Telefon Tavsiyesi ipod touch5mi note2ninmi oyun performansı daha iyidir

Sponsorlu Bağlantılar

sanalben

sanalben

Üye
    Konu Sahibi
ipod touch5mi note2ninmi oyun performansı daha iyidir
sizce ipod touch 5 demi yoksa samsung galaxy note2de oyun daha iyi oynanır

firat663

Üye
Note 2

Kerim.

Kerim.

Üye
Note2 kesinlikle

sanalben

sanalben

Üye
    Konu Sahibi
ama ipodda oyun çeşitliliği işe yarar gibi

mystiery_

mystiery_

Üye
Note 2

kemal21

kemal21

Üye
Note 2 s3 ile aynı ise touch 5 kesin daha iyidir.

alenkolik

alenkolik

Üye
Note 2 s3 ile aynı ise touch 5 kesin daha iyidir.

Ayni degil. Bu kadarını bilmen yeterli.
Note 2 yi eline alip bi mostwanted oynamanı tavsiye ederim;) touch5 e elini bile surmezsin.

aleranol

aleranol

Üye
Touch 5 in oyun performansı daha yüksek arkadaşım

bolaryus97

Üye
Touch 5 mi daha neler hahaga Note 2 kesinlimle dahaiyi

Shorty Meeks

Shorty Meeks

Üye
iphone 5 olsa iphone 5 derdim ama touch 5 note 2 den iyi değil. Touch 5 4s ile aynı

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Touch 5 ama note 2 ekraninin daha buyuk olmasiyla ustun ekran buyuklugu onemli degil dersen itouch 5 derim :oke:

Symbianize

Symbianize

Üye
Siz hiç GPU nedir duymadınız iki alettede açın bi gta vicecity grafik farkına bakın detaylara bakın her zaman dediğim gibi samsung note2 ye mali koymakla hata etti

aleranol

aleranol

Üye
Touch 5 mi daha neler hahaga Note 2 kesinlimle dahaiyi

Siz soruyu anlamamissiniz. Elimde nit2 var hemen tüm oyunları denedim. Oyun PERFORMANSI olarak ip4 ile not2 eşittir. Ama grafik, oynanabilirlik, kontrol ve zevk olarak not2 çooook üstün.
Keşke mali değilde powervr 543 mp4 ya da 544 kullansaydi.

Symbianize

Symbianize

Üye

Siz soruyu anlamamissiniz. Elimde nit2 var hemen tüm oyunları denedim. Oyun PERFORMANSI olarak ip4 ile not2 eşittir. Ama grafik, oynanabilirlik, kontrol ve zevk olarak not2 çooook üstün.
Keşke mali değilde powervr 543 mp4 ya da 544 kullansaydi.
Bnde onu diyorum ya birde samsungun dokunmatikbekranları böyle çok plastikimsi dokunma hissi vermiyo 2hafta s3 kullandım grafik kalitesi iphone kadar olamıyor

aleranol

aleranol

Üye

Bnde onu diyorum ya birde samsungun dokunmatikbekranları böyle çok plastikimsi dokunma hissi vermiyo 2hafta s3 kullandım grafik kalitesi iphone kadar olamıyor

Valla not2deki ekranın piksek dizimi farklı. S3 çok plastik görüntü veriyor. Aynı oyunu arkadaşımla karşılaştırdım. Birde herkes donanıma bakıp not2diye atlayinca :ehe

Türe

Türe

Üye

Aynen. En basitinden aç bir Subway Surfers karşılaştır :good:

sanalben

sanalben

Üye
    Konu Sahibi
note 2 de denedim gerçekdende eğlenceli ama ekran çok büyük yani ve ipodda daha denemedim

fk555897

fk555897

Üye
Note 2 daha iyi. Ama iPhone 5 dersen iPhone 5 daha iyi

sanalben

sanalben

Üye
    Konu Sahibi
kesinlikle ipod touch5 yani ikisindede denedim note2nin ekranı daha büyük ama büyüdükçe çözünürlük düştüğü için kötü gösteriyor ve ipod mükemmel fps ile oynuyor

Üst Alt