Iphone 3gs mi? Turkcell T20 mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Baranbaris

Baranbaris

Üye
Bir T20 kullanıcısı olarak asla önermem hafızası 160 mb bi Facebook güncelliyorum taaak yer az diyo 3GS al kardeş :cool:

fk555897

fk555897

Üye
3gs

tapatalk

tapatalk

Üye
Gidip para verceksen hiçbirini alma sakın

PriZm

PriZm

Üye
Sen oyle san en az 1 yıl daha kullanılıyor yada 2 yıl 6.1 ios varken
Ben öyle sanmıyorum gerçekleri görsene!

3GS artık iOS 6 ile kasmaya başladı
iOS kasmaz diyorlardı noldu?
Bu demektirki 3gs artık ömrünü tamamladı.

+ olarak. Apple zaten en düşük cihazını iPhone 4 olarak tekrar duyurdu diye biliyorum.3GS Apple'ın listesinde yok artık.

pRime.

pRime.

Üye

watsapp ne ya skype varken :) :allalla: icat çıkartmayın :D
sen kullanmıyor olabilirsin ama dünyanın geri kalanı whatsapp'i sıklıkla kullanıyor.

- - - Eklendi - - -

+ olarak. Apple zaten en düşük cihazını iPhone 4 olarak tekrar duyurdu diye biliyorum.3GS Apple'ın listesinde yok artık.

ios zaten kasmıyor. apple, iphone 3gs'i bilerek yavaşlatıyor. iphone 4 ile 3gs arasında pek bir donanım farkı yok. aynı gpu aynı işlemci modeli. senin dediğine göre iphone 4'ün ve ipod touch 4'ün de kasıyor olması lazımdı ama onlar güzelce çalışıyor öyle değil mi?

tapatalk

tapatalk

Üye
iphone4 alınmaz zaten fiyat performansta en berbat telefon bence(fiyat performansta)

phasan

phasan

Üye

3gs kasmıyor ben kullandım 6.1 de

avcitalip

avcitalip

Üye

sen kullanmıyor olabilirsin ama dünyanın geri kalanı whatsapp'i sıklıkla kullanıyor.

- - - Eklendi - - -

ios zaten kasmıyor. apple, iphone 3gs'i bilerek yavaşlatıyor. iphone 4 ile 3gs arasında pek bir donanım farkı yok. aynı gpu aynı işlemci modeli. senin dediğine göre iphone 4'ün ve ipod touch 4'ün de kasıyor olması lazımdı ama onlar güzelce çalışıyor öyle değil mi?

bunun skype'den farkı ne ya ?ben onu demek istedim !

- - - Eklendi - - -

skype'den farkı nedir ? ne gibi +'ları var skype'ye göre ?

Jomolocco

Jomolocco

Üye
3gs te whatsapp var dalgami geciyorsunuz?

phasan

phasan

Üye
pRime.

pRime.

Üye

bunun skype'den farkı ne ya ?ben onu demek istedim !

skype'den farkı nedir ? ne gibi +'ları var skype'ye göre ?

bu bir anlık mesajlaşma servisi skype bir arama servisi. skype'ın mesajlaşma servisini kimse kullanmıyor ancak milyonlar whatsapp kullanıyor. whatsapp java sistemler dahil hemen hemen her işletim sisteminde mevcut ancak skype belirli işletim sistemlerinde.
whatsapp sisteme daha entegreyken skype değil. whatsapp daha pratik skype ise değil.

avcitalip

avcitalip

Üye
Sms parasız olanı ama o program karsıdada olmalı

skype'de de parasız :evet: internet mi gerekmiyor ? :)

- - - Eklendi - - -

bu bir anlık mesajlaşma servisi skype bir arama servisi. skype'ın mesajlaşma servisini kimse kullanmıyor ancak milyonlar whatsapp kullanıyor. whatsapp java sistemler dahil hemen hemen her işletim sisteminde mevcut ancak skype belirli işletim sistemlerinde.
whatsapp sisteme daha entegreyken skype değil. whatsapp daha pratik skype ise değil.

skype arama servisi ama whatsapp'ın yaptıklarınıda yapabilen bir servis skype'dede anlık mesajlaşılabiliyor :evet: pratiklik konusunda bence skype daha pratik bir kullanıcı hesabı açıyorsun aynı hesabı bilgisayarında falanda kullanıyorsun :evet:

- - - Eklendi - - -

hatta kontör yüklersen normal telefonları bile internet üzerinden daha uyguna arayabiliyorsun :ehe :)

pRime.

pRime.

Üye

skype'de de parasız :evet: internet mi gerekmiyor ? :)

- - - Eklendi - - -

skype arama servisi ama whatsapp'ın yaptıklarınıda yapabilen bir servis skype'dede anlık mesajlaşılabiliyor :evet: pratiklik konusunda bence skype daha pratik bir kullanıcı hesabı açıyorsun aynı hesabı bilgisayarında falanda kullanıyorsun :evet:

- - - Eklendi - - -

hatta kontör yüklersen normal telefonları bile internet üzerinden daha uyguna arayabiliyorsun :ehe :)

anlık mesajlaşma servisi yok demedim yorumlarımı okumadan cevap yazma. skype'ı oyun oynarken ve yurt dışında biriyle konuşacaksam kullanıyorum bunun dışında whatsapp çok daha hızlı ve pratik. hiç kullanmadığın bir uygulama hakkında çok fazla ön yargıda bulunuyorsun. whatsapp'de hesap almana gerek yok numaranı girdiğin anda en ucuz telefondan en pahalı telefona kadar herkesle mesajlaşıyorsun.
ben de dahil etrafımdaki herkes whatsapp kullanıyor. sen skype'ı kaç arkadaşınla kullanıyorsun? sen kullanmıyorsun diye kimse kullanmıyor sanma. ;)

PriZm

PriZm

Üye

İşlemciler aynı saat hızları farklı.Ram Ve çipsetler farklı.

Eğer durum böyleyse bunu birtek Satış politikasına bağlayabiliriz.

3gs kasmıyor ben kullandım 6.1 de
:ah

Benim fikrim yine aynı.3GS eskidi ve ekran kalitesi ve ses kalitesi o fiyat için berbat.

pRime.

pRime.

Üye

İşlemciler aynı saat hızları farklı.Ve çipsetler farklı.

tabiki satış politikası, benim yazdığımdan ne farkı var bunun? chipsetin farklı olması bir şeyi değiştirmez aynı model donanımları kullandıktan sonra. ios 5.1 ve 4.x.x sürümlerinde çok iyi çalışıyor. ben artık pek kullanmadığım için sürüm düşüp ios 4.0'da sabitledim bendeki iphone 3gs'i ve en ufak yavaşlama ve kasma sorunu yok. sıfırdan ios 6 kursak bir çok sorunu olacağına eminim ama.

neyse, her koşulda t20 yerine iphone 3gs tercih edilmelidir. t20 gibi android özürlü ve kalitesiz cihazlar turkcell'in bir kandırmacasından başka bir şey değil.

avcitalip

avcitalip

Üye

anlık mesajlaşma servisi yok demedim yorumlarımı okumadan cevap yazma. skype'ı oyun oynarken ve yurt dışında biriyle konuşacaksam kullanıyorum bunun dışında whatsapp çok daha hızlı ve pratik. hiç kullanmadığın bir uygulama hakkında çok fazla ön yargıda bulunuyorsun. whatsapp'de hesap almana gerek yok numaranı girdiğin anda en ucuz telefondan en pahalı telefona kadar herkesle mesajlaşıyorsun.
ben de dahil etrafımdaki herkes whatsapp kullanıyor. sen skype'ı kaç arkadaşınla kullanıyorsun? sen kullanmıyorsun diye kimse kullanmıyor sanma. ;)

whatsapp'ta hesap olayı yok ama skype'de de 1 kere açıyorsun sonuçta bunu,skype'yi ben 5-6 arkadaşımla kullanıyorum çokta memnunuz sanada tavsiye ederiz tamam belki whatsapp kadar seri olmayabilir ama daha çok özelliği var haksız mıyım ? :)

pRime.

pRime.

Üye

whatsapp'ta hesap olayı yok ama skype'de de 1 kere açıyorsun sonuçta bunu,skype'yi ben 5-6 arkadaşımla kullanıyorum çokta memnunuz sanada tavsiye ederiz tamam belki whatsapp kadar seri olmayabilir ama daha çok özelliği var haksız mıyım ? :)

insanlar whatsapp'i dertsiz tasasız sırf mesajlaşmak için kullanıyor. skype ile kullanım amaçları aynı değil.

avcitalip

avcitalip

Üye

insanlar whatsapp'i dertsiz tasasız sırf mesajlaşmak için kullanıyor. skype ile kullanım amaçları aynı değil.

skype'nin ne derdi var ki ? :)

- - - Eklendi - - -

İşlemciler aynı saat hızları farklı.Ram Ve çipsetler farklı.

:ah

Benim fikrim yine aynı.3GS eskidi ve ekran kalitesi ve ses kalitesi o fiyat için berbat.

t20'dense 3GS çok daha iyidir ama değil mi ? :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...