Telefonum açilmiyor arkadaslar yardimmm :(((

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cnyt92

Üye
    Konu Sahibi
Telefonum açilmiyor arkadaslar yardimmm :(((
Merhaba arkadaslar telefonum rm 559 ama ben symlatinoda buldugum rm 551 cfwsini yukledim simdi o cfw disinda ne yuklesem telefon acilmiyor sadece o cfw yi yuklenince aciliyor ne yapmam gerekir sabahtan beri dead phone icin ugrasiyorum oda olmuyor :(((

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
navifirm ile telefonun orjinal dosyalarını indirip deneyin. Phoenix ile yükleme yapıyorsanız dead phone tıklayın yazılım yenile(refurbish) tıklayın ve ekrana uyarı çıkınca telefonu kapalı olarak bağlayın uyarıya tamam deyin yüklenecektir.

cnyt92

Üye
    Konu Sahibi
navifirm ile telefonun orjinal dosyalarını indirip deneyin. Phoenix ile yükleme yapıyorsanız dead phone tıklayın yazılım yenile(refurbish) tıklayın ve ekrana uyarı çıkınca telefonu kapalı olarak bağlayın uyarıya tamam deyin yüklenecektir.
Herseyı denedım yuklenıyo orjınal fw en sonunda ekran gıdıp gıdıp gelıyo telefon daha da cvap vermıyor

orxan_92

orxan_92

Üye
panik yapma bende olmuşdu dead flash falan işe yaramamışdı,aynı sendeki gibi hatalı cfw yükleyince acılıyordu telefon ama HakanGuven isimli arkadaş saolsun cok yardımcı oldu,nasıl yaptı tam aklımda degil ama Phoenix-de tam yüklemeden önce options diye yere girdi ve hatalı dosyayı silerek hall etmişdi

cnyt92

Üye
    Konu Sahibi
panik yapma bende olmuşdu dead flash falan işe yaramamışdı,aynı sendeki gibi hatalı cfw yükleyince acılıyordu telefon ama HakanGuven isimli arkadaş saolsun cok yardımcı oldu,nasıl yaptı tam aklımda degil ama Phoenix-de tam yüklemeden önce options diye yere girdi ve hatalı dosyayı silerek hall etmişdi
kırmızı yazılı olanı sılıyorum ama yıne aynı ekran degısık degısık seyler yapıyor flash bıtınce sonra da daha acılmıyo

orxan_92

orxan_92

Üye
kırmızı yazılı olanı sılıyorum ama yıne aynı ekran degısık degısık seyler yapıyor flash bıtınce sonra da daha acılmıyo

evet bende kırmızı yazılı olanı silmişdi hall olmuşdu ama senin problemi pek çözemedim kardeş,hard veya soft formatdan sonra cfw denesen?

cnyt92

Üye
    Konu Sahibi
evet bende kırmızı yazılı olanı silmişdi hall olmuşdu ama senin problemi pek çözemedim kardeş,hard veya soft formatdan sonra cfw denesen?
kardeş şimdi lite 5 cfw sını yukledıkten sonra oldu ne olduysa
rm 551 den baskasında acılmıyo tel

orxan_92

orxan_92

Üye
kardeş aynı aynı bendede öyleydi,sende de çözülmesi lazım ama ? belki bişeyi yanlış yapıyosun? Rm-xxx klasörünü sil yeniden oluştur veya Phoenixi kaldır yeniden kur ve yeniden denesen?

cnyt92

Üye
    Konu Sahibi
kardeş aynı aynı bendede öyleydi,sende de çözülmesi lazım ama ? belki bişeyi yanlış yapıyosun? Rm-xxx klasörünü sil yeniden oluştur veya Phoenixi kaldır yeniden kur ve yeniden denesen?
sanırım nedenını buldum rm 559 ya benım kı rm 551 yukleyınce sıstem coktu sadece rm 551 kabul edıyo

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
aslında öyle birşey olmaz yani cfw'ler örnek alındığında c6 formatını 5800'a yüklüyorsun çalışıyor geri ofw'ye dönmek isteyenler dönüyor. Tabi olabilirde birşey diyemiyorum.

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
geçmiş olsun farklı fw yükleme bi daha telefonuna

- - - Eklendi - - -

http://www.maxicep.com/symbian-s60v5-sistem-modifikasyon/jaf-ile-telefonun-product-codeunu-degistirmek-resimli-anlatim-436459-yeni-mesaj.html burdan tekrar eski rmyi yap telefonuna uygun ofw yükle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt