iOS 6.1 de Sorunlu Çıktı !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ardacumhur

ardacumhur

Üye
    Konu Sahibi
iOS 6.1 de Sorunlu Çıktı !
iOS'ta Sorunlar Bitmiyor !

Kısa bir süre öncesinde iOS 6.1 ile gelen düzeltmeden bahsetmiştik.Düzeltilen sorun da bazı iPhone 4S kullanıcılarının
arama yapamaması ve veri bağlantısı kuramamalarıydı.Vodafone ise kullanıcılarını bu sorun için daha önceden uyararak bu sürümde iPhone 4S için sorunlar olduğunu bildirmişti.

Ancak sular hala durulmuş değil.Bu yeni güncelleme ile
kilit ekranında sorun olduğu görülüyor.Şifre ekranı ile karşılaştığınızda aşağıdaki videoda yer alan yönlendirmeleri izlediğinizde bunu aşabiliyorsunuz.Dolayısıyla bu sorunun giderilmesi için de 6.1.2'yi mi beklemeliyiz?Sanırım cevabınız evet.Bu sorun çözülene kadar siz siz olun sadece şifre korumasına güvenmeyin.

[video=youtube;9htICzd6A7o]http://www.youtube.com/watch?v=9htICzd6A7o&feature=player_embedded[/video]

• Beğen
Tepkiler: Web Designer

Türe

Türe

Üye
4 ve 4s ler icin hayli kotu olmus. Ama 5 ler icin memnun olan da var olmayan da.

phasan

phasan

Üye
3gs de guzel 6.1

PriZm

PriZm

Üye
kilit ekranında fena açık var.Birtek rehberi görebiliyor sanırım.Direkt menüye girme olayı yok

Türe

Türe

Üye
4s kullanicilarina vodafone mesaj atmisti yukseltmeyin diye :hmmm

MaxipmaN

Üye
ios yoldan çıktı

Kerim.

Kerim.

Üye
Apple napiyo boyle:allalla:

Türe

Türe

Üye
4s ler icin cikti zaten

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
kim ne derse desin appleın iphone kullanan müşterilerine desteği tam. :D bu gerçekten kaçamayız adamlar nokia gibi değilki 1 yılda sadece 2 güncelleme çıkarsın. Adamlar sürekli güncelleme çıkarıyor 3gs'e bile güncelleme çıkartıyor. hata olabilir ama bu kadar küçük hatalar yüzünden koskoca apple şirketini kötülemek olmaz bence. bu benim kişisel görüşüm. bu arada iphone fanı değilim. kendimi bildim bileli nokia kullanıyorum. yani tarafsız yorum yapıyorum :) iyi forumlar (:

Türe

Türe

Üye
kim ne derse desin appleın iphone kullanan müşterilerine desteği tam. :D bu gerçekten kaçamayız adamlar nokia gibi değilki 1 yılda sadece 2 güncelleme çıkarsın. Adamlar sürekli güncelleme çıkarıyor 3gs'e bile güncelleme çıkartıyor. hata olabilir ama bu kadar küçük hatalar yüzünden koskoca apple şirketini kötülemek olmaz bence. bu benim kişisel görüşüm. bu arada iphone fanı değilim. kendimi bildim bileli nokia kullanıyorum. yani tarafsız yorum yapıyorum :) iyi forumlar (:

:good:

PriZm

PriZm

Üye
Androidde çok fazla ara güncelleme alıyor ama işin ilginci Apple'da ki kadar göze batan hata olmuyor.Yeni özellik ekleniyor.

Son gördüğüm tek hata vardı.o da rehberdeki kişilerin doğum günlerini kaydederken aralık ayının olmamasıydı.Bu sorun 4.2.1 de düzeltildi.

tapatalk

tapatalk

Üye
Googlein da bize desteği tam

Türe

Türe

Üye

Androidde çok fazla ara güncelleme alıyor ama işin ilginci Apple'da ki kadar göze batan hata olmuyor.Yeni özellik ekleniyor.

Son gördüğüm tek hata vardı.o da rehberdeki kişilerin doğum günlerini kaydederken aralık ayının olmamasıydı.Bu sorun 4.2.1 de düzeltildi.

Sizde kamera flasi acikken odaklayip ceime sorunu var miydi ali

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...