xperia u LED

Sponsorlu Bağlantılar

doqukans2

doqukans2

Üye
    Konu Sahibi
xperia u LED
arkadaşlar xperia u kullanan varsa veya aynı sorunu başka cihazda yaşayan varsa lütfen yazsın bu telefonun led lambası var genelde ön kamera yanında veya telefonun kilitleme tuşunun yanında olan renk değiştiren renk bende çok az parlıyor zor görüyorum bu xperia u ların hepsindemi var yoksa bir sorunmu var bide ben telefonu yere düsürdüm alt kapak ezildi garanti değiştirirmi cevaplar için şimdiden :tşk:

ugur1000

ugur1000

Üye
arkadaşlar xperia u kullanan varsa veya aynı sorunu başka cihazda yaşayan varsa lütfen yazsın bu telefonun led lambası var genelde ön kamera yanında veya telefonun kilitleme tuşunun yanında olan renk değiştiren renk bende çok az parlıyor zor görüyorum bu xperia u ların hepsindemi var yoksa bir sorunmu var bide ben telefonu yere düsürdüm alt kapak ezildi garanti değiştirirmi cevaplar için şimdiden :tşk:

garantiyi pek sanmıyorum
ama o led pek parlak değil ama anormal derecede değil bende ama ara sırada bildirim olmadığı halde düşük parlaklıkta yanbiliyor markete bak biyerlerde parlaklık ayarlama programı görmüştüm zanki ?

doqukans2

doqukans2

Üye
    Konu Sahibi
garantiyi pek sanmıyorum
ama o led pek parlak değil ama anormal derecede değil bende ama ara sırada bildirim olmadığı halde düşük parlaklıkta yanbiliyor markete bak biyerlerde parlaklık ayarlama programı görmüştüm zanki ?
keşke bide o program ismini versen :)

burakaylin1905

burakaylin1905

Üye
e o zaman niye heycanlandırıyon :) :)

o led değilde aşağıdaki şerit var ya onun için bi programı var eminim bunu daha çok beğeneceksiniz markette var illumination bar ismi Xperia u ya özel :-)

doqukans2

doqukans2

Üye
    Konu Sahibi
ugur1000

ugur1000

Üye
sen o telefonu bana ver ben tipoyu veriyim hem kartta takılıyor hemde ledi sorunsuz çalışıyor hadı takas edelım keske u ya kartta takılsa :)

doqukans2

doqukans2

Üye
    Konu Sahibi
:-/ ben sorun var demedim az parlıyor

hfz54

Üye
arkadaşlar eğer ekran parlaklığını kısarsanız az ışık verir ışığın şiddeti ekran parlaklığı ile paralel ama isterseniz illumination bar notification hem rengi istediğiniz gibi ayarlıyor hem her bildiri için farklı renkler atamanıza olanak veriyor..

Takipçi Satın Al

Üst Alt