Oğuzhan
Üye
Nickimle İlgili
Nickimle ilgili artık saçma sapan şakalar(!) yapılmasından bıktım artık lütfen rica ediyorum tanıdığım kişilerin dışındakiler dozu kaçırmasınlar aşırıya kaçmadığı sürece şakanızı yapın bende eğlenip mesaj yazarım zaten ama son zamanlarda seviyesiz insanların sayısı artmaya başladı daha banım açılalı 1 ay oldu ama bir sürü mesajı şikayet ettim hiç kusura bakmasın rencide edeceğim o kişiyi balabanya nickli şahıs son zamanlarda gereksiz mesajlar yazıyor nickimle ilgili hemen şikayet etmemeye görmezden gelmeye çalışıyorum ama şahsıma nickimle birlikte yapılan hakaretlerden dolayı dayanamadım artık ve bu konuyu açmaya gerek duydum son kez söylüyorum lütfen aşırıya kaçmayın

ama artık bıktım gerçekten de sırf birine bu konuda sinirlendiğim için nick bile değiştirmiştim ama sonra geri döndüm bu nicke
konuda konuşurken kabız yardım etsene kabız şu konuya bak gibi mesajlara lafım yok ama gerçekten çizgiyi aşıyorlar
Biz seni bu nick inle sevdik , tanidik. Dervisin fikri ne ise zikri de o dur derler ya iste onlarinki de o hesap.
unutulmayacak bi Nick ve de güzel uğraştığına değmez