Gotya:) kilit ekranina bakan hirsiz yandi:)ödüllü program

Sponsorlu Bağlantılar

uzunnn

uzunnn

Üye
    Konu Sahibi
Gotya:) kilit ekranina bakan hirsiz yandi:)ödüllü program
ÖDULLU GUVENLIK PROGRAMI,,MARKET TE HERSEY PARALI INDIRINNNNN

]
ACIKLAMA: TELEFONUNUZ CALINDI DIYELIM VE CALAN KISI EKRANDAKI DESEN KODUNUZU DENIYOR VE YANLIS BIR DESEN GIRDI VEYA KOD TELEFON ÖN KAMERASI HEMEN RESMINI CEKIO VE DAHA ÖNCEDEN TANIMALDIGINIZ MAIL ADRESINE YOLLUO RESMI.NE HARIKA DIMI DENEDIM KENDI TELEFONUMDA CALISIYOR RAHATLIKLA YUKLEYEBILRSINIZ.

ANDROİD 2.2 VE ÜZERİ ÇALIŞIR.

• Beğen
Tepkiler: dursun dogan, hcan71, manyak_adam ve 1 kişi daha

bursa1616

bursa1616

Üye
Önkameram yoksa :) biraz açıklama lütfen

sadasc11

Üye
Indrdim licence check failed dyor yardimm

uzunnn

uzunnn

Üye
    Konu Sahibi
Arkdaslar tekrr verdim konuyu forumda var gorsel ekledim aciklamada. Genede soleyimm evet ön kamera deseni on taraf girmek istynce on kamera cekicek guzelce yolluycak mailimize tanimaldigimiz maile.ayrica lisans sorunu yoktur denedikten sonra ekliyorum foruma tavsiyem kaldirip yenidenn basltp tekrr yukleyiniz programi tesekkurler

FASAFİSO

FASAFİSO

Üye
Çalan adam ön kamerayı kapatırsa ne olacak o zaman :::)))

• Beğen
Tepkiler: yolcuasog
uzunnn

uzunnn

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar progrm odul almis tam surum indirsin ihtiyaci olan ihtiyaci olmayan indirmesin.

ultrasrh

Üye
adam paylaşım yapmış siz tutturmuşsunuz şöyle yaparlar böyle yaparlar.sanki tüm dünya biliyor bu programı.
teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: serbest888
uzunnn

uzunnn

Üye
    Konu Sahibi
Eyvallah..

webersin

webersin

Üye
s3 de denedim enable yapınca gotya programını licence check failed hatası veriyor ve enable yapmıyor.

x-scarface

x-scarface

Üye
Kilit ekranı sanki ön kameranın üzerinde bu nasıl önizleme yav :ehe

• Beğen
Tepkiler: 662017, veli-_-802 ve .caner.
uzunnn

uzunnn

Üye
    Konu Sahibi
Deniycem olmazsa affettirmek icin farkli bi programla affettiririz:

canokkay

Üye
arkadaslar mail adresime gondermiyo resmi su programın ayarlarını resimli anlatım olarak gonderırsenız sevınırım hepınızın ellerıne saglık

emreli01

emreli01

Üye
ÖDULLU GUVENLIK PROGRAMI,,MARKET TE HERSEY PARALI INDIRINNNNN

]
ACIKLAMA: TELEFONUNUZ CALINDI DIYELIM VE CALAN KISI EKRANDAKI DESEN KODUNUZU DENIYOR VE YANLIS BIR DESEN GIRDI VEYA KOD TELEFON ÖN KAMERASI HEMEN RESMINI CEKIO VE DAHA ÖNCEDEN TANIMALDIGINIZ MAIL ADRESINE YOLLUO RESMI.NE HARIKA DIMI DENEDIM KENDI TELEFONUMDA CALISIYOR RAHATLIKLA YUKLEYEBILRSINIZ.

ANDROİD 2.2 VE ÜZERİ ÇALIŞIR.

:tşk::alkis

Turan

Turan

Üye
denedim lisans hatası veriyor.boşuna indirmeyin zaman kaybı

seven1

Üye
Teşekkürler

mahmut716

Üye
yolcuasog

yolcuasog

Üye
valla arkadaşlar bende başka bir apk sı var. s4 ümde gayet stabil çalışıyor. isterseniz paylaşabilirim

mürteza16

mürteza16

Üye
Teşekkürler

Üst Alt