Nickimle İlgili

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Nickimle İlgili
Nickimle ilgili artık saçma sapan şakalar(!) yapılmasından bıktım artık lütfen rica ediyorum tanıdığım kişilerin dışındakiler dozu kaçırmasınlar aşırıya kaçmadığı sürece şakanızı yapın bende eğlenip mesaj yazarım zaten ama son zamanlarda seviyesiz insanların sayısı artmaya başladı daha banım açılalı 1 ay oldu ama bir sürü mesajı şikayet ettim hiç kusura bakmasın rencide edeceğim o kişiyi balabanya nickli şahıs son zamanlarda gereksiz mesajlar yazıyor nickimle ilgili hemen şikayet etmemeye görmezden gelmeye çalışıyorum ama şahsıma nickimle birlikte yapılan hakaretlerden dolayı dayanamadım artık ve bu konuyu açmaya gerek duydum son kez söylüyorum lütfen aşırıya kaçmayın

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve yaren_dede

ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
bende gördüm o mesajı arkadaş abartmış bayağı sen takma oğuz

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan
Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
kardeş kim ediyor hemen söyle halledelim işini bitirelim :D

şaka bi yana bu adamların işi gücü yok mu böle salakça davranıyorlar sen takma kafana bırak kendi kendilerine eğlensinler

• Beğen
mesutgaga

mesutgaga

Üye
Nickimle ilgili artık saçma sapan şakalar(!) yapılmasından bıktım artık lütfen rica ediyorum tanıdığım kişilerin dışındakiler dozu kaçırmasınlar aşırıya kaçmadığı sürece şakanızı yapın bende eğlenip mesaj yazarım zaten ama son zamanlarda seviyesiz insanların sayısı artmaya başladı daha banım açılalı 1 ay oldu ama bir sürü mesajı şikayet ettim hiç kusura bakmasın rencide edeceğim o kişiyi balabanya nickli şahıs son zamanlarda gereksiz mesajlar yazıyor nickimle ilgili hemen şikayet etmemeye görmezden gelmeye çalışıyorum ama şahsıma nickimle birlikte yapılan hakaretlerden dolayı dayanamadım artık ve bu konuyu açmaya gerek duydum son kez söylüyorum lütfen aşırıya kaçmayın

nickin cok hoş insanı eglendiriyor dalga gecenlere takma.normal insan gülüp gecer

• Beğen
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
sağolun arkadaşlar :) ama artık bıktım gerçekten de sırf birine bu konuda sinirlendiğim için nick bile değiştirmiştim ama sonra geri döndüm bu nicke :hmmm konuda konuşurken kabız yardım etsene kabız şu konuya bak gibi mesajlara lafım yok ama gerçekten çizgiyi aşıyorlar

Türe

Türe

Üye
:bye2:

• Beğen
VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
  • Beğen
CABBAR

CABBAR

Üye
La oğuz takma gitsin :sarıl: unutulmayacak bi Nick ve de güzel uğraştığına değmez :oke:

• Beğen
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
acaba diyorum eski nicke dönsem mi :hmmm ama dönemem galiba artık çünkü 3 kez nick değiştirmiş gibi oldum zaten :hmmm Kabız Civciv, Oğuzhan ve tekrar Kabız Civciv

yaren_dede

yaren_dede

Üye
konu linkini imza olarak kullanabilirsin :)

• Beğen
CABBAR

CABBAR

Üye
  • Beğen
Legendary.

Legendary.

Üye
O buraya gelecek :angry:
Aynen o şahısa bende sinir oluyorum.Saçma Sapan yorumları oluyor..Ama dayanamadım yazdım Oğuzhan :bud:

• Beğen
IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Nickin super ne zaman gorsem bi tebessum oluyor insanda :D

• Beğen
karayel90

karayel90

Üye
Hocam sen hiç cevap yazma görmezlikten gel onlar kendi yaptığı terbiyesizlikle kalsınlar sende onların seviyesine düşme.
Hem forum moderatorleri bişey dememiş bu nick hakkında onlara ne oluyoki

• Beğen
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
desteğiniz için çok teşekkürler :sarıl:

Metin MF

Metin MF

Üye
dalga malga geçiyolar ama o nickle kaç yarışma kazandın bilmiyolar :D

• Beğen
BrainHacker

BrainHacker

Üye
Nevar kardesim nick inde gul gibi.Her gordugumde gülümsüom.Beni azcik bile gülümseteni Allah üzülmesine izin vermesin...

x-scarface

x-scarface

Üye
Senin nickine kurban olsun o medeniyet tarlasından hıyar yemeyenler kardeşcan :sarıl: :op:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...