en sevdigim soz aga demek :ehe
HAM ZA Üye sürmenaj6169' Alıntı: benimle misin ıskoçyalı Genişletmek için tıkla ... ben en çok Paşam kelimesini seviyorum
sürmenaj6169' Alıntı: benimle misin ıskoçyalı Genişletmek için tıkla ... ben en çok Paşam kelimesini seviyorum
Mert Üye "Satisfaction" kelimesinin söylenişine ölüyorum Hele şu fekşın kısmını sert söylerken gaza geldiğim bile oluyor
"Satisfaction" kelimesinin söylenişine ölüyorum Hele şu fekşın kısmını sert söylerken gaza geldiğim bile oluyor
mesutgaga Üye Mert' Alıntı: "Satisfaction" kelimesinin söylenişine ölüyorum Hele şu fekşın kısmını sert söylerken gaza geldiğim bile oluyor Genişletmek için tıkla ... bana bişey olmadı
Mert' Alıntı: "Satisfaction" kelimesinin söylenişine ölüyorum Hele şu fekşın kısmını sert söylerken gaza geldiğim bile oluyor Genişletmek için tıkla ... bana bişey olmadı
Amaru Shady Üye sürmenaj6169' Alıntı: benimle misin ıskoçyalı Genişletmek için tıkla ... Bunu bana sık sık söyleyen bi arkadaşım var onu hatırlattın
sürmenaj6169' Alıntı: benimle misin ıskoçyalı Genişletmek için tıkla ... Bunu bana sık sık söyleyen bi arkadaşım var onu hatırlattın
___kaptan___ Üye crazy_oruc' Alıntı: hee warmiş nolmiş - - - Eklendi - - - bu hoşuma gidiyor Genişletmek için tıkla ... He varmiş nolmiş
crazy_oruc' Alıntı: hee warmiş nolmiş - - - Eklendi - - - bu hoşuma gidiyor Genişletmek için tıkla ... He varmiş nolmiş