4 inç veya 4.3 inç'e kadar telefon önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

Conquer360

Üye
    Konu Sahibi
4 inç veya 4.3 inç'e kadar telefon önerisi
Arkadaşlar fiyat önemli değil s3 nexus 4 htc one x + alabilirim ama onlar çok büyük geliyor bana ben 4.0 inç veya 4.3 inç aralığında telefon arıyorum performansı iyi olsun her uygulamayı oyunu açsın android olsun radyasyon değeri az olsun tavsiyelerinizi beklerim

not : işlemci,ram,ekran kartı vs. iyi olsun orta seviye istemiyorum

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
htc one s veya sgs2 tavsiye ederim. Saturn magazalarinda htc one s'in snapdragon s4 chipsetli modeli satiliyor gecen hafta ici gordum.

CasuS_87

CasuS_87

Üye
galaxy s2 ;)

tapatalk

tapatalk

Üye
Nexus öneririm ama 4.65

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Samsung Galaxy S2 veya HTC One S tavsiye ederim :oke:

sanalben

sanalben

Üye
iphone 5 al androidden daha iyi

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
iphone 5 al androidden daha iyi

tercih meselesidir saygi duyarim ama arkadaşimiz android telefon istedigini ozellikle belirtmiş. Farkli sistemler onerip zaten karişik olan aklini hepten bulandirmasak iyi olur.

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
bencede S2 al

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Galaxy SII. 4 çekirdekli One S bulursan daha güzel olur :)

Kerim.

Kerim.

Üye
sgs2

sanalben

sanalben

Üye

tercih meselesidir saygi duyarim ama arkadaşimiz android telefon istedigini ozellikle belirtmiş. Farkli sistemler onerip zaten karişik olan aklini hepten bulandirmasak iyi olur.

o zaman htc derim yanınada beats kulaklık. Beats kulaklık ve beats audio birleşince mükemmel

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Türe

Türe

Üye
One s guzel

Conquer360

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bana göre tasarım da çok önemli mesela ben lg nin l serisine bayılıyorum sizce l7 alınır mı ? yoksa one s ve sgs2 nin yanına yaklaşamaz mı ayrıca sgs3,nexus 4,lg 4x hd,htc one x vs. çok büyük telefonlar

enes884

Üye
xperia p ve xperıa s

ali.oren

ali.oren

Üye
Galaxy S4 mini

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Galaxy s4 mini tam senlik bütçe sıkıntında yokmuş ekran 4.3 s3 mini 4.0 ama s3 mini ile hemen hemen aynı boyutta ama ekran 0.3 inç daha büyük tek el ile gayet rahat kullanılıyor. Tasarım olarakta klasik samsung s4ün küçüğünü düşün şarjı falanda iyi gidiyor kaçırma derim :oke:

forever_

forever_

Üye
xperia l de güzel ele rahat oturuyo hem 800 lira

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
xperia L

Üst Alt