xperia p batarya ile ilgili...

Sponsorlu Bağlantılar

sieby

Üye
    Konu Sahibi
xperia p batarya ile ilgili...
Arkadaşlar 2 ay önce xperia p aldım.Şu an telefondan çok memnunum sony heryerde kalitesini belli ediyor.
Ama çoğunuzun bildiği gibi xperia p'nin bataryası çıkmıyormuş
Sorum şu: Telefonun pili şişerse ben pili nasıl değiştireceğim.Pil değiştirmek yoksa elbet bir çözümü vardır diye bu telefonu aldım.
Cevaplarınızı bekliyorum selametle...

taylan08

Üye
eğer telefona batarya yüzünden bir şey gelirse garanti kapsımana girer diye biliyorum.eğer aksini iddia ederlerse (küçük bir ihtimal) hakkınızı ararsınız ve mutlaka haklı çıkarsınız.

Xelord

Xelord

Üye
eğer telefona batarya yüzünden bir şey gelirse garanti kapsımana girer diye biliyorum.eğer aksini iddia ederlerse (küçük bir ihtimal) hakkınızı ararsınız ve mutlaka haklı çıkarsınız.

Aynen. Öyle bir durum da garantide hallolur. Garantin bitti diyelim yine serviste filan hallolur ama ücretini ödersin.

ugur1000

ugur1000

Üye
bak kardeşim önceden bataryalar düzensiz şarj oluyordu ve döngü ömrü 300/400 oluyordu ama artık batarya ömrü uzadı neredeyse 1000 döngüye kadar
yapmaman gereken şarj olurken kullanma batarya ısınırsa çabuk bozulur
pil bozuluncada pili al 70 tl fln olur bir telefocuya taktırırsın olur biter zaten sanırsam ki pil lehimsiz ve arka kapağı kolay açılıyor
aklıma takılan şu sony yıllar önceki telefonuna çok uzun ömürlü li po pil kullanıyoda bu telefonlara niye kullanmıyor
lipo pillerin döngü ömürleri 2000 civarı zaten ablam 7 yıldır sony ericson kullanıyo hep aynı telefon ve batarya hiç bozulmadı ilk aldığı gib batarya ama şimdiki piller okadar uzun ömürlü değil
ama hesaplarsan günde 1 şarj etsen yılda 360~ şarj 2yılda ~720 3 yılda ~1080 yani bir batarya 2 yıl gider 2 yıl sonra kısmi azalmalar kendini gösterir 4 yılda tamdan iflas eder tabi kullanıma bağlı hiç ısınmassa 6 sene bir batarya gider ki oda bir telefonun ömrü sen bu bataryaya çok takılma bozulmaz bozulsada millet nasıl ayfonlarının pillerini değiştirtiyo sende değiştirtirsin ;)

zazadodo

Üye
garantiye götürdüğünde bataryayi şokluyorlar ben sony mağzasına sordum bunu bana öyle dediler

ugur1000

ugur1000

Üye
garantiye götürdüğünde bataryayi şokluyorlar ben sony mağzasına sordum bunu bana öyle dediler
:ah kaçıncı devirdeyiz hala şoklamayla çalışan pil varmı ? 10000 keredir diyorum ŞOKLAMAK 10 SENE ONCEKI NIMH PILLERDE GECERLIDIR elemen oyle dıyosa de ki " sorması ayıptır şoklama kaç asır önceden kaldı" deyin

sieby

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için

Üst Alt