Note 2 acill Yardım!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bolaryus97

Üye
    Konu Sahibi
Note 2 acill Yardım!!!!
Arkadaşlar note 2 almayı düşünüyorum oyun yüklerken apkve datasını telefona atıp (sd card android data) klasörüne atıp oyun oynanırmı.bazıları root gerektirir diyor.root gereklimi??

erkut121

Üye
Root gerektirir diye biliyorum. :)

bolaryus97

Üye
    Konu Sahibi
Nasıl yaa bende xperia arc var oyunları hafıza kartına kuruyorum çalışıyor (rootsuz).Şimdi ben note 2 32 gb modelini alsam apk ve datayı android data içerisine atsam oyun açılmazmı?.(Apk ve datayı telefonun kendi hafızasına atsam oyun açılmazmı? OFFFF

- - - Eklendi - - -

Cevap verecek yokmu? ?

- - - Eklendi - - -

Note 2 nin 32 ve 64 gb modelleri yokmu illa telefonu root mu edecez directionary bind uygulaması ile yapılması gerekiyomuş illa telefonun orjinalliği bozulacak Son bir soru daha apk ve datayı telefon hafızasına atıp oynayabilirmiyim telefonun 32 ve 64 gb modelleri varmı cevap vernezseniz başınızı şişirmeye devam edicem :D :D

bolaryus97

Üye
    Konu Sahibi
Bu nasıl forum yaa. Insan bir cevap verir

- - - Eklendi - - -

Tolga3521

Tolga3521

Üye
Kardeşim Root Falan Gerektirmez

İlk Önce APK'yı Kur Sonra Datayı Telfonun Kendi Hafızasına At Tmmdır Güle Güle Oyna...

bolaryus97

Üye
    Konu Sahibi
Eyvallah çok saol

- - - Eklendi - - -

Son soru micro SD 32 gb alsam (telefon rootsuz) oyun datalarını sd 'ye atsam çalışırmı?

Tolga3521

Tolga3521

Üye
Eyvallah çok saol

- - - Eklendi - - -

Son soru micro SD 32 gb alsam (telefon rootsuz) oyun datalarını sd 'ye atsam çalışırmı?

Eğer Hafıza kartından bahsediyorsan olmaz telefona root atman lazım atıncada garanti dışı kalıyor yani sana kalmış bişey.

bolaryus97

Üye
    Konu Sahibi
Eğer Hafıza kartından bahsediyorsan olmaz telefona root atman lazım atıncada garanti dışı kalıyor yani sana kalmış bişey.
Kesinlille root yapmayacagim.Dostum sacma deilmi telefon sana 32 gb micro sd destegi sunuyor ama sen bunu root yapmadan kullanamiyosun.Peki telefonun 32 ve ya 64 gb dahil hafizasi olan modeli varmi ????

Tolga3521

Tolga3521

Üye
Kesinlille root yapmayacagim.Dostum sacma deilmi telefon sana 32 gb micro sd destegi sunuyor ama sen bunu root yapmadan kullanamiyosun.Peki telefonun 32 ve ya 64 gb dahil hafizasi olan modeli varmi ????

Buyur Kardeşim Bu Link Senin işine Yarıyacaktır.

bolaryus97

Üye
    Konu Sahibi
telefonun 32 veya 64gb modelleri yokmu (dahili hafizasi)

Shaunx

Shaunx

Üye
Apk ve sd sini telefonun dahili hafizasina atarsan oyun tikir tikir calisir kurunca. Ama harici karta uygulama tasimak icin root gerekir diye biliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt