Uygulama Yok boyle bir video efekt programi

Sponsorlu Bağlantılar

firat1231

firat1231

Üye
    Konu Sahibi
Yok boyle bir video efekt programi
Uygulamayi daha yeni gordum markette ve hemen indirip deneyeyim dedim ve inanamadim gozlerime. Kendimi biran yonetmenmisim gibi hissettim. Not: Guzel efektler parali

[video=youtube;3go2aLEarkg]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=3go2aLEarkg[/video]

[video=youtube;Tztev0Q-CN8]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Tztev0Q-CN8[/video]

Market Linki:
Insallah en yakin zamanda MegaPack elimize gecer... :)

hasanistan

hasanistan

Üye
Bunun megapack ini çok yerde aradim ama bulamadim en son parayla aldık napalim :)

farukbekl

farukbekl

Üye
action movie fx ezer geçer bunu.:)

PriZm

PriZm

Üye
Bu program Action Movie FX'den daha iyi.

- - - Eklendi - - -

Edit:Galaxy S'i desteklemiyormuş.Ama ben bir yolunu bulur açarım bunu :D

Edit2:Build.prop dan telefonu Note 2 olarak gösterdim.Şak diye açıldı.Program KESİNLİKLE Action Move FX'den daha iyi ve daha gerçekçi.Efektler gerçekten oradaymış gibi görüntüyü sabitleştirebiliyor.Action Movie FX de böyle birşey yok.

PriZm

PriZm

Üye
Ufak bir deneme yaptım.Sandığımdan daha iyi :)

• Beğen
Tepkiler: kurd-0 ve dejavu178
firat1231

firat1231

Üye
    Konu Sahibi
insallah en yakin zamanda megapack i biz fakirlerede sunarlar :(

boyabatlı

boyabatlı

Üye
Çok güzel

Vodafone 9.90 liralık sınırsız internet paketi ile gönderildi

burakyrs1

Üye
tablette deneyeceğm teşekkürler bir göz atalım :)

aras5959

Üye
s3 minide hiçbir şeye gerek kalmadan açılıyor arkadaşlar mega megapack ne zaman burda olur

aleranol

aleranol

Üye
Çok iyiymiş yav. :oha: bunun megapackini bulan olursa allah rızası için buraya Paylaşsın. Rar zip apk exe fark etme lütfen yaaa

BarcinSurmeli

BarcinSurmeli

Üye
Buyrun hali.

[Root ve Titanium Backup gerektirir]

Kurulum. . .
Aşağıdaki linklerin her ikisinide indirdikten sonra ilk olarak 1.0.4 ü telefona kurun.
Daha sonra 1.0.5 in backup dosyalarını belirttiğin klasöre attıktan sonra TitaniumBackup ile sadece verileri geri yükle seçeneği ile yükleyin.

1.0.4 FxGuru Apk:
1.0.5 FxGuru TBackup:

Tbackup dosyalarını rar içindeki 3 dosyayı çıkararak storage-sdcard-TitaniumBackup klasörüne attıktan sonra-
TitaniumBackup programını açıp Yedekleme-GeriYükleme bölümünden
FxGuru'yu bularak üstüne tıklayıp Geri Yükle seçeneği ile birlikte
isteğe bağlı olarak sadece veriler veya uygulamayla birlikle veriyide yükleyebilirsiniz.

Alıntıdır..

- - - Eklendi - - -

bende yeni deniyorum olursa haber veririm arkadaşlar

osmanayman

osmanayman

Üye
İşe yarayacağını zannetmiyorum... Çok denedim... Kendi verilerimi bile yedekleyip geri yükledikten sonra veriler gidiyor... En iyisi Freedom programını indirip kurmak ve öyle kullanmak... Nasıl yapılacağını anlatıyorum;

-Telefonunuz "root"lu olmalı...
-Telefonunuzun saatini "Moskova"ya ayarlayın...
-Fxguru programını indirip kurun...
-Linkten "Freedom" uygulamasını indirip kurun...
-Freedom uygulamasını çalıştırın...
-Oradaki listeden "Fxguru" seçin...
-Program açıldıktan sonra ücretli efektlerden herhangi birine tıklayın ve "MegaPack"e tıklayın,
-PlayStore sayfasından ücret vs bilgileri gelecek, kabul edip ok'leyin...
-Programa dönecek ve indirmeye başlayacak, sonra zahmetsizce hepsini tek tek "Download"a tıklayıp indirebileceksiniz...

Selametle... :oke:

PriZm

PriZm

Üye
-PlayStore sayfasından ücret vs bilgileri gelecek, kabul edip ok'leyin...
Selametle... :oke:
Bu aşamada kaldım.Play Store satın alma sayfası gelmiyor.Play Store açılıyor ancak öyle bekliyor.

- - - Eklendi - - -

Bu aşamada kaldım.Play Store satın alma sayfası gelmiyor.Play Store açılıyor ancak öyle bekliyor.
Edit:FreeCard diye bir kredi kartı çıktı.Umarım kayıtlı kredi kartından kullanmaz :D

erkanby

Üye
Freedom yemiyor bunda

xman03

Üye
Arkadaşlar ben her iki yöntemi de denedim.10 saat uğraştım ama olmadı.Freedom programını aktif hale getirdiğimde fxguru programını açtığımda tarif ettiğiniz şekilde yaptığımda googleplay bağlanıyor gibi oluyor sonra bağlantı yok diyor atıyor googleplayden.
Freedoom programını kapattığımda ise download'a bastığımda googleplaye giriyor ama benim eklemiş olduğum kendi kredi kartım çıkıyor.
Şimdi soruyorum bu yöntemleri anlatan arkadaşlara siz yapabildiniz mi bu yöntemlerle ya da yapabilen birileri var mı?

osmanayman

osmanayman

Üye
Aynı sorunları ben de yaşadım... Saatlerce uğraştım... Hatta gplay devre dışı kaldı... Pc den olabilir dedim, hamachi vs kapattım... Ne bileyim binbir türlü şey denedim sonunda oldu...

aleranol

aleranol

Üye
You should use Freedom every time you want to use free in-app purchase, e.g. Freedom is a launcher for your apps.And this program does not work with online applications and will never work with online applications.

Freedomun kendi sitesinden

xman03

Üye
Aynı sorunları ben de yaşadım... Saatlerce uğraştım... Hatta gplay devre dışı kaldı... Pc den olabilir dedim, hamachi vs kapattım... Ne bileyim binbir türlü şey denedim sonunda oldu...

Peki nasıl oldu.Anlatda biz de yapalım.

osmanayman

osmanayman

Üye
Peki nasıl oldu.Anlatda biz de yapalım.

Bende de hep "Bağlantı yok" hatası oluşuyordu efektleri indirirken... GPlay'e yönlendiriyordu, satın al kısmında "free...." şeklinde kredi kartı bilgileri çıkıyordu onaylıyordum ama hep aynı "Bağlantı hatası"... Sonra gplay'e gireyim dedim "Bağlantı yok" dedi... Artık "gplay"e giremiyordum... Başladım bu sorunu çözmeye hata yeniden rom atacaktım ama bu son çare olsun dedim... Sonra "hesabımı" kaldırdım, gplay'i kaldırdım... modlu glay'i indirdim aynı sorun "Bağlantı yok"... Sonra modemimi kapattım açtım, pc'yi yeniden başlattım, baktım nete giremiyorum... Sonra hamachi'yi ve hamachi sanal ağını devre dışı bıraktım... Tekrar hesabıma bağlanmaya çalıştım, bağlandı... Umutsuzca yukarıdaki adımları tekrarladım, bu kez oldu... Hatta ilk 1-2 denememde gplay'de freedom ile satın aldıktan sonra fxguru'ya dönüyordu "Birazdan indirilme işlemi gerçekleşecek" tarzı yazı çıkıyordu, ok dönüp duruyordu ama bir şey gelmiyordu... Pes etmedim 1-2 deneme daha ve indirmeye başladı... :oke: