Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
320X480[HVGA] Cİhazlar İçin Dev Arşiv[Yok Böyle Arşiv!!!+Bakmayan Pişman!!]
Sponsorlu Bağlantılar
bertinos
Üye
Konu Sahibi
Konu güncel
arslankral123
Üye
bunlarda sd data dosyasina gerek yok mu simdi ? Anlamadim ben bu olayigta 3 un aok yi indirince hemen oynanirmi ?
Çok teşekkürler shadowgun u çok aramıştım ve burda buldum ama the sims 3de olsaydı çok sevinecektim (tablette the sims çok güzel oluyo , tavsiye ederim
Çok teşekkürler shadowgun u çok aramıştım ve burda buldum ama the sims 3de olsaydı çok sevinecektim (tablette the sims çok güzel oluyo , tavsiye ederim
Hocam Oyunlar için Teşekkürler . Gio var bende , csyi çalıştırdım yanlız fifa 12yi yükledikten sonra update hatası veriyor wireless bağlı olduğu halde neden olabilir sorun ?
Hocam Oyunlar için Teşekkürler . Gio var bende , csyi çalıştırdım yanlız fifa 12yi yükledikten sonra update hatası veriyor wireless bağlı olduğu halde neden olabilir sorun ?
Konunun ismi dikkatimi çekti 320x480 HVGA yapmışsın bu kavrama Galaxy Ace tarzı telefonlarda uyuyor fakat 9mm, backstab tarzı oyunlar çalışmaz! Diğer arkadaşları yanlış bilgilendirme lütfen. Yanlışım varsa düzeltirsen sevinirim.