Küçük bir soru

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
emreli01

emreli01

Üye
    Konu Sahibi
Küçük bir soru
ben uzun zamandır nokia kullanıcısı idim ve sonunda android ailesine htc one x plus ile katılmış oldum
sorum ise symbian da unsigned uygulamaları yükleyebilmek için telefonun hacklenmesı gerekiyordu şimdi bu android uygulamaların hepsini sorunsuz bir şekilde yükleye bilmek için symbianda ki gibi hack işlemi gibi bir işlem gerekiyor Mu yoksa direk yüklene biliyor Mu ?
Eğer hack işlemi gibi bir şey gerekiyor ise ne yapmam lazım ?

esokmen

esokmen

Üye
Kardesim uygulamalar herturlu yuklenir. Fakat soyle bir durum var bazi uygulamalari kullanabilmen icin root gerekli.

emreli01

emreli01

Üye
    Konu Sahibi
o bazı uygulamalar hangisi oluyor acaba

restmod

restmod

Üye
Bkz. Root explorer

MrExpert

MrExpert

Üye
Uygulamanın Apk sını indir hkarta at yükleme yap.

emreli01

emreli01

Üye
    Konu Sahibi
hafıza kartı yokki tel de htc one x plus da hafıza karti takılmıyor kendi hafızasına atılır sorun değilde root nasıl oluyor garanti dışı bırakıyor Mu

esokmen

esokmen

Üye
hafıza kartı yokki tel de htc one x plus da hafıza karti takılmıyor kendi hafızasına atılır sorun değilde root nasıl oluyor garanti dışı bırakıyor Mu

Kardesim forumda buyuk ihtimalle vardir. Htc one x plus root konusu ama google a yaz kesin cikar durum cihazi garanti disi birakiyor evet ama unroot yapinca giriyor yeniden

MrExpert

MrExpert

Üye

Telefonun kendi hafızasına atmayı dene...

emreli01

emreli01

Üye
    Konu Sahibi
Kardesim forumda buyuk ihtimalle vardir. Htc one x plus root konusu ama google a yaz kesin cikar durum cihazi garanti disi birakiyor evet ama unroot yapinca giriyor yeniden

zor bişemi acaba bu root işlemi

restmod

restmod

Üye
ve bu root dediğiniz işlem garanti dışı bırakan işlem mi oluyor

- - - Eklendi - - -

anlamadım

Root gerektiren bi program ornegi verdim sadece root yaparsan mesela bu programla sistem dosyalarini gorebilirsin

emreli01

emreli01

Üye
    Konu Sahibi
ben htc one x root konusu buldum htc one x plus için fark edermi yoksa her ikisi içinde aynı işlemler mi yapılıor

- - - Eklendi - - -

Root gerektiren bi program ornegi verdim sadece root yaparsan mesela bu programla sistem dosyalarini gorebilirsin

anladım symbianda ki hack işleminden sonra xplore uygulamsı ile sistem dosyalarında değişiklik yağılabiliyor yani

restmod

restmod

Üye
ben htc one x root konusu buldum htc one x plus için fark edermi yoksa her ikisi içinde aynı işlemler mi yapılıor

- - - Eklendi - - -

anladım symbianda ki hack işleminden sonra xplore uygulamsı ile sistem dosyalarında değişiklik yağılabiliyor yani

Evet istemedigin uygulamalari sileniliyorsun mesela turkcell uygulamalari vs

emreli01

emreli01

Üye
    Konu Sahibi
Evet istemedigin uygulamalari sileniliyorsun mesela turkcell uygulamalari vs

anladım silme işlemi nasıl oluyor peki? yani telden yapabiliyormuyuz istemedigimiz uygulamayı silmeyi

restmod

restmod

Üye
Tabikide programa giriyosun system e tikliyosun ordañ app tikliyosun uygulamalar.gorunuyor ustune basili tutuyosun dosyanin secenekler cikiyor sil diyosun bitiyo bu arada one x ile one x plus root dosyalari farklidir

emreli01

emreli01

Üye
    Konu Sahibi
Tabikide programa giriyosun system e tikliyosun ordañ app tikliyosun uygulamalar.gorunuyor ustune basili tutuyosun dosyanin secenekler cikiyor sil diyosun bitiyo bu arada one x ile one x plus root dosyalari farklidir

eminnmsn ? ve bildigin varmı one x plus root için yani ben her ikisi içinde aynıdır die tahmin ettmiştim

blacktalon

blacktalon

Üye
program ve oyunlar yükleniyor sorunsuz ve c-rackli free sürümleri heryerden bulabiliyorsun root bazı uygulamalarda kullanılıyor ama çok işine yarayacağını sanmam one x+ iyi telefondur zaten tegra olduğundan dolayı o telefonun chainfire'a ihtiyacı kalmaz :)

emreli01

emreli01

Üye
    Konu Sahibi
program ve oyunlar yükleniyor sorunsuz ve c-rackli free sürümleri heryerden bulabiliyorsun root bazı uygulamalarda kullanılıyor ama çok işine yarayacağını sanmam one x+ iyi telefondur zaten tegra olduğundan dolayı o telefonun chainfire'a ihtiyacı kalmaz :)
chainfire ne oluyor dostum ? root yani android bölümündeki yükliyecegim uygulamarda oyunlarda sorun çıkmasın die root yapmak istemiştim eger android bölümündeki tüm yüklemek istediğim şeylerde sorun çıkarmaz sa boşa uğraşmayım sorunsuz yüklenirmi herşey ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt