vardı yüzünü gösterdimi yusuf imirzalıoğlu çıkacak diyorlardı

MrExpert

MrExpert

Üye
Hayal gücün çok geniş :hmmm

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
maskeli biri vardı yüzünü gösterdimi yusuf imirzalıoğlu çıkacak diyorlardı

Yusuf degil kenan imirzalioglu o zaten karadayı da oynuyor maskeli polat'tı tatile gittigi için birsüre birini koydular yerine

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
[ENGİN];5828147' Alıntı:

Yusuf degil kenan imirzalioglu o zaten karadayı da oynuyor maskeli polat'tı tatile gittigi için birsüre birini koydular yerine

kurtlar vadisinde bir yüz degiştirme amaliyatı olmuştu polat daha önce alimiydi

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
kurtlar vadisinde bir yüz degiştirme amaliyatı olmuştu polat daha önce alimiydi

evet senaryo geregi ilk olarak Dizinin yapımcısı Raci Şaşmaz ali rolünü aldı birnaç bölüm sonra necatı şaşmaz polat alemdar olarak karşımıza çıktı :D

Turan

Turan

Üye
biz ölürüz bu dizi bitmez :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt