Galaxy Ace En İyi Rom

Sponsorlu Bağlantılar

strange_63

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Ace En İyi Rom
Arkadaslar Telefonu Aldığımdan beridir 20 rom denedim hem costum hem orjinal romlar ama bi türlü beğenmedim Galaxy ace kullanan arkadaşlar lütfen bi yardım edin..Rom önerinizi söyleyin..

yuxexexy

yuxexexy

Üye
S5830i mi s5830 mu

yuxexexy

yuxexexy

Üye
Bence de daha iyi ama i farkı rom uyusmazligi yapıyor uymuyor

strange_63

Üye
    Konu Sahibi
S5830i mi s5830 mu

Benim i değil s5830 güzel bi rom lütfen şuanda kullandığım rom iyi ama overclock imkanı yok...s5830 un i den farkı grafik işlemcisinin olmaması Samsung milleti kandırdı malesef..

yuxexexy

yuxexexy

Üye
Bence en iyi rom Myth ics advance çok güzel flash destekli dan indirebilirsiniz

Samet.25

Cm yukle bence benimki i cm yukleyemiyom bide android 4 temasi yukle tamamdir

strange_63

Üye
    Konu Sahibi
cm kac ama suanda cm 10.1 yuklu

strange_63

Üye
    Konu Sahibi
Bence en iyi rom Myth ics advance çok güzel flash destekli dan indirebilirsiniz

lütfen yardım edin..Last myth.zip
yüklüyorum cwm dışında başka bir
menüye yönlendiriyor bütün
işlemleri yapıyorum ama
yüklenmiyor

yuxexexy

yuxexexy

Üye
lütfen yardım edin..Last myth.zip
yüklüyorum cwm dışında başka bir
menüye yönlendiriyor bütün
işlemleri yapıyorum ama
yüklenmiyor

modelinin GT - S5830 olduğundan emin msn s5830i olabilir. Eğer s5830 ise myth 1 sekmesinden myth advance i denemeni tavsiye ederim ben hepsini denedim en iyisi myth advance bu arada site için sorry

strange_63

Üye
    Konu Sahibi
advancenin linki silinmiş diğerlerinden hangisini denememi tavsiye edersinn..

yuxexexy

yuxexexy

Üye
advancenin linki silinmiş diğerlerinden hangisini denememi tavsiye edersinn..

Istersen last myth 3u dene ama wifi ve USB debug çalışmıyor istersen de mtyh advance i Ben yükleyip verecem sana okuldan sonra bgn

strange_63

Üye
    Konu Sahibi
Istersen last myth 3u dene ama wifi ve USB debug çalışmıyor istersen de mtyh advance i Ben yükleyip verecem sana okuldan sonra bgn

ya bana advancenin linkini bulabilseydin super olurdu last myth yüklüyorum ama telefon ilk acıldığı Galaxy ace yazisinda kalıyor gingbread 2.3.3 üzerine kurulacak dediler onuda yükledim tekrar last myth kurdum ama yine galaxy ace yazisinda kaliyor..advance hangi romun üzerine kurulmus ics falan mı?

yuxexexy

yuxexexy

Üye

buyur kardeşim Myth Advance tamamen stabildir çalışmayan hiçbir fonksiyonu yok .... kolay gelsin

strange_63

Üye
    Konu Sahibi
tmm kardeş çok tskr ederim

- - - Eklendi - - -

gerçekten iyi rom ama Açılış bootanimationu iyi değil onu başka romda alıp yükleyecem..artık Çok çok tşkler..

yuxexexy

yuxexexy

Üye
Istersen güzel bi bootloader var onu da verem

- - - Eklendi - - -

buyur kardeşim bu da bootloader ekranı aynı rom yükler gibi yükle sadece bootloader değiştirecektir kolay gelsin

strange_63

Üye
    Konu Sahibi
Istersen güzel bi bootloader var onu da verem

- - - Eklendi - - -

buyur kardeşim bu da bootloader ekranı aynı rom yükler gibi yükle sadece bootloader değiştirecektir kolay gelsin

Saolasn ben bootloader ı deistirdim yüklediğim gibi ama başka bi sorun var galiba videoların üstünde beyaz çizgiler var kare şeklinde onu anlamadm

Takipçi Satın Al

Üst Alt